Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Συμπλοκή Κούγια – Νύκταρη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»!

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της Λάρισας, Αλέξη Κούγια και τον ιδιοκτήτη του ΑΟ Χανίων, Ηρακλή Νύκταρη διαδραματίστηκε την ...
... Τετάρτη (4/12/2015) στο αεροδρόμιο των Σπάτων.
Συγκεκριμένα οι δύο παράγοντες ήρθαν στα χέρια, με αφορμή καταγγελίες για στημένα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση για αρκετή ώρα πριν μεταφερθούν αμφότεροι στο αστυνομικό τμήμα αεροδρομίου.
Το ρολόι έδειχνε 9.20 το βράδυ της Τετάρτης, όταν συναντήθηκαν τυχαία οι δύο παράγοντες συλλόγων, που αγωνιζόνται στη Football League.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο άνδρες ταξίδευαν για Χανιά και Ηράκλειο με διαφορετικές πτήσεις, όταν μια λογομαχία άναψε τη «σπίθα» της μεταξύ τους έντασης. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγα δευτερόλεπτα, προκειμένου να έρθουν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων επιβατών – επισκεπτών του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών.
Ακολούθησε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, πριν οι δύο παράγοντες καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα του «Ελ. Βενιζέλος» καταθέτοντας εκατέρωθεν μηνύσεις.
Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας κατέθεσε μήνυση για απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη, την ώρα που ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Χανίων κατέθετε μήνυση εναντίον του για απειλή και εξύβριση.
Τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου
To zougla.gr επικοινώνησε με τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, με τον Αλέξη Κούγια να χαρακτηρίζει «κακοποιό» τον παράγοντα των «μπλε», κάνοντας λόγο ότι τον χτύπησε, προκειμένου να σταματήσει τις καταγγελίες του για τα στημένα παιχνίδια στη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.
Στον αντίποδα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Χανίων, Ηρακλής Νύκταρης μιλώντας στο zougla.gr παραδέχτηκε ότι υπήρξε συμπλοκή με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι ο λόγος που άναψαν τα αίματα ήταν οι κατηγορίες του κ. Κούγια ότι η ομάδα της Κρήτης στήνει αγώνες, εστιαζοντας συγκεκριμένα στο ματς με τα Τρίκαλα.
Πηγή: zougla.gr
Ρεπορτάζ: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης – Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: