Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τρεις ΑΝΕΛ οδεύουν προς ΝουΔού. Σώθηκε το … «τρίγωνο της αμαρτίας»

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν. 
Η Συγκυβέρνηση χρειάζεται άμεσα νέο αίμα για να ξεφύγει από την κατάρα του μαρτυρίου με τη σταγόνα. 
Όταν έχεις 153 – 154 ψήφους στη Βουλή, ανά πάσα στιγμή μπορεί να χάσεις τη δεδηλωμένη. 
Ένα «τυχαίο γεγονός» ή ένα «ατύχημα» χρειάζεται και όλα ...

ανατρέπονται. Εν μια νυκτί! 
Οι δεξαμενές της ΝουΔού βρίσκονται στη Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ. 
Από τις άλλες παρατάξεις δεν μπορεί τίποτα να προσδοκά. 
H Χρυσή Αυγή δεν έχει γίνει ακόμα σοβαρή και θα χρειαστεί στο μέλλον. 
Άρα μένουν μόνο οι ΑΝΕΛ, όπου και ψάχνει …. «αποστάτες»! 
\Φημολογείται ότι δύο τουλάχιστον βουλευτές του Καμμένου είναι έτοιμοι να προσχωρήσουν στο μνημονιακό μέτωπο για να σώσουν την .. παρτίδα. 
Οι αντιμνημονιακοί Κουίκ και Χαϊκάλης, οι οποίοι έχουν πρόβλημα με την ηγεσία του κόμματος και κανένα πρόβλημα με τον «φίλο τους» Αντώνη Σαμαρά. 
Προστέθηκε σε αυτούς και η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, η οποία παίζει τελευταία σύμφωνα με δεξιά sites και blogs με τα νεύρα του Καμμένου. 
Φαίνεται ότι στη ΝουΔού ψάχνουν άλλον ένα βουλευτή που να μπορεί να δώσει έναν αέρα «νίκης» και «αντίστασης», γιατί πολύ σύντομα. λόγω ξαφνικού θανάτου της Κυβέρνησης, ο Αντώνης Σαμαράς ξαναπερνά στον αγώνα κατά του Μνημονίου. 
Ήδη μερικά ακροδεξιά blogs έχουν αναλάβει την προώθηση μιας άτυπης νεοδημοκρατικής καμπάνιας που παρουσιάζει τον Σαμαρά ως Μέγα Ηγέτη στον Αγώνα κατά του Μνημονίου. 
Και έτσι ήταν πάντα! 
Όταν ψήφιζε το ένα μετά το άλλο τα μέτρα και τα μνημόνια, ο Αντώνης έκανε πόλεμο εκ των έσω. 
Ανέβηκε στο άρμα της Μέρκελ για να την ανατρέψει από μέσα. Κόλπο ήταν!
Δεν τα κατάφερε και τώρα ανεβαίνει στο άρμα του αντιευρωπαϊστή Ομπάμα για να γκρεμίσει όλα τα Μνημόνια και την μεαιοχωρίτικη κεντροδεξιά Ευρώπη. Η Ευρώπη έχασε τον δρόμος της και ξέχασε το ρόλο της. Όχι ο γνήσιος δεξιός Αντώνης.
…. Έτσι λένε! 
Τουτέστιν: οι άρχοντες των δαχτυλιδιών και της διαπλοκής θα σκαρφιστούν όλα τα μέσα για να παραμείνει ο υποτελής Αντώνης στο Μαξίμου. Το τρίγωνο της αμαρτίας (χρεοκοπημένες τράπεζες, διαλυμένη κυβέρνηση, πτωχευμένα κρατικοδίαιτα συμφέροντα) θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων, για να διατηρήσουν το status quo ως έχει, γιατί το μέλλον κρύβει πολλές παγίδες. Γιατί να το διακινδυνεύσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: