Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Προσπαθούν να «εξορίσουν» τη Ντόρα Μπακογιάννη στις Βρυξέλλες ...

Γνωστά για την ταυτότητά τους sites και blogs, όλως τυχαίως και σχεδόν ταυτόχρονα αναδημοσίευαν σήμερα ένα κείμενο, copy paste σχεδόν, που έδινε αποκλειστικές πληροφορίες για την «φυγή» της Ντόρας Μπακογιάννη στις … 


Βρυξέλλες. 
Κάποιοι επέμεναν ότι ψάχνει για σπίτι κοντά στο κέντρο της πόλης και κάποιοι άλλοι ότι το βρήκε: 
«Έχει πάρει την απόφασή της και σε λίγο θα φέρει τον τίτλο της νέας Ευρωπαίας Επιτρόπου 2014 - 2020» 
Αυτά τα sites επιμένουν μάλιστα ότι η απόφαση έχει οριστικοποιηθεί αρκετούς μήνες πριν και η πρώην ΥΠΕΞ έχει την υποστήριξη τόσο του Μαξίμου (!!!) αλλά και του ΕΛΚ όσο και των Ελευθέρων Δημοκρατών. 
Έχουν μια αγωνία οι εμπνευστές της «είδησης» να ξεφορτωθούν τη Ντόρα γιατί ακόμα και οι παρεμβάσεις της (όπως η πρόσφατη για την πρόσκληση στο Φώτη Κουβέλη να επιστρέψει στη Συγκυβέρνηση) τους ενοχλούν και θα ήθελαν πολύ να την ξεφορτωθούν κάπου στις Βρυξέλλες. 
Είναι εύκολο να μαντέψουμε από ποιο κέντρο προέρχεται η «είδηση»! 
Νομίζω όμως ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα τους κάμει τη χάρη! 
Οι σχέσεις της με τις Βρυξέλλες είναι πράγματι πολύ καλές αλλά δεν θα ήθελε να εξαφανιστεί τα επόμενα 6 χρόνια στις γραφειοκρατικές και ανιαρές δομές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δεν της ταιριάζουν τόσο οκνηρές επιλογές. Την έχουμε για πιο δραστήρια.
Κάτι τέτοιο θα την έβγαζε για πάντα απ’ το παιχνίδι και οι εξελίξεις μάλλον είναι με το μέρος της και όχι με το μέρος των εμπνευστών της βολικής «εξορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: