Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Παρέμβαση του Κ. Μητσοτάκη σε εκδήλωση για την επέτειο της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα

Χθες Παρασκευή σε εκδήλωση στην αίθουσα του Ιδρύματος «Σταύρος Σ. Νιάρχος» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την Επέτειο, με ομιλητή τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μειμαράκη ενώ έγινε αναγόρευση σε ...


Εταίρους του Ιδρύματος της Ελένης Μπίστικα–Κατραμοπούλου (δημοσιογράφο της «Καθημερινής» και Αντιπρόεδρο Ένωσης Σμυρναίων), της Αιμιλίας Κλάδου-Μπλέτσα (Αρχιτέκτονα Μηχανικού και ομότιμο μέλος ΤΕΕ) και του Δημήτρη Χαλιβελάκη (επιχειρηματία).
Ακολούθησε σύντομη αναφορά από την μουσειοπαιδαγωγό του Ιδρύματος με θέμα «Οι εκπαιδευτικές δράσεις για την επέτειο της Ένωσης της Κρήτης», η δε εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τιμητικής διάκρισης σε εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία τους στα βιωματικά εργαστήρια – εκπαιδευτικά προγράμματα «Η πορεία προς την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα».
 Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο π. Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, βουλευτές, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, τα Προεδρεία των Ιδρυμάτων «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», «Σταύρος Σ. Νιάρχος», εκπρόσωποι τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: