Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ο φόρος ακινήτων εξοντώνει τους Έλληνες. Η κυβέρνηση Σαμαρά εξοντώνει μικρή και μεσαία τάξη.

Νέο κράτος χτίζει ο Σαμαράς, χωρίς τους Έλληνες
Τι ξευτίλα για μια κυβέρνηση και ένα πρωθυπουργό που … «δικαιώθηκαν από την ιστορία»! Να μη μπορούν τίποτε να προχωρήσουν. 
Κολλημένοι στο παρελθόν, την αποτυχία και την ακινησία. 
Να μας κοροϊδεύει η Ευρώπη για ...

αναποφασιστικότητα, ανευθυνότητα και μη τήρηση των συμφωνηθέντων! 
Να βρίσκονται στο σημείο να παρουσιάζουν ως μεταρρύθμιση και αναδιάρθρωση, τους φόρους, τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων και τα αβάστακτα χαράτσια ! 
Και όλα αυτά μέσω διαρροών για να μετράνε στο κρυπτόμενο Μαξίμου τις αντιδράσεις των δικών τους βουλευτών. Και να παρουσιάζουν τις τελικές "χαμηλότερες" φάπες ως αποτέλεσμα πίεσης των δικών τυος βουλευτών! 
Ο φόρος ακινήτων επιβαρύνει τους ήδη εξοντωμένους οικονομικά πολίτες και το χειρότερο δεν πρόκειται να εισπραχθεί, γιατί απλούστατα «λεφτά δεν υπάρχουν»! Να πάνε να τα ζητήσουν από τον traveler Γιωργάκη Παπανδρέου που ίσως να ξέρει που βρίσκονται! 
Και μόνο η επιβολή ενός νέου φόρου αποδεικνύει ότι η απόσταση μεταξύ Κυβέρνησης και Κοινωνίας είναι πλέον ένα βαθύ χάσμα. 
Το κόλπο που κάνουν είναι φανταστικές και δυσθεώρητες αντικειμενικές αξίες για να λένε στην Τρόικα ότι θα έχουν πρωτογενές πλεόνασμα. "ΘΑ" εισπράξουν! Αντικειμενικές αξίες που στηρίζονται στην φοροεισπρακτική τους δίψα και στην ψυχασθενική τους μανία να αποδείξουν ότι έχουν πλεονάσματα. 
Η Κυβέρνηση αυτή προκαλεί τρόμο και πανικό. 
Στηρίζεται στην αδικία, τις συνωμοσίες και τα χρεοκοπημένα κανάλια της διαπλοκής! 
Αυτοί όχι μόνο επανεκκίνησαν την οικονομία όπως υπόσχονταν στα πομπώδη Ζάππεια, αλλά την καταβαράθρωσαν και εξόντωσαν τη μικρή και μεσαία τάξη. 
Όλα τα φοροεισπρακτικά τους όνειρα είναι απατηλά. 
Ο ρόλος τους τελείωσε. 
Είναι ώρα να τα μαζεύουν και να φύγουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: