Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει τούμπες, προσοχή δεν είναι κωλοτούμπες. Είναι Κομανέτσι!

Κωλοτούμπες Κομανέτσι! 
Σπαρταριστά video έχουν κυκλοφορήσει με πρωταγωνιστή τον άπαιχτο και αμίμητο Άδωνη Γεωργιάδη! Ούτε η Κομανέτσι να ήτανε! Φυσικά επιδίδεται με ...


... τελειότητα στο ολυμπιακό άθλημα της τούμπας και ποτέ ο Άδωνις δεν κάνει κωλοτούμπα, τέτοιος αρχαιολάτρης που είναι! Είναι και άντρας και το κέφι του θα κάνει και μη ρωτάτε πολλά! 
Η αμίμητη απάντηση που δίνουν τα φερέφωνα του Άδωνη στις αμίμητες κωλοτούμπες του περικλείεται στα εξής:"Το να προσπαθήσεις να εξηγήσεις σε γίδια  τι σημαίνει διαφορετικός πολιτικός χρόνος και τι πολιτικές αποφάσεις, σε περιόδους κρίσεων, είναι τουλάχιστον αστείο ."! Αυτό φυσικά ισχύει μόνο για τον Άδωνη, άντε και για το Σαμαρά για να ξεφύγει από τα Ζάππεια! Όλοι οι άλλοι είναι προδότες, ζητάνε συνενόχους και πάνε κατευθείαν για κρεμάλα! 
Απολαύστε το παρακάτω video και παρακάτω ακολουθεί η απομαγνητοφώνησή του:
  • Άδωνις Γεωργιάδης (λίγο πριν πάει στη ΝΔ): «Γιατί μας το έχουν παίξει οι νεοδημοκράτες του Σαμαρά τον τελευταίο καιρό ως Μεταξά, ως νέο Μέγα Αλέξανδρο, ως μεγάλο πολεμιστή. Ο μεγάλος πολεμιστής δεν αφήνει την καρέκλα. Ο μεγάλος πολεμιστής βλέπει την καρέκλα, χρααπ, και την αρπάζει για να κυβερνήσει. 
  • Γιατί το μεγάλο πρόβλημα του Σαμαρά είναι απλό. Όταν ο Σαμαράς λέει διάφορα διαφημιστικά τεχνάσματα, επαναδιαπραγμάτευση, Ζάππειο 2 και άλλα διάφορα τέτοια, προσέξτε τώρα ποια είναι η αλήθεια. Αυτά όλα δημιουργούν στο κοινό κάποια προσδοκία. Σου λέει κάποιος θα ψηφίσω Σαμαρά για να πάρα πίσω την σύνταξή μου. Όλοι ξέρουν πως αυτό αποκλείται να συμβεί και ο Σαμαράς το ξέρει. Αυτός που θα ψηφίσει δεν το ξέρει . Όπως ψήφισε το «τα λεφτά υπάρχουν» θα ψηφίσει αυτόν που του λέει θα πάρω πίσω την σύνταξή μου. Ο Σαμαράς λοιπόν δεν θέλει να καταλάβει ο ψηφοφόρος ο εν δυνάμει ότι αυτό πυο του λέει είναι ψέματα. Αν λοιπόν κυβερνούσε προχθές θα φαινόταν στον κόσμο το ψέμα. Άρα ο στόχος του Σαμαρά ποιος είναι; να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ το μεσοπρόθεσμο και μετά να πέσει το ΠΑΣΟΚ αφού θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, να ρθει στην εξουσία η Ν.Δ. και να μας λέει τα επόμενα χρόνια «εγώ δεν θέλω καθόλου το μεσοπρόθεσμο, το σιχαίνομαι. Αλλά τι να κάνω σέβομαι τη συνέχεια του Κράτους και την υπογραφή
  • Το λέω από τώρα γιατί θέλω οι φίλοι που μας βλέπουν να το θυμούνται. Το σχέδιο Σαμαρά είναι:
  • Να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ μόνο του για να εφαρμόσει τα μέτρα ο Σαμαράς, φορτώνοντας τα στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό το σχέδιο του χαλάει μόνο στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ πέσει πριν την ψήφιση του μεσοπροθέσμου».
  • «Να ολοκληρώσω. Όλο το οικείο μου περιβάλλον έως και τα στελέχη του γραφείου μου, συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. ψηφίζοντας Αντώνη Σαμαρά. Θα πήγαινα και εγώ να τον ψηφίσω, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλά θα γινόταν κόλαση στα κανάλια, θα νομίζανε ότι προσχωρώ στη Ν.Δ.»
  • «Κανένας Βουλευτής του ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να πάει στη Ν.Δ.., πάρτε το είδηση χωνέψτε το. Κανένας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: