Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Γ. Βαρουφάκης προς εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ: «Είστε θλιβερή...» [video]

“ Έντονη αντιπαράθεση είχαν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο γνωστός οικονομολόγος, Γιάννης Βαρουφάκης, και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την ...

ερμηνεία της συνέντευξης του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, στους Financial Times.”
Έντονη αντιπαράθεση είχαν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο γνωστός οικονομολόγος, Γιάννης Βαρουφάκης, και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την ερμηνεία της συνέντευξης του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, στους Financial Times.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, προσπάθησε να υποβαθμίσει την συνέντευξη, σε μια προσπάθεια να αμφισβητήσει την ερμηνεία του Γιάννη Βαρουφάκη για τα λεγόμενα του υπουργού Οικονομικών, ενώ και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής διαβεβαίωναν την Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, ότι όντως ο Γιάννης Στουρνάρας είπε συγκεκριμένα πράγματα στην εφημερίδα.

Η Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, συνέχισε να αμφισβητεί τον γνωστό οικονομολόγο, αναγκάζοντας τον Γιάννη Βαρουφάκη να της πει «Είστε θλιβερή». Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ με ένα ελαφρύ ως και ειρωνικό μειδίαμα απάντησε στον οικονομολόγο ότι «Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό κύριε Βαρουφάκη και προσθέτω ότι εγώ είμαι με το μέρος της Ελλάδας. Εσείς δεν ξέρω με το μέρος ποιου είστε».

Η συγκεκριμένη επίθεση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, προκάλεσε την άμεση απάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος τόνισε ότι «Όλοι είμαστε με το μέρος της Ελλάδας, εκτός αν θεωρείτε ότι κάποιοι από εμάς είμαστε μιάσματα και πρέπει να πάμε στην Μακρόνησο», ενώ απευθύνθηκε προς τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής λέγοντας ότι «Μπορούμε να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση κύριε Παπαδάκη;»

Δείτε το video:


Δεν υπάρχουν σχόλια: