Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Μπράβο σας κ. Σαμαρά! Σε χειροκροτούν ΟΛΟΙ οι ΝΔτες..! [Ο Κολάς επιτέλους δικαιώνεται!]

Ο «πρασινοφρουρός» του 1990 διορίστηκε εκπρόσωπος της διοίκησης για την υγιεινή των... λεωφορείων Μια απόφαση που πραγµατικά εγείρει ερωτήµατα φέρνει σήµερα στο φως το «Secret»... Όπως φαίνεται και από το σχετικό έγγραφο, ο Ανδρέας Κολλάς ορίστηκε πρόσφατα από τον ...

διευθύνοντα σύµβουλο της ΟΣΥ, Γιάννη Οικονόµου, εκπρόσωπος της διοίκησης για την υγιεινή των αστικών λεωφορείων. Η απόφαση προκαλεί εντύπωση καθώς πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο από το µακρινό 1992.

Όλοι θυµούνται τότε τον αρχισυνδικαλιστή Κολλά, να πρωταγωνιστεί στις ακραίες κινητοποιήσεις των εργαζοµένων στα λεωφορεία, που αντιδρούσαν στην πρόθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίησή τους.

Εκείνος ο συνδικαλιστικός αγώνας θεωρείται µέχρι και σήµερα ορόσηµο, καθώς είναι δεδοµένο ότι άνοιξε τον δρόµο για την πτώση της «γαλάζιας» κυβέρνησης της Νέας ∆ηµοκρατίας και την πανηγυρική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία.

Μάλιστα, ο σκληρός «πρασινοφρουρός» της εποχής εκείνης πρόσφατα είχε αποθεώσει τον Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας από τον ελληνικό λαό να του εµπιστευτεί τη θέση του πρωθυπουργού για να φύγει µια και καλή η «∆εξιά» από την εξουσία -επισφραγίζοντας µε τον πιο κατηγορηµατικό τρόπο το γεγονός ότι το πιο βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει µετακινηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Κολλάς, που φλέρταρε έντονα και µε το κόµµα της Λούκας Κατσέλη, καθώς είχε στενούς δεσµούς µε τον Γεράσιµο Αρσένη από την εποχή της παντοκρατορίας του τελευταίου, φαίνεται πως βρίσκει την άκρη του µε όλες τις κυβερνήσεις, ακόµα και αν έχουν περάσει χρόνια. 
Το ακόµα πιο οξύµωρο στην απόφαση είναι ότι ο Γιάννης Οικονόµου υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου του κόµµατος της Ντόρας Μπακογιάννη, της ∆Η.ΣΥ., ενώ θεωρείται γνήσιο τέκνο του «γαλάζιου» κοµµατικού σωλήνα και είχε διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕ∆ (τότε ανήκε στον λεγόµενο καραµανλικό πυρήνα).
Η απόφαση, όπως λέει το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από τα «γαλάζια» στελέχη, αφού ο διευθύνων σύµβουλος της ΟΣΥ δεν ξέχασε µόνο το δικό του παρελθόν, αλλά και της παράταξης, καθώς ο Ανδρέας Κολλάς έγινε συνώνυµο της αντίστασης σε οποιαδήποτε µεταρρύθµιση και αλλαγή. 

Για την ιστορία, µάλιστα, στην απόφαση ο Ανδρέας Κολλάς χαρακτηρίζεται άνθρωπος µε µεγάλη «εµπειρία»

 http://emprosdrama.blogspot.gr/  [από Παραπολιτικά]


Δεν υπάρχουν σχόλια: