Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τα σαΐνια του Μαξίμου φοβούνται και τη σκιά τους! Κατασκευάζουν μυστικά γεύματα και ίντριγκες για ξεκάρφωμα! #lol

Δεν βλέπουν τα δεινά που συσσώρευσαν στη χώρα, οι «ίντριγκες» τους φταίνε. Η συνήθης προπαγάνδα της εις άτοπον απαγωγής είναι μέθοδος που δεν ξεχνιέται εύκολα. Εισχωρεί στο DNA. Έτσι έμαθαν από την εποχή που ήταν στο ...

ΥΠΕΞ ο Αντώνης. 
Γιατί άραγε; 
Επειδή τότε εφηύραν την αγάπη προς την πατρίδα και από τότε έγινε αποκλειστικό τους δικαίωμα; [Εννοείται ότι όλοι «Οι Άλλοι» μισείτε την πατρίδα, το έθνος και όλα τα συναφή] 
Η ουσία είναι μία. 
Η ανασφάλεια και ο τρόμος καθορίζουν πλέον την στρατηγική του Μαξίμου και καθοδηγούν την κυβερνητική γραμμή «αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση». 
Όσοι δεν πιστεύετε τυφλά στην Σοφή Ηγεμονία Σαμαρά εντός και εκτός ΝΔ, απλά είστε ιντριγκαδόροι, σατανικοί δειπνοσοφιστές, προδότες και κάθε σας ενέργειά στρέφεται κατά της ασφάλειας της πατρίδας και της εθνικής ακεραιότητας (Παναγιά μου καημός!). 
Χωρίς ακριβώς να ξέρουμε τι εννοούν πατρίδα και έθνος. 
Αυτά είναι μπιχλιμπίδια στα χέρια των ειδικών εθνοπατριωτών. 
Εσύ ειδικός είσαι; 
Μόνο που από δαύτους έχει χορτάσει ο τόπος. 
Και παραδόξως ο τόπος αποτελείται από πολίτες που (στα χρόνια του Σαμαρά!!!) αυτοκτονούν, χάνουν τα σπίτια τους, χάνουν τις δουλειές τους, κλείνουν τις μικρές επιχειρήσεις τους, αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα και παρακαλάνε για ένα πιάτο φαΐ σε συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία. 
Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για τους εθνοπατριώτες. 
Αυτοί έχουν ξεπεράσει το στάδιο του πολίτη και πανηγυρίζουν τα σαξές στόρια που καθημερινά και απλόχερα μας αραδιάζουν! Μάλλον οι σουξέδες είναι στραγάλια στο θερμοκήπιο της χειραγώγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: