Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει επαναστατική κυβέρνηση του βουνού και του ουρανού. #LOL ανακοίνωση της ΝΔ

Νέα γελοία επίθεση εξαπολύει η Ν.Δ. κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαιώνοντας ακόμη μία φορά τον πανικό που επικρατεί στο κυβερνών κόμμα. Το ακροδεξιό κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, στηρίζει την επίθεσή του σε ...

δημοσίευμα της «εφημερίδας» «Πρώτο Θέμα», το οποίοι αναφέρεται σε θέσεις που διατυπώνει «η κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ».
Στην φαιδρή ανακοίνωση της ΝΔ, υποστηρίζεται ότι τάση αυτή «αγκαλιάζεται δημοσίως από την ηγεσία του κόμματος» και ότι θέσεις αυτές είναι επικίνδυνες για τη Δημοκρατία. Για «πλήρη πολιτική παράκρουση» κάνει λόγο η Κουμουνδρούρου.

Η ΝΔ αναφέρεται σε «φρίκη που προκαλεί η αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας (Πρώτο Θέμα) ότι ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει «επαναστατική κυβέρνηση» που θα καταργήσει τον στρατό, θα ιδρύσει «λαϊκή πολιτοφυλακή», θα φορολογήσει τους Έλληνες με 75% και θα αντικαταστήσει την Αστική Δημοκρατία, με τη «σοσιαλιστική δημοκρατία των εργαζομένων».

Στην ανακοίνωση της ΝΔ, που υιοθετεί εξ ολοκλήρου το δημοσίευμα, τονίζεται επίσης ότι «αντί για διαγραφή και καταδίκη της πολυπληθούς τάσης του ΣΥΡΙΖΑ από όλα τα όργανα του κόμματός του, ο “Ευρωπαίος” κ. Τσίπρας επιλέγει την συμπόρευση μαζί τους, αγκαλιάζοντας τις αδιανόητες θέσεις τους, που ούτε ακόμα και ο αιμοσταγής δικτάτορας Εμβέρ Χότζα δεν μπορούσε να διανοηθεί!»

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής (διαβάζετε με δική σας ευθύνη):

«Η “κομμουνιστική τάση” του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπείται σε όλα τα όργανα του κόμματος, αντί να αποδοκιμαστεί, να απομονωθεί και να διαγραφεί αυτομάτως, αγκαλιάζεται δημοσίως από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον Γραμματέα του κόμματος κ. Βίτσα και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Λαφαζάνη. Για να μαθαίνουν οι Έλληνες, στον ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται:

Άμεση «Κοινωνικοποίηση» του τραπεζικού συστήματος και όλων των μεγάλων ιδιωτικών (και δημόσιων επιχειρήσεων) και σταδιακή «κοινωνικοποίηση» των μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων.
Κοινωνικοποίηση της μεγάλης ιδιοκτησίας γης.
Νομοθέτηση του εργατικού ελέγχου στις επιχειρήσεις από εκλεγμένες και ανακλητές επιτροπές εργαζόμενων.
Κατάργηση του στρατού και αντικατάστασή του από «οργανωμένο δημοκρατικά ένοπλο λαό».
Κατάργηση της αστυνομίας και αντικατάστασή της από «λαϊκή πολιτοφυλακή», ελεγχόμενη από τις μαζικές οργανώσεις.
Αναστολή κάθε δαπάνης για τον στρατό.
Φορολόγηση όλων των Ελλήνων με 75%.
«Απαλλοτρίωση» των μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών Υγείας και κατάργηση της ιδιωτικής Παιδείας, Υγείας και Ασφάλισης.
Ανακλητές επιτροπές στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών θα αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα. Αμοιβή όλων των αξιωματικών με το μισθό ενός ειδικευμένου εργάτη.
Πλαισίωση του στρατού από στρατιωτικά αποσπάσματα των εργατικών οργανώσεων που θα εκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους.
Ο μισθός των δημοσίων υπαλλήλων να είναι συνδεδεμένος με το μισθό του βιομηχανικού εργάτη.
Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ.
Σύγκρουση με την καπιταλιστική ΕΕ και τους θεσμούς της και αναπόφευκτα, την έξοδο από αυτή.
Κοινωνικοποίηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και απόδοση του εξοπλισμού τους για ελεύθερη χρήση στις κάθε είδους ενώσεις των εργαζόμενων πολιτών.
Οι θέσεις αυτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνες για την ίδια τη Δημοκρατία! Ο ελεύθερος δυτικός κόσμος αυτά τα ζητήματα τα έχει λύσει προ πολλού, τοποθετώντας τα στο περιθώριο της Ιστορίας.

Ο κ. Τσίπρας έχει πρόβλημα. Κάθε λεπτό που περνάει και ανέχεται τα στελέχη αυτά να πλαισιώνουν τις υψηλότερες θέσεις του κόμματός του, κάθε λεπτό που περνάει και αυτές οι θέσεις ισχυροποιούνται εντός ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποιούν αυτό που φοβόμαστε. Ότι αυτές οι θέσεις δεν είναι απλώς περιθωριακές και επικίνδυνες. Είναι θέσεις ισχυρές και οικείες εντός ΣΥΡΙΖΑ που δεν τολμά ο κ. Τσίπρας ούτε καν να τις αποκηρύξει!».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

Πλήρης πολιτική παράκρουση

«Μετά από ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο στη Συγγρού, όπου δεν βγήκαν ανακοινώσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ επανέρχεται δριμύτερη, εξακολουθώντας να βρίσκεται σε πλήρη πολιτική παράκρουση.Δυστυχώς, για αυτούς η διάλυση του συστήματος υγείας  από τον κ. Γεωργιάδη δεν εγγυάται την αποτελεσματική εξέταση και θεραπεία τους».

http://www.periodista.gr/xfiles/item/8766.htm 

Δεν υπάρχουν σχόλια: