Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Τυχαίο το διπλό "χτύπημα" του Παπανδρέου;

Το διπλό "χτύπημα" του Γιώργου Παπανδρέου μέσω του στενού του συνεργάτη Γιώργου Ελενόπουλου (Αντώναρος-Θαπατέρο) φαίνεται ότι δεν ήταν ήταν τυχαίο καθώς αναδεικνύει την πρόθεση του πρώην πρωθυπουργού για πιο ενεργή ανάμειξη στα εσωτερικά τεκταινόμενα, τόσο σε ...

 κοινοβουλευτικό επίπεδο όσο και ενδοπασοκικό. 
Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Παπανδρέου στην προσεχή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, τον φόρο ακινήτων και την εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια, θα είναι παρών και δεν αποκλείεται να πάρει το λόγο! 

Η παρέμβαση Παπανδρέου μπορεί να εκδηλωθεί και με ομιλία του στη Βουλή κατά την συζήτηση και ψήφιση του Προϋπολογισμού (3-7/12) σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί το έργο των κυβερνήσεων του στο οποίο στηρίχθηκαν οι μετέπειτα κυβερνήσεις Παπαδήμου και Σαμαρά και που οδηγεί τώρα τη χώρα σε πρωτογενές πλεόνασμα. 
Εκτός όμως το πιθανό ενδεχόμενο παρέμβασης του Γιώργο Παπανδρέου, βέβαιη θεωρείται η παρέμβαση του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος καταφθάνει στην Αθήνα με άγριες διαθέσεις μετά την αποκάλυψη του Μίμη Ανδρουλάκη ότι το γραφείο Βενιζέλου δεν του επέτρεψε να παραιτηθεί μόλις ανεξαρτητοποιήθηκε για να μην καταλάβει τη θέση του ως πρώτος επιλαχών. 
Ο κ. Ραγκούσης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται αποφασισμένος να μιλήσει, άγνωστο για τι και για ποιους, με αφορμή την παρουσίαση στις 10 Δεκεμβρίου του βιβλίου του Κωστή Παπαϊωάννου προέδρου της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με ομιλητές επίσης τον Φώτη Κουβέλη και τον Προκόπη Παυλόπουλο, Μια παρέμβαση η οποία πιθανολογείται ότι θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: