Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Μισέλ και Μισέλ ... ή ένας και μία «Μισέλ» στη ΝΔ

Τον τελευταίο καιρό δύο «σπουδαία» στελέχη της κυβερνώσας παράταξης μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα με τα καμώματά τους. Κατά σύμπτωση –θέλω να πιστεύω- συνονόματοί μου και οι δύο έχουν την 

τιμητική τους. Ένας και μία «Μισέλ».

Μισέλ Λιάπης και Μισέλ Ασημακοπούλου. Σπουδαία η προσφορά και των δυο στα κοινά με ιδιαίτερα «βαρύ» βιογραφικό, που δε επιτρέπεται η οποιαδήποτε αμφισβήτησή τους.
Ξεκινώντας απ' την κυρία εντυπωσιάστηκα πραγματικά –εκτός των αξιοζήλευτων σπουδών της- από το αμίμητο (το αναφέρω, όπως ακριβώς υπάρχει στην ιστοσελίδα της) Διατέλεσε Επικεφαλής της Επιτροπής Παραγωγής Πολιτικού Έργου Ιδεολογίας στο 9o Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Καταλαβαίνετε τώρα, γιατί το ύφος της κυρίας έχει κάτι από «είμαι και πολύ σοφή και υπεράνω». 

Ανατρίχιασα απ' το γεγονός και μόνο ότι το κόμμα έχει κοτζάμ «επιτροπή παραγωγής πολιτικού έργου ιδεολογίας» και συγκλονίστηκα τα μάλα ότι επικεφαλής όλου αυτού του πράγματος ήταν η ...Μισέλ! 

Τελικά αυτά τα κόμματα είναι «εκτροφεία» παραγωγής πολιτικού έργου ιδεολογίας κι όχι απλά κυνοκομεία, όπως νομίζετε οι περισσότεροι. Πώς νομίζετε ότι προκύπτουν οι διάφορες «Μισέλ»; Έτσι τυχαία; Όχι βέβαια δουλεύουν και ανακαλύπτουν δεξιότητες εκεί μέσα. Η εν λόγω κυρία που ακούγοντάς την κάποιος νομίζει πως ζει την περίοδο της ακμάζουσας φεουδαρχικής Ευρώπης 4-5 αιώνες πίσω, εκπροσωπεί με ανάλογο ύφος το κόμμα της. 

Γαλαζοαίματη εξ αγχιστείας δεν μπορεί ν' ανεχτεί πολιτικούς που δεν έχουν ...εξομολογηθεί την τελευταία τριετία. Ως εκ τούτου δικαιολογημένα καλεί μετ' επιτάσεως τον κύριο Τσίπρα να πει επιτέλους την αλήθεια και ν' απαντήσει σ' αυτό που βασανίζει την κάθε ελληνική οικογένεια: «εξομολογείστε κύριε; Νηστεύετε; Λαμβάνετε τη θεία κοινωνία; Προσεύχεστε ταχτικά; Ευχέλαια κάνετε; Απαντήστε ημι-αντίχριστε κύριε Τσίπρα. Την αλήθεια και μόνο την αλήθεια απαιτεί επιτέλους ο ελληνικός λαός. Έτσι θα κυβερνήσετε τη χώρα; Εδώ εμείς με κολλητό τον Ευφραίμ και πάλι δυσκολευόμαστε κ εσείς με τη Δούρου και την Κωνσταντοπούλου πάτε να εξαπατήσετε τον ελληνικό λαό»;

Κανονικός καταπέλτης η μεγαλειώδης Μισέλ!!! Επιβεβαίωσε πλήρως τη δουλειά που έκανε στην «επιτροπή παραγωγής πολιτικού έργου ιδεολογίας» του κόμματος της ΝΔ!!!

Ο έτερος Μισέλ (Λιάπης) φαίνεται να έχει πιάσει το νόημα της ζωής!!! Εκδρομούλες εναλλάξ σε ζεστά-ψυχρά κλίματα, γκομενούλα βαλκάνια 35 ετών νεότερη του, τζιπάρα με τζαμπέ τέλη κυκλοφορίες, ορεινές εξοχικές βίλλες χτισμένες από ευρωπαϊκά κονδύλια στ' όνομα της θείας του κλπ, κλπ.

Κι όμως οι αδαείς πολίτες αγνοούν ότι ο ευφυέστατος, οξυδερκής –αριστοκρατικής καταγωγής και αυτός- πολιτικός, που έγινε γνωστός ως ο «αγαπημένος ανιψιός» του «εθνάρχη» έχει συγγράψει τρία βιβλία πολιτικού περιεχομένου: «Για Μια Ριζοσπαστική Ανανέωση», «Για Ένα Νέο Ήθος» και «Για Μια 
Δημιουργική Ανατροπή». Παρακαλώ δώστε έμφαση στους τίτλους.

Αυτός ο «ριζοσπάστης ανανεωτής», ο «νέο-ηθικός», ο «δημιουργικός ανατροπέας» είναι δυνατόν να κατηγορείται έτσι επιπόλαια και να σπιλώνεται μαζί μ' αυτόν και ο «εθνάρχης» θείος του;

Υγ. τελικά μόνο ο Μισέλ...Πλατινί τίμησε τ' όνομα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: