Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πάνε κι’ έρχονται τα τζάκια στη ΝΔ. Ας είναι καλά ο Αντώνης που γκρέμισε τα φέουδα!

Ως διώκτης των τζακιών κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς. Ακόμα και σήμερα διάφορα blogs που τον στήριξαν, επιμένουν για την ικανότητα του Αντώνη να γκρεμίζει και να εξαφανίζει τα τζάκια …. Εμφανίζουν μάλιστα ως ατού του Αντώνη, αυτήν την ...

«θεμελιώδη» ικανότητά του … 
Κάνοντας τα στραβά μάτια για την προέλευση του Αντώνη από πανίσχυρο πολιτικοοικονομικό τζάκι (και από την πλευρά του πατέρα και από την πλευρά της μητέρας).
Και να που σήμερα άλλη μια παραίτηση έφερε στο φως την κυριαρχία των τζακιών εντός της σαμαρικής ΝΔ. 
Παραιτήθηκε για λόγους υγείας, ο Π. Σιούφας (ανιψιός του γνωστού Σιούφα) και τη θέση του πήρε ο Π. Αναγνωστόπουλος (γιός του γνωστού –πρώην υπουργού της ΝΔ- Αναγνωστόπουλου). 
Φεύγει το ένα τζάκι και κατευθείαν παίρνει τη θέση του το άλλο τζάκι. 
Στο μαγαζί που υποτίθεται κάνει κουμάντο ο Αντώνης, ο ιδεολόγος του “fresh air”. Έτσι δεν έλεγε; 
“…Ένα κόμμα που δεν θα έχει «φέουδα», Όπου δεν θα διακρίνονται μόνο τα «τζάκια», Θα έχει ανοικτές πόρτες για να μπαίνει η κοινωνία… Θα έχει ανοικτά παράθυρα για να υπάρχει διαφάνεια… Θα έχει φρέσκο αέρα για να κυκλοφορούν φρέσκες ιδέες… Αλλά δεν θα έχει «τζάκια»! Θα είναι αληθινά ενωμένο δεν θα είναι «συγκολλημένο». Θα είναι λαϊκό κόμμα, δεν θα είναι «ομοσπονδία» πολιτικών τζακιών…” (τόπος του δράματος, το Ζάππειο φυσικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: