Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Εκτεθειμένος ο Δένδιας …

Ακόμα και χθες ο Δένδιας επέμενε ότι η Αστυνομία έκανε τη δουλειά της. Η άδεια Ξηρού είναι υπόθεση της Δικαιοσύνης. Η αστυνομία δεν φέρει καμιά ευθύνη. Χθες μάθαμε ότι η ...

διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού είχε ενημερώσει επισήμως και εγγράφως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη [Δημόσιας Τάξης], ότι επρόκειτο να λάβει άδεια ο Ξηρός, μια βδομάδα πριν την άδεια, για να αξιολογήσουν ανάλογα το γεγονός, ενδεχομένως και να το αποτρέψουν αν ήθελαν. 
Άρα η Αντιτρομοκρατική όφειλε να επιληφθεί του θέματος. 
Όφειλε να εφαρμόσει σχέδιο παρακολούθησης, εφόσον ο Ξηρός παρέμενε κατά δήλωσίν του, αμετανόητος και πιστός στα "ιδεώδη" του. 
Ο Δένδιας λοιπόν ή λέει ψέματα, εις γνώσιν του, για να προκαταλάβει εξελίξεις και επίρριψη ευθυνών ή δεν είχε ενημερωθεί για κάτι τόσο σημαντικό, άρα η ηγεσία του Υπουργείου δεν αξιολογεί σωστά επικίνδυνες υποθέσεις και ακόμα χειρότερα, είναι εμφανής η ανικανότητα των αρμοδίων, για τους οποίους ευθύνη φέρει και πάλι ο υπουργός ... 
Οπότε η αστυνομία «δεν κάνει πολύ καλά τη δουλειά της», όπως αβάσιμα, βιαστικά και κατόπιν εορτής υποστηρίζει ο υπουργός για να καλύψει τις δικές του ευθύνες και των συνεργατών του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: