Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Συντριβή του Α. Γεωργιάδη στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη [video]

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης, με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την κοινωνική και ...

οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, τις πολιτικές που επιβάλλει η τρόικα και το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εθνικών εκλογών.

Η συζήτηση, ξέφυγε εκτός ορίων όταν ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για το ότι η τρόικα ενδιαφέρεται μόνο για να εισπράξει τα πανωτόκια, αδιαφορώντας για την κοινωνική και οικονομική καταστροφή της χώρας. 
Ο υπουργός Υγείας, εξεμάνη λέγοντας «Τα μισά πληρώνουμε τώρα με το Μνημόνιο. Πείτε το στον κόσμο να το καταλάβει. 
Ποια πανωτόκια και μπούρδες λέτε;», για να προκαλέσει την απάντηση του δημοσιογράφου, ο οποίος τόνισε ότι «Δεν θα πω αυτό που θέλετε εσείς. Μπούρδες ήταν η διαπραγμάτευση που κάνατε».

Η τηλεοπτική κόντρα συνεχίστηκε, με τον παρουσιαστή να κάνει λόγο για μια λύση όπως αυτή που εφαρμόστηκε το 1953 για την Γερμανία, στα πλαίσια της αλληλεγγύης της Ευρώπης, η οποία βοήθησε την Γερμανία να ορθοποδήσει.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι έχει γίνει κούρεμα χρέους, εννοώντας το PSI.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών και στο σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη ότι «μυρίζουν» εκλογές, ο υπουργός Υγείας ξέσπασε λέγοντας ότι «Θέλετε τη μιζέρια, τη γκρίνια, τη σκοτεινιά, την καταχνιά. Δεν θέλετε τίποτα καλό να βγάζει αυτή η χώρα. 
Δεν θέλετε να πάει ο τόπος μπροστά. Θα πέσουν τα νούμερα, αν πάει καλά ο τόπος. Αυτό είναι το πρόβλημα».

Δείτε τα βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: