Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Για δικτατορία του προλεταριάτου εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία επικαλούμενη δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» για σχέδιο «ταξικών διώξεων» στη Δικαιοσύνη, μέσω του ...

 
μέλους της Κ.Ε. Δημ. Μπελαντή που τον αναφέρει ως "επίλεκτο", καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στο ερώτημα εάν «Η αλλαγή πολιτεύματος και οι “ταξικές διώξεις” αποτελούν επίσημες θέσεις του;».
Καταλήγοντας, υπογραμμίζει πως «την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Τσίπρας στο δίλημμα ”Τατσόπουλος ή Μπελαντής” επέλεξε να ταυτιστεί με απόψεις Μπελαντή, διαγράφοντας τον κ. Τατσόπουλο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Σήμερα η εφημερίδα “Δημοκρατία” αποκαλύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του επίλεκτου στελέχους του Δ. Μπελαντή, επεξεργάζεται πρόγραμμα διώξεων  στη Δικαιοσύνη, τον Στρατό και την Αστυνομία, με τη δόμηση ενός κράτους “άλλου ταξικού τύπου”, που θα έχει στόχο την μετάβαση σε μια μορφή “σοσιαλιστικής εξουσίας” και την κατάργηση της “αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας”.
Οφείλει ο ΣΥΡΙΖΑ  επισήμως να απαντήσει: Η αλλαγή πολιτεύματος και οι “ταξικές διώξεις” αποτελούν επίσημες θέσεις του;
Φοβούμαστε ότι δεν θα το κάνει. Γιατί την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Τσίπρας στο δίλλημα “Τατσόπουλος ή Μπελαντής” επέλεξε να ταυτιστεί  με τις απόψεις Μπελαντή, διαγράφοντας τον κ. Τατσόπουλο.
Μακάρι –για πρώτη φορά- να μας διαψεύσει…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: