Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο Μεγάλος Ο! του 2014 Μόνο για άντρες!

Μερικές φορές, ο οργασμός της είναι σαν τη γαλοπούλα τα Χριστούγεννα: Για να είναι καλός χρειάζεται να έχεις τεχνική και αρκετή ώρα στη διάθεσή σου. Το MH σου προτεινει 24 συμβουλές, για να ...

μπεις στο μυαλό της και να της δωσεις τον καλύτερο οργασμό της πριν απο το 2014. 
 1. Ακόμη να Μάθεις να Κάνεις Δώρα;
Είναι στερεότυπο να της κάνεις δώρο εσώρουχα, έτσι δεν είναι; Από την άλλη, όμως, είναι ένα εύκολο δώρο και είναι στο χέρι σου να το κάνεις πρωτότυπο. Τα Χριστούγεννα σου δίνουν την ευκαιρία να της αγοράσεις εσώρουχα με γιορτινό χαρακτήρα (σίγουρα κόκκινα, μάλλον με δαντέλα). Οι γυναίκες αυτήν την εποχή του χρόνου λατρεύουν να έχουν τα πάντα στη χριστουγεννιάνικη εκδοχή τους: μανό, κραγιόν, κεριά, φούτερ, όλα κόκκινα και λουσμένα με χρυσόσκονη.  

2. Πάρ’ την Αγκαλιά Μέχρι να σε Διώξει
Στην αρχή μιας σχέσης, οι γυναίκες θέλουν απλώς να φιλάς καλά, στην πορεία όμως θέλουν να τις αγκαλιάζεις καλά. «Δείξε της πόσο πολύ την έχεις κι εσύ ανάγκη», λέει η Lou Paget, συγγραφέας του 365 Days of Sensational Sex.

3. Ασε τα Λουλούδια
Στείλε καλύτερα μια κάρτα. «Πρέπει να της δείξεις ότι σε ενδιαφέρει και πέρα από το σεξ» λέει ο Paul Joannides, συγγραφέας του Guide to Getting It On! Οσο για το τι θα της γράψεις, αρκεί να της πεις ένα ευχαριστώ. Γράψε πως την ευχαριστείς για όλα όσα δεν την έχεις ευχαριστήσει μέχρι τώρα. Το καταπληκτικό φαγητό που σου έφτιαξε, τη βραδιά που περάσατε μαζί, το πόσο σε προσέχει.

4. Πες και το Γιατί
Οποιοσδήποτε μπορεί να πει ένα ξερό «σ’αγαπώ», γι’ αυτό εξήγησέ της γιατί την αγαπάς. Ισως είναι ο τρόπος που κινείται ή τα ενδιαφέροντά της ή το πόσο όμορφη είναι. Οσο πιο πρωτότυποι είναι οι λόγοι σου τόσο μοναδική θα την κάνεις να νιώσει.

5. Γίνε (Λίγο) Γραφικός
Βάλε μια φωτογραφία της στο πορτοφόλι σου. Θα αρνηθεί στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα θα της αρέσει. Μάλλον θα περηφανευτεί και στις φίλες της.

6. Κράτα Ιστορικό
Αν θες να τα πάτε καλά, πρέπει να θυμάσαι τα πάντα. Ναι, εννοώ τα πάντα. Τις λεπτομέρειες από το πρώτο σας ραντεβού, πού πήγατε, τι φορούσε, τι είπες, πώς ένιωσες. Οι γυναίκες περιμένουν να τα θυμάσαι όλα αυτά, γιατί στο μυαλό τους αυτό σημαίνει ότι τις νοιάζεσαι. 

7. Καλύτερα για Δέσιμο
Το BDSM είναι απολαυστικό για ένα λόγο: αυξάνει την ανυπομονησία για εκείνον που είναι δεμένος. Οτιδήποτε όμως με κλειδαριές, Velcro ή κόμπους μπορεί να τη φρικάρει, γι’ αυτό προσπάθησε αυτό: όσο είστε στο κρεβάτι, τύλιξέ τη με το σεντόνι, ώστε να μην μπορεί να κάνει τίποτα με τα χέρια της. Ασε το κεφάλι, τους ώμους και τα πόδια ξεσκέπαστα. Τώρα φίλα κάθε σημείο του εκτεθειμένου δέρματός της. Είναι απλό, αυθόρμητο και όχι και τόσο άγριο.

8. Περιποιήσου την
«Αντιστρέφεις τους ρόλους, όταν την περιποιείσαι εσύ» λέει η Linda De Villers, σεξοθεραπεύτρια. «Νιώθει ότι την προσέχεις, την “υπηρετείς” και τη βρίσκεις όμορφη». Μπορείς να τη βοηθήσεις να φορέσει το φόρεμά της, το παλτό της, να χτενίσεις τα μαλλιά της, κ.λπ. Σε έρευνα μάλιστα του menshealth.com σε 3.200 άντρες, το 76% εξ αυτών ανέφεραν ότι είχαν λούσει στο ντους την κοπέλα τους. Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου ειδυλλιακό, αλλά σε σένα μπορεί ν’ αρέσει.

9. Καλύτερα με Φρούτα
Το σιρόπι σοκολάτας και η σαντιγί είναι οι πιο βαρετές γαρνιτούρες που μπορείς να φέρεις στο κρεβάτι σας. Αντί γι’ αυτά, χρησιμοποίησε φρούτα (ναι, καλά διάβασες). «Τα καλύτερα είναι αυτά που μπορείς να τρίψεις στο σώμα, όπως το μάνγκο ή η παπάγια» λέει η Ava Cadell, σεξοθεραπεύτρια και συγγραφέας του 12 Steps to Everlasting Love.

10. Καλημέρα με Μούρα κι όχι με Μουρμούρα
Στο κρεβάτι, μην της φέρεις καφέ και τοστ. Θα της κάνεις μεγαλύτερη εντύπωση αν της φέρεις σοκολάτα (σεξουαλικό διεγερτικό) και φράουλες ή μούρα. Φάε κι εσύ μούρα αφού αναπληρώνουν τον ψευδάργυρο που χάνεις όταν εκσπερματώνεις (5 mg ή το 1/3 των καθημερινών αναγκών σου).

11. Πάτα Repeat
Αφού μπεις μέσα της την πρώτη φορά, κάν’ το ξανά, αλλά αργά αυτήν τη φορά. «Κάν’ τη να ανυπομονεί» λέει η De Villers. «Μη βγεις εντελώς, για να περιμένει την αίσθηση που θα της δώσεις όταν ξαναμπείς». 

12. Κάν’ της Μασάζ
Κάν’ το όμως με ενδιαφέρον τρόπο. Ζέστανε μια πετσέτα στο φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα και κάν’ της μασάζ με αυτήν. Μετά ρίξε λίγη τεκίλα στην κοιλιά της και γλείψ’ την. Αν το μόνο που έχεις κοντά σου είναι γάντια, γύρνα τα από την άλλη και κάν’ της μασάζ με το απαλό μέρος. 

13. Πάρε Αδεια
Πριν διεισδύσεις, ρώτα την αν θέλει εκείνη τη στιγμή. «Μερικές γυναίκες το βρίσκουν πολύ ιπποτικό» λέει ο Barnaby Barratt, πρόεδρος του American Association of Sex Educators, Counselors, and Therapists. «Τους δίνει μια αίσθηση σεβασμού και την ασφάλεια να αφεθούν σεξουαλικά».

14. Κλείσε τα Μάτια σου
Πολλές γυναίκες που είναι ανασφαλείς με το σώμα τους μένουν στην ιεραποστολική στάση, επειδή σε αυτήν το σώμα τους δεν είναι πολύ εκτεθειμένο. Αν έχεις υποψιαστεί ότι αυτό ισχύει και για την κοπέλα σου, δέσε τα μάτια σου στο σεξ για να νιώσει μεγαλύτερη ελευθερία.

Βρες τις υπόλοιπες 10 συμβρουλές στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά, δέν ήξερα ότι έχεις ανοίξει πάλι την σελίδα σου.