Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

5 κορυφαίες συμβουλές προπόνησης από τη Γεωργία Τσάμη [προπόνηση] #muscle_fitness

Υπάρχουν τόσες πολλές ασκήσεις για κάθε μέρος του σώματος που είναι δύσκολο να βρεις ποιές θα σου δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Το M&F ρώτησε την πλέον ειδική για να ...

εξασφαλίσει την καλύτερη απάντηση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια bikini Γεωργία Τσάμη μας δείχνει τις καλύτερες ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να γίνεις δυνατότερη, πιο γραμμωμένη και πιο fit.
1. Χέρια


“Οι κάμψεις δικέφαλων  είναι μια απο τις πιο δημοφιλείς ασκήσεις χεριών που υπάρχουν, ωστόσο είναι και εκείνες που χρησιμοποιούνται λιγότερο απο γυναίκες. Για να αποκτήσεις την καλύτερη εμφάνιση και λεπτομέρεια στα χέρια σου, εκτέλεσε κάμψεις δικέφαλων με 10 - 12 κιλά. Μετά αμέσως πέρασε σε εκτάσεις τρικεφάλων, διασφαλίζοντας ότι κρατάς τους αγκώνες σταθερούς. Εκτέλεσε 3 sets των 15 επαναλήψεων.”

2. Πλάτη


“Οι έλξεις στην τροχαλία  είναι μια απο τις πιο κοινές ασκήσεις πλάτης, αλλά συχνά εκτελούνται λάθος. Χρησιμοποίησε μια τροχαλία ή ένα μηχάνημα τροχαλίας και τράβηξε την μπάρα ή τις λαβές  προς το στήθος σου, διασφαλίζοντας οτι κρατάς το σώμα και την πλάτη σου ευθεία σε κάθε επανάληψη.”

3. Πόδια


“Δοκίμασε τα squats. Βεβαιώσου οτι κρατάς τα πόδια σου σε εύρος και τα δάχτυλα των ποδιών να κοιτάνε προς τα έξω. Χαμήλωσε μέχρι οι μηροί σου να είναι τουλάχιστον παράλληλοι με το έδαφος και καθώς πιέζεις προς τα επάνω, πίεσε τους γλουτούς σου και τους μηρούς.
 Εκτέλεσε 3 sets των 20 επαναλήψεων.”

4. Κοιλιακοί








“Όταν πρόκειται για εξάσκηση του κορμού σου, οπωσδήποτε δοκίμασε ενα κύκλο τριών ασκήσεων. Άσκηση 1: Ροκανίσματα σε μπάλα ασκήσεων ξάπλωσε με την πλάτη σου στη μπάλα και εκτέλεσε αυστηρά τα ροκανίσμαστα για 25 επαναλήψεις. Άσκηση 2: Άρσεις κνημών στο μονόζυγο (15 επαναλήψεις) και Άσκηση 3: Ποδηλασία από ξαπλωτή θέση.
 Εκτέλεσε αυτόν τον κύκλο τρείς φορές, με ξεκούραση μόνο ανάμεσα σε κάθε κύκλο.”

5. Ώμοι




“Οι ωραίοι ώμοι σε τονίζουν περισσότερο. Μου αρέσουν η πλάγιες άρσεις αλτήρων . Ξεκίνα με ελαφριά βάρη και σήκωσε τους αλτήρες με σταθερό ρυθμό και αυστηρή εκτέλεση . Η καλή φόρμα είναι το κλειδί για την επιτυχία . ”
Καλή επιτυχία!
Δική σας,
Γεωργία Τσάμη




http://www.muscleandfitness.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια: