Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Aδιάβαστος μαθητής έδωσε... ρεσιτάλ #funny

Αν και είχε πάει αδιάβαστος στο σχολείο, δεν του πήγαινε η καρδιά να δώσει λευκή κόλλα σε διαγώνισμα. Για αυτό ο συγκεκριμένος μαθητής αξίζει... Οσκαρ ειλικρίνειας και φαντασίας. Στην απάντησή του στο τεστ, δεν ...

παραδέχθηκε απλά στον καθηγητή πως δεν ήξερε το θέμα, αλλά με την ευκαιρία του ζήτησε και συμβουλές για τα κορίτσια! 
Η φωτογραφία από το πιο απολαυστικό διαγώνισμα Φυσικής δημοσιεύθηκε στο Reddit. 
Ο καθηγητής ζήτησε από τους μαθητές να απαντήσουν πώς βοηθά το άζωτο τους αρχαιολόγους προκειμένου να προσδιορίσουν τη χρονολογία ενός οστού. 
Η απάντηση ήταν εξόχως εμπνευσμένη. 
«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν διάβασα το θέμα ούτε έδωσα μεγάλη προσοχή στην τάξη χθες. Δεν με ενδιαφέρει το ζήτημα, δεν μου αρέσει καν η Φυσική», έγραψε αρχικά ο απίστευτα ειλικρινής μαθητής, που όμως επισημαίνει πως συμπαθεί πολύ τον καθηγητή του και δεν θέλει η ασυνέπειά του να χαλάσει τη μεταξύ τους σχέση. 
Μια και λοιπόν κάτι έπρεπε να γράψει- για να περάσει και η ώρα- αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στον καθηγητή το πρόβλημά του. 
«Μόλις άρχισα να ανταλλάσσω μηνύματα με ένα κορίτσι που ξέρω πως με θεωρεί χαριτωμένο, αλλά δεν ξέρω πώς να ανοίξω συζήτηση μαζί της. 
Αναρωτιόμουν μήπως έχετε καμία ιδέα», είπε ο μαθητής! Είναι βέβαιο πως ο καθηγητής γέλασε με την καρδιά του όταν το διάβασε, αλλά η απάντησή του στον αδιάβαστο μαθητή του ήταν ακόμη καλύτερη. 
«Εντυπωσίασέ την μιλώντας της για το πώς το άζωτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρονολόγηση αντικειμένων. Πιάνει πάντα σε εμένα», του σημείωσε κάτω από το τεστ

Δεν υπάρχουν σχόλια: