Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

"Πόλεμος" μεταξύ Μεϊμαράκη - Παπαμιμίκου

Έγγραφες εξηγήσεις για τους λόγους που δεν έχει μηνυθεί η εταιρεία, η οποία οδήγησε στο φιάσκο της αναβολής των εκλογών για την ...

... ανάδειξη προέδρου της ΝΔ, ζητεί ο απελθών πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με επιστολή προς τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Παπαμιμίκο. 

Με την ίδια επιστολή, την οποία υπογράφει ο στενός συνεργάτης του κ. Μεϊμαράκη και εκπρόσωπός του στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ), Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ζητείται από τον κ. Παπαμιμίκο να εξηγήσει ποιο είναι το κώλυμα που δεν του επιτρέπει να προεδρεύσει στην ΚΕΦΕ, όπως ορίζεται από το Καταστατικό της ΝΔ. 

 Αναλυτικά, η επιστολή, η οποία εστάλη λίγη ώρα πριν από την καθοριστική συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, που αναμένεται να επιλέξει την εταιρεία που θα οργανώσει την εκλογική διαδικασία -επιλογή που θα κρίνει αν θα γίνει κατορθωτό να στηθούν οι κάλπες τη μεθεπόμενη Κυριακή, τις 13 Δεκεμβρίου- έχει ως εξής: 

 Επιστολή κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου προς κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο 

Προς: κον Ανδρέα Παπαμιμίκο 
 Μέλη ΚΕΦΕ 

 Λάβαμε ειδοποίηση για τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ σήμερα Δευτέρα 30/11 και ώρα 6μ.μ.
 Θέλουμε να συμβάλλουμε στην ομαλή διεξαγωγή της όλης διαδικασίας εκλογής προέδρου, στην οποία συμμετέχουμε ως υποψήφιοι. 
 Έχουμε θέσει δύο ζητήματα τα οποία για εμάς έχουν εξαιρετική σπουδαιότητα: 
 Α) Ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της Νέας Δημοκρατίας κατά της έκπτωτης εταιρείας Infosolutions; Τονίζουμε ότι αποτελεί ομόφωνη απόφαση αλλά πρέπει να υλοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση. Οι Νεοδημοκράτες αναμένουν. 
 Β) Σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του Γραμματέα του Κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού; Ποιο πρόβλημα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί από την μόνιμη απουσία του; 
 Παρακαλούμε να έχουμε έγγραφη απάντηση επί των θεμάτων αυτών προκειμένου να διευκολυνθεί η παρουσία όλων μας στην ΚΕΦΕ με σκοπό να γίνουν εκλογές με νομιμότητα, διαφάνεια και εγκυρότητα. 
Αυτή είναι η απαίτηση όλων των Νεοδημοκρατών και οφείλουμε να την σεβαστούμε. 
 Θεόδωρος Αμπατζόγλου Εκπρόσωπος Βαγγέλη Μεϊμαράκη

1 σχόλιο:

Packers and Movers Bangalore είπε...

Packers and Movers Bangalore as a Services providing company can make all the difference to your ###Home Relocation experience. Bangalore based Company which offers versatile solutions, Right team that easily reduce the stress associated with a ✔✔✔Household Shifting, ***Vehicle Transportation. we help things run smoothly and reduce breakages and offer you seamless, Affordable, Reliable Shifting Services, Compare Shifting Charges. @ Packers And Movers Bangalore