Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

[Άδωνη ακούς;]: "Η παράταξη της Ν.Δ ήταν πάντα υπέρ της συναίνεσης και του διαλόγου"

Ο Καραμανλής "μίλησε" μέσω Παπαγγελόπουλου

Τεράστια αίσθηση προκαλούν όσα είπε πριν από λίγο προς τον κ. Γεωργιάδη ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, η αναφορά του οποίου, πως η ...
....Ν.Δ ήταν πάντα η παράταξη της συναίνεσης και του πολιτισμένου διαλόγου» ερμηνεύονται ως νέα τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή στην εσωκομματική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας.

Παρακολουθώντας τον κ. Γεωργιάδη να επιτίθεται με σφοδρότητα και σε υψηλότατους τόνους, διακόπτοντας συνεχώς τους ομιλητές τόσο στον ίδιο όσο και στον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος διατηρεί ακόμα δίαυλο επικοινωνίας με τον Κώστα Καραμανλή  διέκοψε την ομιλία του και απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη του παρέδωσε μαθήματα Νεοδημοκρατικής ιστορίας : 
«Την παράταξή σας κύριε Γεωργιάδη την γνωρίζω πολύ παλαιότερα από εσάς. Ήταν πάντα συναινετική, του διαλόγου και του πολιτισμένου κλίματος» είπε αρχικά ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Στη συνέχεια όμως υπήρξε και δεύτερη τοποθέτηση του Υπουργού η οποία φαίνεται πως επιβεβαιώνει το καλό κλίμα στις σχέσεις Καραμανλή-Τσίπρα και την απόπειρα πολλών να συνδέσουν τους δύο πρωθυπουργούς: 
Τους λαοφιλείς Πρωθυπουργούς, και δεν αναφέρομαι μόνο στον σημερινό, ένας έξυπνος τρόπος να τους πλήξεις είναι να χτυπάς το περιβάλλον του. 
Είναι πάρα πολύ καλός ο Φλαμπουράρης. Εγώ το θυμάμαι πολύ καλά αυτό» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: