Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Εντολή Σαμαρά να σταματήσει το δούλεμα με τις Εντολές Σαμαρά!

Επείγουσα έκκληση για προσωρινή αναστολή της πλάκας με τις «Εντολές Σαμαρά» στα social media, απευθύνουν κύκλοι του Μαξίμου, διότι λόγω υπερφόρτωσης, προκάλεσαν προβλήματα λειτουργίας στο πρωθυπουργικό software
Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από σήμερα το πρωί το σύστημα Entolisamara 2.0, που χρησιμοποιεί ο ...
πρωθυπουργός για να εκδίδει άμεσα εντολές. Αιτία, ένα λάθος του Αντώνη Σαμαρά που λόγω κεκτημένης ταχύτητας του έδωσε «Εντολή Σαμαρά» να δώσει «Εντολή Σαμαρά»! Με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώσει!
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της ξενάγησης του πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά, την ώρα που έδινε Εντολή Σαμαρά να κλείσει ένα ακόμα ρήγμα που είχε ανοίξει ο σεισμός στην άσφαλτο.

Μέχρι εκείνη την ώρα, ο πρωθυπουργός είχε μόλις προλάβει να δώσει «Εντολησαμαρά» σε έναν τυφλό να ξαναβρεί το φως του και σε έναν παράλυτο να περπατήσει, ενώ μόλις είχε ολοκληρώσει τις Εντολές Σαμαρά για μερικά μερεμέτια σε πεσμένους σοβάδες.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο (με Εντολή Περιβάλλοντος Σαμαρά) ειδικοί τεχνικοί, οι οποίοι έμειναν ακίνητοι, καθώς δεν μπορούσαν να πάρουν Εντολή Σαμαρά για να αρχίσουν να λύνουν το πρόβλημα.
Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως, σύμβουλοι του πρωθυπουργού, προσπαθούν να αποσπάσουν με τη μέθοδο της παντομίμας, Εντολή Σαμαρά για την επανεκκίνηση του προγράμματος, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να αποτρέψουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το να εγκαταστήσει την πειρατική έκδοση.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: