Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Ο Κώστας Μπακογιάννης για τον πατέρα του και τον παππού του [video]

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης εδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καλεσμένος στο «The 2night Show» [ Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 ] και μίλησε μεταξύ άλλων για την ...

.... δολοφονία του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη αλλά και για την "περίφημη" .... γκαντεμιά του παππού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
  • «Κι εγώ έχω κάνει πάρα πολλές φορές πλάκα με αυτό (σ.σ. εννοεί τη γκαντεμιά του παππού του). Και μου κάνουν και πλάκα οι φίλοι μου ατελείωτη. Όμως ξέρεις τι; Είναι 97 χρονών. Δόξα τω Θεώ το μυαλό του είναι πεντακάθαρο. Δόξα το Θεώ η υγεία του είναι καλή και είναι περιτριγυρισμένος από μία τεράστια οικογένεια η οποία τον λατρεύει και έχει ατελείωτους φίλους που τον αγαπάνε πάρα πολύ. Τελικά γκαντέμη γκαντέμη τον λέμε, αλλά είναι πάρα πολύ τυχερός. Μακάρι δηλαδή κι εμείς να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ», είπε ο περιφερειάρχης. 
  •  Αναφορικά με τη δολοφονία του πατέρα του ο Κώστας Μπακογιάννης εξομολογήθηκε: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλάω για τον μπαμπά μου και κυρίως να το κάνω δημόσια. Γιατί εντάξει υπάρχει ο Παύλος Μπακογιάννης που για πολλούς σημαίνει πάρα πολλά πράγματα και που αν θέλεις ανήκει στην ιστορία, υπάρχει όμως και ο δικός μου ο μπαμπάς. Υπάρχει ο παππούς των παιδιών μου. Δυσκολεύομαι λοιπόν όπως καταλαβαίνεις πάρα πολύ. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα, είναι αυτό που σου είχα πει στην αρχή, είναι να τον ξεντροπιάζω». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: