Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ποιος φοβάται τον Φιλιππίδη … ;

Έστειλε την μπηχτή του ο Φιλιππίδης, αν και οι «φιλίες» δεν αποτελούν αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης. Έτσι θα έμπαινε όλη η Ελλάδα φυλακή. Ο Φιλιππίδης θεωρώντας ότι ....

διώκεται πολιτικά λόγω της «φιλίας» του με τον Καραμανλή, εννοεί πολλά πράγματα, στέλνει πολλαπλά μηνύματα, όπως κάθε στριμωγμένος, αν και τίποτα δεν προοιωνίζεται ότι θα τηρήσει αυτή την στάση μέχρι τέλους! 
Επειδή στα χαρτιά δεν φαίνεται η υπογραφή του Καραμανλή, ακόμα και αν δεχτούμε ότι του έκανε «χάρες». 
Ακόμα και αν αυτό συνέβαινε, δεν πρόκειται να παραδεχτεί κάτι τέτοιο ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αφεντικό του συλληφθέντος πρώην προέδρου του ΤΤ! Και γιατί να το κάνει; 
Μέχρι στιγμής τηρεί σιγήν ιχθύος. Τώρα θα αλλάξει στάση για κάποιο πρώην φίλο του, που διώκεται ποινικά; 
Οι ευθύνες επιρρίπτονται σε αυτόν που έβαζε τζίφρες και είναι νομικά υπεύθυνος. 

Τα υπονοούμενα πάντως του Φιλιππίδη(ανθρωπίνως κατανοητά) μαθαίνουμε έχουν χωρίσει στα δύο το στρατόπεδο των Καραμανλικών. 
Κάποιοι (οι πιο διψασμένοι για εξουσία!) ζητάνε σκληρή στάση απέναντί του (που τόλμησε να εκστομίσει ο κατηγορούμενος το όνομα του Καραμανλή και ... δεν κοιτάνε τις νομικές λεπτομέρειες ) και κάποιοι άλλοι, πιο ψύχραιμοι, ζητάνε ηπιότερη στάση (ενδεχομένως να βλέπουν πιο μακριά και ότι η υπόθεση δεν πρέπει να φτάσει στα άκρα) ….
Δε γίνεται να τα έκανε όλα μόνος του ο Άγγελος; 
 Ήταν πολύ γνωστό σε κάποιους κύκλους ότι τα golden boys διευθετούσαν υποθέσεις εκατομμυρίων, ο καθένας απ’ το πόστο του. 
Και ήταν πολύ γνωστές οι πιέσεις που δέχονταν από διάφορα εκδοτικά, πολιτικά και λοιπά επιχειρηματικά κέντρα. 
Αυτές τις πιέσεις πρέπει να διερευνήσει η Δικαιοσύνη! 
Ο ίδιος πάντως ο Καραμανλής ....εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη …
Άρα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία των (ψύχραιμων) Καραμανλικών και ουδόλως ενοχλήθηκε από τις "φιλίες" του Φιλιππίδη .... Θεωρεί μάλιστα ότι ενισχύουν τη θέση του!

Κάποιοι βλέπουν ότι η υπόθεση του ΤΤ θα πάει πολύ μακριά .... Προς διαπλοκή μεριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: