Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο τυχοδιωκτικός ΔονΚορνεαλισμός των "Φίλων του Αντώνη Σαμαρά"

Κάθε πρώην πρωθυπουργός είθισται να διατηρεί το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης του ακόμα και αν αυτή η γνώμη βρίσκεται σε αντίθεση με την "επίσημη" ηγεσία. 
Οι "Φίλοι του Αντώνη Σαμαρά" απαγορεύουν στο ...

Μητσοτάκη να εκφράσει άποψη για την πτώση της κυβέρνησής του, εξαιτίας του τυχοδιωκτισμού του Αντώνη Σαμαρά. 
 Μας έλεγαν ότι ο Σαμαράς έριξε το Μητσοτάκη για να σώσει τη Μακεδονία μας. 
Τι ακριβώς έχουν κάνει για τη Μακεδονία όλοι αυτοί οι δήθεν εθνοπατριώτες και "φωτισμένοι" πατερούληδες του έθνους; 
Απολύτως τίποτα. 
Έντρομοι και πανικόβλητοι αρνούνται να πιάσουν οτιδήποτε έχει σχέση με τα Σκόπια και τη Μακεδονία. 
Πρακτικά έχουν απαρνηθεί τη Μακεδονία, γιατί στα λόγια συνεχίζουν να trollαίνουν κόσμο. 
Έτσι έκαναν πάντα οι εθνοπροδότες και οι κάθε λογής ελαφρόμυαλοι ακροδεξιοί λαϊκιστές. 
Ο πραγματικός λόγος που ο Σαμαράς και η διαπλεκόμενη παρέα του έριξαν το Μητσοτάκη ήταν για να διακόψουν τη ροή των μεταρρυθμίσεων. 
Τέρμα και τελείωσε. 
Αυταρχικές και αλαζονικές ομάδες όπως αυτή που υποστηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά, από το πολύ γλείψιμο που τρώνε στα μέσα της διαφθοράς και της διαπλοκής έχουν χάσει τα λογικά τους (φυσική συνέπεια της αυταρχικής αλαζονείας) και ανάλογα φέρονται. 
Νομίζουν ότι με το κόλπο του νέου κόμματος (που ετοιμάζουν για μετά τις ευρωεκλογές) θα μετατρέψουν τη Νέα Δημοκρατία σε γνήσια δεξιά παράταξη, καίγοντας τους "γλυκανάλατους" μεσαιοχωρίτες στις φαηλικές φλόγες της ελαφρολαϊκής ακροδεξιάς. 

Επειδή τους γλύφουν τα παπαγαλάκια της διαπλοκής θεωρούν ότι οι "φλογερές δάδες" της "Υπερδεξιάς Άνοιξης" επικράτησαν διαπαντός και θα εξαφανίσουν από προσώπου γης τους εσωκομματικούς αντίπαλους του "μεγάλου φωτεινού υπερηγεμόνα" Αντώνη Σαμαρά. 
 Κανένας δεν επιτρέπεται να αμφισβητεί το μεγαλείο των "Φίλων του Αντώνη". Τέτοιος άθλιος σκοταδισμός επικρατεί στην μπαλτακώδη παρεούλα του (τρελ)Αντώνη και όλων των #trollαντώνηδων .... 
Οι τύποι αυτοί που το παίζουν φωτισμένοι σύμβουλοι έχουν ξεχάσει τι θα πει διάλογος, δημοκρατική διαφωνία και εσωκομματική δημοκρατία (άρα και εσωκομματική αντιπολίτευση). 
Κυβερνούν αντιδημοκρατικά και χωρίς να δέχονται οποιαδήποτε διαφωνία στο έργο της καταστροφής της Ελλάδας. 
Αφήστε τους να καταστρέφουν ασύστολα και η μανιοκαταθλιπτική Ελλάδα να αυτοκτονεί υπό τους ήχους ενός θλιβερού και κατάμαυρου success-story, κατά τη διάρκεια σαλταρισμένων οχτάδικων! 
Έτσι έχουν μάθει από την εποχή της Ακροδεξιάς "Πολάνοιξης" τα φιλαράκια του Αντώνη! 
Όταν έριξαν μια κυβέρνηση για να μην επιτραπεί ο εκσυγχρονισμός της χώρας και για να συνεχιστεί απρόσκοπτα το φαγοπότι της πράσινης διαπλοκής που τώρα έχει αποκτήσει ένα βαθιά αποκρουστικό πολανοιξιάτικο χρώμα .... 
 Τι σύμπτωση!!! 
Τι έχει μείνει στους τυχοδιώκτες που στηρίζουν τον Αντώνη; 
Η ύβρις, η διαπλοκή, η διαφθορά και φυσικά ο ... Δονκορνεαλισμός. 
Όλοι αυτοί κρίνουν πάντα εξ' ιδίων τα αλλότρια. 
Δεν έχουν καμία αίσθηση της πραγματικότητας και επιμένουν στις λανθασμένες και καταδικασμένες επιλογές του παρελθόντος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς κε. Παπουτσάκη αυτοί έχουν πάρει ολοκληρωτικά το πάνω χέρι σε όλα χωρίς να αντιδρά κανένας, τελευταία ελπίδα μόνο οι ευρωεκλογές αν δεν συντριβεί ο Σαμαράς ας ετοιμαστούμε για αιώνια κατοχή.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλης Ζήσης ή Φάκτορας με καταγωγή απο την Καρδίτσα, αυτός δεν ήταν ποτέ Νεοδημοκράτης ήταν διευθυντής του περιοδικού ΑΝΤΙ πρώην ΚΚΕ της Σταλινικής αριστεράς απλά τώρα τα παίρνει πολύ χοντρά απο τον Σαμαρά γι'αυτό λυσσάει έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φάκτορας μας άφησε χρόνους ο θεός μπορεί να μην τιμώρησε ακόμα τον Σαμαρά αλλά τιμώρησε τον προπαγανδιστή του θα έρθει η ώρα και του ίδιου.