Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πάει προς Νέα Δημοκρατία ο Τατσόπουλος;

Είναι γνωστό ότι ο Τατσόπουλος υποστηρίζει τη συνεργασία Νέα Δημοκρατία – ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που οι επόμενες εκλογές δεν αναδείξουν αυτοδύναμη κυβέρνηση. Είναι λογικό ότι κάτι τέτοιο θα ...

γίνει αν και η αριστερή πτέρυγα ούτε που θέλει να ακούει για κάτι τέτοιο. 
Ο Τατσόπουλος βέβαια το υποστήριξε και δημόσια. 
Τι λοιπόν τον εμποδίζει να ξεκινήσει τη συνεργασία του από τώρα και σε λίγους μήνες να ξαναβρεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητική συνεργασία πλέον. 
Θα θυμάστε ότι ο Τατσόπουλος ήταν ο σάκος του μποξ στα δεξιά-ακροδεξιά blogs μέχρι που θεωρούνταν ΣΥΡΙΖΑ! 
Τον βάραγαν ανελέητα, μια και θεωρούνταν «αδύναμος κρίκος». Εύκολος στόχος. Ό,τι καλύτερο για μια ακροδεξιά προπαγάνδα που θίγει τα συντηρητικά αντανακλαστικά των ψηφοφόρων.
Τελευταία που έκανε αντάρτικο εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μόνο εικόνισμα δεν τον έκαναν … 
Κάτι ήξεραν άραγε; Είχαν εντολές από το Μαξίμου για ιδιαίτερη μεταχείριση; Έβλεπαν τον Τατσόπουλο ως συνεργάτη; Το μέλλον θα δείξει! 
Η Νέα Δημοκρατία πάντως με 153 βουλευτές, σαν τον πνιγμένο, απ’ τα μαλλιά του πιάνεται. 
Και ο Τατσόπουλος γιατί να μη διευρύνει το αναγνωστικό του κοινό προς τα δεξιά; Οι αριστεροί όσα είχαν να διαβάσουν από αυτόν τα διάβασαν.Οι δεξιοί αγοράζουν βιβλία αλλά δεν τα διαβάζουν. Διακοσμούν με αυτά εσωτερικούς χώρους! Καθόλου άσχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: