Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Τελικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, συμμετείχε ενεργά στη νόθευση των εκλογών του 2009, στη ΝΔ και το παραδέχεται; Ρωτάμε![video]

Σε πολλές εκπομπές ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στον σουξεδιάρη αρχηγό Αντώνη Σαμαρά! Βαθιά αγάπη και σεβασμό που προέρχεται(λέει) από ...... την εποχή της ΠΟΛΑΝ, όταν οι Πολανίτες ανέτρεπαν, «κεφάτοι και χαρούμενοι», την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Οπότε και θεώρησε ο Άδωνις(ΛΑΟΣ τότε), ως υποχρέωσή του να στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας του 2009, το φιλαράκι του τον «μεσσία-σωτήρα» …. Αντώνη Σαμαρά.
Και σήμερα που έχει τεθεί το θέμα της απάτης των εκλογών από τη Βάση και τους περαστικούς(δήθεν φίλους), τα παλιά video-ντοκουμέντα προκαλούν αμείλικτα ερωτήματα:

  1. Πώς είναι δυνατόν ο Άδωνις, όντας μεγαλοστέλεχος ανταγωνιστικού προς τη Νέα Δημοκρατία κόμματος, να συμμετέχει και να στέλνει όλο το γραφείο του και τους δικούς του να τρέξουν να ψηφίσουν σε εσωκομματικές διαδικασίες άλλου κόμματος; Αυτό δεν προκαλεί υποψίες μεγαλειώδους απάτης και χειραγώγησης σε σχέση με το αποτέλεσμα των εκλογών και κυρίως περίπτωση βαθιά πολιτικής ασυνέπειας; 
  2. Η συμμετοχή «ξένων» προς το κόμμα της ΝΔ, «φίλων και μελών» δεν αλλοιώνει το όποιο αποτέλεσμα; 
  3. Ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος μεγαλοστελέχους κόμματος που τρέχουν οι δικοί του να ψηφίσουν σε άλλο κόμμα; Κάτι σάπιο υπάρχει εδώ και μυρίζει άσχημα! Κάτι που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την δημοκρατική συμμετοχή, αλλά με τη συμμετοχή της αρκούδας. Εδώ ισχύει «το μπέστε σκύλοι και αλέστε»! Πάμε σε άλλες εποχές με σκευωρίες, πλεκτάνες και δολοπλοκίες. Στοιχεία που ανήκουν στη σφαίρα της μελέτης των ιστορικών, που σίγουρα κάποτε θα καταπιαστούν με το θέμα. 
  4. Γιατί και σήμερα να μην υπάρχουν κάποια μεγαλοστελέχη, κάποιων άλλων κομμάτων(ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ), που θα ήθελαν να ανατρέψουν τις λεπτές ισορροπίες μιας εσωκομματικής εκλογής που τους αφορά στο μέλλον; Εδώ βρισκόμαστε σίγουρα στα χωράφια της συνομωσίας! Αλλά ποιος μας βεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν και σήμερα αντίστοιχοι Αδώνηδες; Πρόκειται για το «Θεώρημα Γεωργιάδη» πλέον γιατί κάπως έτσι θα έπρεπε να ονομάζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: