Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

«Απογοητευμένοι» οι Σαμαρικοί με το Μάκη Βορίδη ! Καλά κρασιά!

Κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι τα στελέχη του Σαμαρά έχουν πάει με τον Τζιτζικώστα και οι ψηφοφόροι με τον Άδωνη. Πολύ λίγοι βλέπουν το σχεδιασμό Σαμαρά πίσω από ...

.. τα πρωτοπαλίκαρά του. Τον Άδωνη και το Μάκη! 
Τελικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός νέου κόμματος … «γνήσιου δεξιού», που είναι και ο διακαής πόθος πολλών ακραίων και λαϊκών δεξιών μέσα στη Νέα Δημοκρατία! 
Μπας και ξεμπλέξουν από τους μεσαιοχωρίτες και γλυτώσουν από τους «ξεπουλημένους» (νεο)φιλελεύθερους! 
Λέγεται πως ό,τι πιάνει ο Σαμαράς, όταν δεν το ελέγχει, το διαλύει, προς ίδιον όφελος φυσικά … 
Μια από τις αιτίες της κωλυσιεργίας στο θέμα της εκλογής του προέδρου της ΝΔ είναι και το παρασκήνιο στις σχέσεις Σαμαρά – Καραμανλή. 
 Οι Καραμανλικοί (δεν θα λέγαμε το ίδιο, για τον Κώστα Καραμανλή) θεωρούν ότι το «κόμμα είναι δικό τους». Με καθαρή ιδιοκτησιακή αντίληψη και νοοτροπία. 
Γι’ αυτό και ήθελαν (και θέλουν) να γλυτώσουν από τη Ντόρα Μπακογιάννη που την θεωρούν προσωπικότητα ισχυρή με διεθνείς διασυνδέσεις. 
Ξετρύπωσαν το Σαμαρά (το 2009) για να ελέγξουν το μέλλον ευκολότερα και προς «καραμανλικότερες» εξελίξεις. 
Και δεν τους βγήκε! Οι Σαμαρικοί θεωρούν επίσης ότι είναι συνιδιοκτήτες σε ένα μεγάλο λαϊκοδεξιό κομμάτι του κόμματος(αυτό που λέγεται «αβερωφικό»)! Και το διεκδικούν … θέλοντας να διαλύσουν τη Νέα Δημοκρατία, μέσω ενός ισχυρού και φανατικού εσωκομματικού μηχανισμού, που δημιούργησαν κατά την προεδρία του κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά. 
Αυτός ο μηχανισμός δημιουργεί σήμερα πολλά προβλήματα, στηρίζει τις επιλογές Σαμαρά, λειτουργεί εντελώς παρασκηνιακά(ως συνήθως) και έχει εκνευρίσει αφάνταστα τους κλασικούς ιδιοκτήτες της Νέας Δημοκρατίας … ! 
Πρωτοπαλίκαρα σε αυτό το σαμαρικό παρασκήνιο θεωρούνται ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης …. Χωρίς να παραβλέπονται φυσικά και οι προσωπικές φιλοδοξίες ….

Θερμό τετ α τετ Άδωνι-Τζιτζικώστα 


Δεν υπάρχουν σχόλια: