Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ξέφυγε η Λ. Κανέλλη [video]

“«Ακόμα και με τον Κασιδιάρη θα συμμαχήσετε για μην κερδίσουν δήμο οι κομμουνιστές», ισχυρίστηκε η βουλευτίνα του ΚΚΕ επιτιθέμενη προς τον ΣΥΡΙΖΑ, για να ...

λάβει την απάντηση «Όταν σας λέμε μερικές φορές ότι είστε πραγματικά έξω από αυτά που βιώνει ο ελληνικός λαός, αυτό συμβαίνει» ” 

Μια δυσάρεστη «έκπληξη» σημειώθηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή από την βουλευτίνα του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη σε βάρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μάλιστα για ένα θέμα για το οποίο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και στην απειλή της Χρυσής Αυγής για το δήμο της Αθήνας, η Λιάνα Κανέλλη επιτέθηκε απρόκλητα στον ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρίστηκε απευθυνόμενη προς τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αποστόλου το απίστευτο «Ακόμα και με τον Κασιδιάρη θα συμμαχήσετε για μην κερδίσουν δήμο οι κομμουνιστές».

Ο Ευάγγελος Αποστόλου, διατήρησε την ψυχραιμία του και απευθυνόμενος προς τη Λιάνα Κανέλλη της θύμισε ότι δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ότι δεν περίμενε μια τέτοια επίθεση.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, υπογράμμισε ότι «Όταν σας λέμε μερικές φορές ότι είστε πραγματικά έξω από αυτά που βιώνει ο ελληνικός λαός, αυτό συμβαίνει».

Δείτε το video και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του:

Δεν υπάρχουν σχόλια: