Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Προς Άδωνι : Άλλο Harvard άλλο... Xarvard

Απέλπιδες προσπάθειες να αποδείξει ότι ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσκεκλημένος από το πανεπιστήμιο Harvard καταβάλλει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, δυστυχώς για ...

εκείνον όμως, πέφτει από τη μία λούμπα στην άλλη.  Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός δημοσιοποίησε, όπως είχε υποσχεθεί, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την πρόσκληση για την ομιλία του για να βάλει τέλος στην αγωνία όσων την περίμεναν, όπως χαρακτηριστικά γράφει.

Το προκύπτει από αυτή; Πολύ απλά ότι επρόκειτο για προσωπική πρόσκληση από το European Club, δηλαδή ένα κλαμπ φοιτητών, και όχι από το ίδιο το Harvard. Επρόκειτο εν ολίγοις για μια προσωπική επίσκεψη την οποία εμείς πληρώσαμε 2.500 ευρώ, με το επιχείρημα ότι ο υπουργός ήταν καλεσμένος του Πανεπιστημίου.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό.
Τις προηγούμενες ημέρες, όταν οι λεπτομέρειες του ταξιδιού του υπουργού άρχισαν να γίνονται γνωστές και σε επίμονες ερωτήσεις διαδικτυακών ακολούθων του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, είχε σπεύσει να ενημερώσει ότι θα δημοσιεύσει τη σχετική πρόσκληση. 
Απαντώντας παράλληλα σε ερώτηση χρήστη αν η πρόσκληση του Πανεπιστημίου ήταν επίσημη, ο υπουργός απαντούσε αφοπλιστικά: «επισημότατη! Λέτε να χρησιμοποιεί κάποιος το Έμβλημα του Πανεπιστημίου χωρίς γνώση και άδεια από αυτό;»

Η απάντηση σε αυτό το ρητορικό ερώτημα είναι προφανής: Όχι. Το Πανεπιστήμιο δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το έμβλημά του. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο άλλωστε, η περιβόητη πρόσκληση την οποία δημοσιοποίησε ο υπουργός, δεν έχει το έμβλημα του Harvard, αλλά εκείνο του European Club. 

Υ.Γ: Υπάρχει βεβαίως το ενδεχόμενο, ο Άδωνις Γεωργιάδης να πήγε σε άλλο Πανεπιστήμιο, στο Xarvard για παράδειγμα, όπως γράφει το έγγραφο της Διαύγειας.

Δείτε την πρόσκληση του European Club στον Άδωνη Γεωργιάδη
georgiadis_-_prosklisi.jpg
Δείτε την απάντηση του υπουργού σε χρήστη του Twitter, για το έμβλημα του Harvard, το οποίο δεν υπάρχει πουθενά στην παραπάνω πρόσκληση
georgiadis_-_apantisi.jpg
Δείτε το έμβλημα του Πανεπιστημίου Harvard, όπως το βρήκαμε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του
harvard-logo.jpg
 http://www.koutipandoras.gr/article/107105/allo-harvard-allo-xarvard

Δεν υπάρχουν σχόλια: