Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Γυρολόγοι, παπατζήδες και γομάρια γίνονται μαλλιά κουβάρια

Πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μπροστά στο ενδεχόμενο εκλογικής πανωλεθρίας γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι προσπαθεί να ...
 
μαζέψει στους κόλπους της όλους τους «γυρολόγους» της πολιτικής προσφέροντας σημαντικά ανταλλάγματα...
Σ’ αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς αν ισχύει σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο αναφέρει ότι... ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης – ο τύπος που «έγραψε» αποκαλώντας από το βήμα της βουλής «γομάρια» όσους στήριζαν την κυβέρνηση Παπαδήμου- κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Α. Σαμαρά έλαβε την υπόσχεση ότι θα στηριχτεί απ’ την Ν.Δ για να διεκδικήσει τον Δήμο Τυρνάβου.

Μετά απ’ αυτό ο Ροντούλης έκανε με δηλώσεις του ένα εμετικό γλείψιμο στον Σαμαρά, δημιουργώντας όμως έναν αναβρασμό στις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, οργανωμένα μέλη και στελέχη της περιοχής θα ρθουν με λεωφορεία στην Αθήνα για να καταλάβουν τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., αν επαληθευτούν οι διαδόσεις που φέρουν να παραγκωνίζονται στελέχη της Ν.Δ της περιοχής προς χάρη του Ροντούλη.

Πλάκα θα έχει η όλη φάση …

Δεν υπάρχουν σχόλια: