Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Γέρνει η υπόθεση του Βενιζέλου!

Καταπέλτης ο Μανώλης Γλέζος, εξαπολύει, με κείμενο του από το διαδικτυακό τόπο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών, σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης. Όπως γράφει στο κείμενο του: ...

 "Ας Βγούμε στους δρόμους, να περπατήσουμε μαζί με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στις αγορές, στους χώρους δουλειάς, στα στέκια των ανέργων, στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, στις λαϊκές αγορές, στα λιμάνια, στους σταθμούς του Μετρό, εκεί που απεργούν οι εργαζόμενοι, στην Coca Cola, στα πλοία που οι ναυτικοί βρίσκονται σε επίταξη, στις λίμνες του Αλφειού, στην Ιερισσό, στην Αλεξανδρούπολη, στην Ιεράπετρα. 
Εκεί παράγετε η πολιτική, έχει μας έχουν ανάγκη, εκεί θα δοθούν λύσεις." 
Περιφρονημένοι από τον λαό, απαξιωμένοι από τον κόσμο που πίστευαν ότι ελέγχουν, αντιμετωπίζοντας το μίσος στα βλέμματα των συμπολιτών τους, των φίλων τους, των πρώην οπαδών τους, έχουν εξαπολύσει έναν οχετό από ύβρεις, συκοφαντίες, ανοησίες. 

Αντιγράφουν τον κουτσαβάκη-πρωθυπουργό, Άδωνις, Ρήγας, Κωσταντινόπουλος..... 
 Οι του ΠΑΣΟΚ επιπλέον, έχουν λάβει και ειδικές οδηγίες από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, που φοβάται ότι η "δική" του υπόθεση .. "γέρνει". 
 O ΣΥΡΙΖΑ κακώς απαντάει... δεν έχει λόγο, κανένας άνθρωπος που έχει "σώας τα φρένας του" πιστεύει πλέον οποιονδήποτε από αυτούς. 

 Αντίθετα η όποια κατηγορία που απευθύνουν αποτελεί πλέον εύσημο για τους πολίτες που δοκιμάζονται από τα απίστευτης σκληρότητας μέτρα της συγκυβέρνησης. 
 Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό επιβεβαιώνεται και με τους ψηφοφόρους της Χ.Α. Μετά από την επικοινωνιακή καταιγίδα, δημοσκοπικά το ναζιστικό κόμμα έμεινε αλώβητο. 

Όμως πολιτικά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν "τελειώσει" όπως έχουν τελειώσει και τα ακροδεξιά κοράκια της ΝΔ και οι "βαστάζοι" του πανικόβλητου Βενιζέλου. Το παιχνίδι πια δεν παίζεται στην όποια αποδόμηση αυτής της κυβέρνησης. 
Η κυβέρνηση αυτή έχει ήδη αποδομηθεί. Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου αν κατέβει στις επόμενες εκλογές, θεωρείται απίθανο να πιάσει το όριο εισόδου στην βουλή.
 Η Ν.Δ. του Σαμαρά αδυνατεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο, όλοι βλέπουν ότι όσο και αν "φουλάρουν οι μηχανισμοί" είναι απίθανο να ξαναπιάσει το ποσοστό των εκλογών του Μαΐου του 2012 (18%). Πολιτικά ναι! ΝΔ (της ακροδεξιάς κλίκας) και ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου... ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! 

Όμως η κοινωνία υποφέρει. Δεν υποφέρει απλά ... ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Κομμένα ρεύματα, απλήρωτα δάνεια, συσσίτια, αυτοκτονίες, ανεργία, φτώχεια, απελπισία. 
Ο δρόμος γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο αδιάβατος. 
 Ο ΣΥΡΙΖΑ ας σταματήσει να ασχολείται με τον κάθε λογής Γεωργιάδη. 
Ο κόσμος - ακόμα και αυτοί οι συνταξιούχοι - δεν τους πιστεύουν πια. 
 Έχουν άλλα πιο επείγοντα θέματα να ασχοληθούν. 
 ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ! 
Η συγκυβέρνηση και ο περίγυρος της μπορεί να συνεχίζει να σκούζει. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ας σταματήσει να ασχολείται με μαζί τους. ας ασχοληθεί με τις κραυγές απελπισίας, των ανέργων που πεθαίνουν κάθε μέρα. 
Με την αγωνία των εργαζομένων που δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται, χωρίς ασφάλιση. χωρίς δικαιώματα, με την αγωνία της κάθε μέρας μα περάσουν και αυτοί στην ανεργία. 
Με τους μικροεπαγγελματίες που δεν μπορούν να πληρώσουν το ΟΑΕΕ και μένουν ανασφάλιστοι, που βλέπουν τα καταστήματά τους να κλείνουν, τους κόπους μιας ζωής να εξανεμίζονται. 
Με την νέα γενιά που θέλει να ζήσει αλλά οι πόρτες κλείνουν κατάμουτρα η μία μετά την άλλη. 
 Η ζημιά μπορεί να είναι πλέον μη αναστρέψιμη. 
Μην ασχολείστε πλέον με του πολιτικά τελειωμένους, μην γυρνάτε τα κανάλια συζητώντας με τους διαπλεκόμενους για "αν είναι διαπλεκόμενος ο ΣΥΡΙΖΑ"!!! 
Ας Βγούμε στους δρόμους, να περπατήσουμε μαζί με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στις αγορές, στους χώρους δουλειάς, στα στέκια των ανέργων, στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, στις λαϊκές αγορές, στα λιμάνια, στους σταθμούς του Μετρό, εκεί που απεργούν οι εργαζόμενοι, στην Coca Cola, στα πλοία που οι ναυτικοί βρίσκονται σε επίταξη, στις λίμνες του Αλφειού, στην Ιερισσό, στην Αλεξανδρούπολη, στην Ιεράπετρα. 
Εκεί παράγετε η πολιτική, εκεί μας έχουν ανάγκη, εκεί θα δοθούν λύσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια: