Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Έργα και ημέρες του «αποκλειστικού» δημοσιογράφου του Σαμαρά

Καθημερινά στις 12:00 εισέρχεται στο Μαξίμου από την οδό Λυκείου
Όλα ξεκίνησαν με τον εκνευρισμό που προκάλεσε στο Μαξίμου η διαρροή από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ότι δεν συμφωνεί με την τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα σε εκλόγιμη θέση σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Μάλιστα, ο ...

εκνευρισμός έγινε οργή όταν διέρρευσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφτηκε το στρατηγείο της οικογένειας Μητσοτάκη και γευμάτισε με την Ντόρα Μπακογιάννη. 
Η απάντηση ήταν άμεση από το Μαξίμου, με επικριτικά δημοσιεύματα εναντίον του Κώστα Καραμανλή που έκαναν την εμφάνιση τους σε διάφορα Μέσα που διατηρούν καλές σχέσεις με το σύστημα Σαμαρά. 
Κορωνίδα όλων αυτών των δημοσιευμάτων ήταν άρθρο άκρως επικριτικό στα όρια της ειρωνείας για τον πρώην πρωθυπουργό στη στήλη αρθρογράφου μεγάλης ημερήσιας εφημερίδας την περασμένη Πέμπτη. 
Ο συγκεκριμένος αρθρογράφος είναι γνωστό στη δημοσιογραφική πιάτσα ότι διατηρεί προνομιακή σχέση με το Μαξίμου και προσωπικά με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά μέχρι σήμερα η σχέση αυτή δεν είχε γίνει αντικείμενο δημόσιου σχολιασμού. 
Το συγκεκριμένο άρθρο ενόχλησε σφόδρα την πλευρά Καραμανλή και η απάντηση ήρθε μέσω ειδησεογραφικού portal που έχει ανοικτό δίαυλο με το Καραμανλικό μπλοκ. 
Δημοσιεύτηκε λοιπόν ένα κείμενο για τον «αποκλειστικό δημοσιογράφο του Αντώνη Σαμαρά» χωρίς να τον κατονομάζει μεν, αλλά κατακεραυνώνοντας τη προνομιακή του σχέση με τον πρωθυπουργό! 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μίνι ιστορικό της αποκλειστικής σχέσης που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον δημοσιογράφο και τον πρωθυπουργό έχει ως εξής: 
Όλα ξεκίνησαν την εποχή της κυβέρνησης Παπαδήμου, όταν ο εν λόγω δημοσιογράφος επέλεξε… στρατόπεδο και «διευκόλυνε» τον σημερινό πρωθυπουργό σε διάφορα επίπεδα. 
Αμέσως κέρδισε την εμπιστοσύνη του και ήταν επόμενο όταν θα γινόταν πρωθυπουργός να γίνει από τους «εξ απορρήτων» συνεργάτης του. 
Έτσι, καθημερινά στις 12:00 το μεσημέρι ο δημοσιογράφος εισέρχεται στο Μαξίμου από την είσοδο της οδού Λυκείου και έχει ωριαία συνεργασία με το επιτελείο του πρωθυπουργού, αλλά και τον ίδιο όταν κρίνεται απαραίτητο. Τ
έλος, να σημειωθεί ότι στο «μαγαζί» που εργάζεται ο εν λόγω δημοσιογράφος οι προνομιακές σχέσεις με το Μαξίμου έχουν απογειώσει τις μετοχές του και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στον επόμενο εσωτερικό «ανασχηματισμό» θα αναλάβει διευθυντική θέση! 

Κάπως έτσι «σκιτσάρεται» η όλη ιστορία… Ίσως όχι με την ίδια επιτυχία που θα το έκανε συγγενής του! 

Σημείωση Enimerosi24:Αυτό είναι το πρώτο μέρος του έργου. Θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος που αναφέρεται στα έργα και τις ημέρες ενός από τους «αποκλειστικούς» δημοσιογράφους του Καραμανλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: