Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Οι τζιχαντιστές έχουν βγάλει κανονισμούς για το πώς πρέπει να ... βιάζονται οι σκλάβες!

Το Ισλαμικό Κράτος θέσπισε πλαίσιο κανονισμό για τους βιασμούς των άτυχων γυναικών που πέφτουν στα χέρια των μαχητών. Οπως γράφει το Reuters ένας ...
... μεγάλος όγκος εγγράφων έπεσαν στα χέρια των αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων σε επιδρομή με στόχο κορυφαίο στέλεχος του ISIS στη Συρία, αναφέρουν με κάθε λεπτομέρεια τους κανονισμούς σχετικά με το πότε οι «ιδιοκτήτες» γυναικών που έχουν σκλαβωθεί μπορούν να κάνουν σεξ μαζί τους.

 Τι αναφέρει για πατέρα και γιο
Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ISIS απαγορεύεται πατέρας και γιος να κάνουν σεξ με την ίδια σκλάβα, και ο ιδιοκτήτης μιας μητέρας και της κόρης της να κάνει σεξ και με τις δύο. 
Επίσης, υπάρχουν και κανόνες σχετικά με το τι γίνεται εάν κάποιοι κατέχουν μια σκλάβα από κοινού, καθώς θεωρείται «κοινό κτήμα». 
Να τις πιάνουν σκλάβες, να τις βιάζουν, αλλά να μην τους βάζουν δύσκολες δουλειές 
Σημειώνεται πάντως ότι συμβουλεύονται οι ιδιοκτήτες να «δείχνουν ευσπλαχνία, να είναι ευγενείς, να μην τις ταπεινώνουν και να μην τους βάζουν δουλειές που δεν μπορούν να κάνουν», ενώ αναφέρεται ότι ένας ιδιοκτήτης δεν θα έπρεπε να πουλήσει μια σκλάβα σε άτομο το οποίο γνωρίζει ότι θα την κακομεταχειριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: