Ο Παπασταύρου δεν αφήνει το γάμο, να πάει για τα πουρνάρια του Ψυχάρη
Οι ολιγάρχες της διαπλοκής επιχειρούν να βραχυκυκλώσουν την κυβέρνηση, γιατί φοβούνται μην "τρελλαθεί" ο Σαμαράς και τους ακουμπήσει. Στο στόχαστρό τους βρίσκεται ο Στουρνάρας και το πρόσφατο χτύπημα του Ψυχάρη είναι χαρακτηριστικό ...



Ο πολυδανεισμένος άνδρας των ΜΜΕ παρουσιάζει τον Σταύρο Παπασπύρου ως διάδοχο του Στουρνάρα, κάτι που δεν έχει καμία βάση.
Η σημερινή θέση του Παπασταύρου, ως σύμβουλος του πρωθυπουργού είναι πανίσχυρη και δεν έχει λόγο να αφήσει το γάμο και να πάει για πουρνάρια. Κάτι άλλο συμβαίνει λοιπόν κι αυτό το άλλο δεν είναι παρά ο φόβος της ελίτ των ολιγαρχών μήπως καλέσουν την κλάση τους!
Ο Ψυχάρης βλέπει να χάνει έδαφος καθώς δεν του βγαίνει το χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρεί να βραχυκυκλώσει το Μαξίμου με την λογική ότι το ψάρι τηγανίζεται κι από τις δύο πλευρές-κάτι που γνωρίζει σε βάθος ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ.

O Ψυχάρης έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να κυβερνάει την Ελλάδα και μάλιστα κάνει και μαντεψιές για τις επόμενες κινήσεις του Σαμαρά και την τύχη του Στουρνάρα.
Σύμφωνα με το άρθρο του δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές το 2014 και πως το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς θα είναι ο ανασχηματισμός με κύριο χαρακτηριστικό την τοποθέτηση του Στουρνάρα στην Τράπεζα Ελλάδας.
Τώρα αν ο ελληνικός λαός επιτρέψει στα σενάρια του Ψυχάρη να γίνουν πραγματικότητα θα είναι άξιος της τύηχης του. Εμείς αντίθετα στο Κουρδιστό Πορτοκάλι επιμένουμε πως το τελευταίο χαρτί του πολιτικού προσωπικού της μεταπολίτευσης είναι η δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας για την οποία γράφουμε αναλυτικά εδώ>

http://kourdistoportocali.com/