Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη ο Κώστας Σακκάς και κρίθηκε αθώος! Πολύ φασαρία για το τίποτα!

Ο Κώστας Σακκάς είχε συλληφθεί για παραβίαση των περιοριστικών όρων, που του είχαν επιβληθεί, την προηγούμενη Τρίτη (07012014), αμέσως μετά την απόδραση Ξηρού! Από το Τριμελές ...

Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο ο Κώστας Σακκάς κρίθηκε αθώος κατά πλειοψηφία κρίθηκε και ήδη αποφυλακίστηκε. 
Τί κόλπα είναι πάλι αυτά; Η κυβέρνηση Σαμαρά-Δένδια είχε ανάγκη μια επικοινωνικαή φούσκα για να καλύψει την παταγώδη αποτυχία της στο θέμα Ξηρού. 
Και έδωσαν στο φιλοθέαμον κοι(ε)νό των οχτάδικων, μια παράσταση, με γνωστό και προδιαγεγραμμένο τέλος! 
Ξοδεύονται συνεχώς σε επικοινωνιακά παιχνίδια που έχουν διάρκεια λίγων ημερών. 
Και ενώ σηκώνεται τόσος θόρυβος κατά την έναρξη της αποτυχημένης παράστασης από όλα τα ΜΜΕ, τελικά σιωπούν εκκωφαντικά με τη λήξη του δευτέρου ημιχρόνου. 
Ο Κώστας Σακκάς δεν παραβίασε τελικά τους περιοριστικούς του όρους, αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια που δεν βολεύει την επικοινωνιακή καταιγίδα και το βομβαρδισμό παραπληροφόρησης που βιώνει ο λαός του καναπέ από τα κυβερνητικά δελτία των οχτώ.

Για την ιστορία:
 Ο Κώστας Σακκάς είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και ήταν προφυλακισμένος για 31 μήνες, έχοντας ξεπεράσει το νόμιμο όριο της προφυλάκισης. 
 Ο ίδιος είχε κάνει απεργία πείνας επί 38 ημέρες. 
Τον περασμένο Ιούλιο είχε αντικατασταθεί η κράτησή του με αυστηρούς περιοριστικούς όρους: απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής, υποχρεωτικής εμφάνισης κάθε Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, υποχρεωτικής διαμονής στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του, απογόρευσης οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», αφαίρεση διαβατηρίου και αστυνομικής ταυτότητας και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ. 
Ο Σακκάς έπειτα από παραβίαση των παραπάνω όρων συνελήφθη την Τρίτη και αφέθηκε ελεύθερος αφού Από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο ο Κώστας Σακκάς κρίθηκε αθώος .... [πολλά αποσιωπητικά]

Δεν υπάρχουν σχόλια: