Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Μιράκολο! Με προσωπική εντολή Σαμαρά η Καλαμάτα και η Μεσσήνη μετακομίζουν στην #paramethorios !

Νέο σκάνδαλο Σαμαρά: παραμεθόριος η ιδιαίτερη πατρίδα του!
Ζούμε τρελές εποχές. Μεταφέρονται ναοί, πρωθυπουργοί μιλάνε με το θεό, παραβιάζεται το Σύνταγμα, και επαρχίες της Πελοποννήσου κατατάσσονται στις παραμεθόριες. 
Βρίσκονται δηλαδή κάπου στον Έβρο ή κοντά στην Κύπρο, στο ...

μέσο του πελάγους, σαν την Ατλαντίδα ένα πράμα! 
Ζούμε τη θλιβερή και αντιδημοκρατική εποχή της «προσωπικής εντολής Σαμαρά»! 
Βλακείες θα μου πείτε αλλά επικίνδυνες βλακείες που δίνουν τον τόνο στο επίπεδο διακυβέρνησης του τόπου! 
Δίνουν το στίγμα στον τρόπο σκέψης των Φίλων και Προσωπικών Συμβούλων του Αντώνη Σαμαρά. Κυβερνούν χωρίς κανένα έλεγχο και καμιά ευθύνη.
Ο λόγος για τις επαρχίες Καλαμάτας και Μεσσήνης του νομού Μεσσηνίας, τόπου καταγωγής του Μεγάλου Ηγέτη και Τιμονιέρη Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. 
Τέτοιες κοσμογονικές μεταβολές δεν έχει ξαναδεί ο τόπος. 
Μεγαλεία! 
Η μετακόμιση των 2 επαρχιών στην παραμεθόριο συνετελέσθη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ. 

Πρόκεται για το νόμο, σύμφωνα με τον οποίο επιδοτούνται νέες επιχειρήσεις. 
Η επίσημη – τραγελαφική απάντηση του ΟΑΕΔ για την γεωγραφική διαστρέβλωση της Ελλάδας είναι η εξής: 
«Όλες οι βιομηχανικές, βιοτεχνικές, μεταλλευτικές, κτηνοτροφικές βιομηχανικού τύπου, ξενοδοχειακές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις επιδοτούνται με ποσοστό 12% επί του συνολικού κόστους μισθοδοσίας του προσωπικού τους, εφόσον είναι εγκατεστημένες στους νομούς ΞΑΝΘΗΣ, ΡΟΔΟΠΗΣ και ΕΒΡΟΥ. Αντίστοιχα, οι ως άνω δραστηριότητες, εφόσον ασκούνται στους νομούς ΚΑΒΑΛΑΣ και ΔΡΑΜΑΣ δύνανται να επιδοτηθούν, με ποσοστό 4%, επί του συνολικού κόστους μισθοδοσίας του προσωπικού των επιχειρήσεων με εξαίρεση τις επιχειρήσεις επεξεργασίας καπνού, οι οποίες επιδοτούνται με ποσοστό 12%. Επίσης, επιδοτούνται, με ποσοστό 1%, όλες οι βιομηχανικές, βιοτεχνικές και μεταλλευτικές επιχειρήσεις εφόσον είναι εγκατεστημένες στους νομούς ΛΕΣΒΟΥ, ΧΙΟΥ, ΣΑΜΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΡΡΩΝ καθώς και στις επαρχίες ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ & ΜΕΣΣΗΝΗΣ του νομού ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ». 

 Συμπέρασμα: αν είσαι Φίλος του Αντώνη Σαμαρά ή τυγχάνει να κατάγεσαι κάπου από τη Μεσσηνία, όλα μπορεί να σου συμβούν. Η προσωπική εντολή Σαμαρά είναι ο αΑώτερος Νόμος του Κράτους. Το μακρύ χέρι του Μαξίμου! 


Πάρτε μια γεύση από #paramethorios στο tweeter :

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Που τα βρίσκεις !!!!!!