Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης για το μεταναστευτικό [video]

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης είχε σήμερα συνάντηση με τους Δημάρχους Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου, Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη και ...
.... Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο. Στη συνάντηση μετείχαν ο συντονιστής της ΟΔΕ Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, βουλευτής κ. Σίμος Κεδίκογλου και ο Τομεάρχης Εσωτερικών, βουλευτής  κ. Γιώργος Γεωργαντάς.
Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συναντήθηκα σήμερα με τους Δημάρχους Γλυφάδας, Αλίμου και Ελληνικού- Αργυρούπολης, για το θέμα που έχει προκύψει όσον αφορά στη μεταφορά και εγκατάσταση μεταναστών σε δημόσιους και δημοτικούς χώρους της Αττικής. Πραγματοποιήθηκε μια πολύ γόνιμη συζήτηση και άκουσα με μεγάλη προσοχή τις θέσεις, αλλά και τις ενστάσεις των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εικόνα που αποκόμισα είναι ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ο κ. Τσίπρας δεν έχουν αίσθηση των επιπτώσεων που προκαλεί η ανεύθυνη πολιτική τους στον τόπο και τους πολίτες.

Ο κ. Τσίπρας, με δική του ευθύνη, μετέτρεψε ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα σε καθαρά Ελληνικό. Μη έχοντας κανένα σχέδιο για τη διαχείριση και αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος, συνεχίζει τους επικίνδυνους αυτοσχεδιασμούς και μετατρέπει το μεταναστευτικό σε κορυφαίο πρόβλημα της χώρας.

Εφαρμόζοντας πιστά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ περί ανοιχτών συνόρων ο κ. Τσίπρας δέχεται καθημερινά ανεξέλεγκτα τις μεταναστευτικές ροές και τις φορτώνει στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να τις διαχειριστούν, χωρίς καμία ενημέρωση, χωρίς σχέδιο, χωρίς χρήματα, χωρίς καμία υποδομή.

Εκφράζω τη βαθύτατη ανησυχία μου για την εκτροπή της κατάστασης, αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε σχέση με τη δημόσια ασφάλεια και υγιεινή. Θεωρώ ότι η στάση του κ. Τσίπρα, αλλά και των συνεργατών του, εκτός από ανεύθυνη, είναι και εθνικά επικίνδυνη.

Για το λόγο αυτό, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Και καλώ τον κ. Τσίπρα να έρθει άμεσα στη Βουλή και να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα και τον Ελληνικό λαό για το πώς σχεδιάζει να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα». 
http://nd.gr/nea/dilosi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: