Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πήραν στο «ψιλό» το Σταμάτη ...

Αντώνη,στη θέση σου,με τόσες αυτοκτονίες,τόσους άστεγους,τόσα συσσίτια,τέτοιο κοινωνικό ρατσισμό,θα ντρεπόμουν τις μαγκιές και τα υφάκια
Τον πήραν στο «ψιλό» τον κ. Σταμάτη , λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η επιστροφή του στη Ν.Δ.! Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα σχόλια πάνε κι έρχονται για τον πρώην Βουλευτή και το κάζο που επεφύλαξαν οι ...

νεοδημοκράτες ιδίως στον κ. Σταμάτη ήταν μεγάλο !

Ο πρώην Νεοδημοκράτης , Πολανίτης , Ανεξάρτητος Έλληνας , πρώην ιδρυτικό στέλεχος της Νέας Μέρας και νυν Νεοδημοκράτης δεν γλύτωσε από τα πυρά του προέδρουτης Νεας Μέρας Χ. Ζώη με τον οποίο ιδρύσανε μαζί τη Νέα Μέρα και μάλιστα πριν μερικές εβδομάδες γύριζαν το Αγρίνιο και το νομό για να πείσουν μαζί για το νέο πολιτικό εγχείρημα !  

Χαραγμένες φυσικά  στη μνήμη πολλών νεοδημοκρατών θα μείνουν οι υβριστικές δηλώσεις του νεοδημοκράτη πλέον Δημήτρη Σταμάτη απέναντι στο σημερινό πρόεδρο της Ν.Δ. και πρωθυπουργό Α. Σαμαρά!
Όλες αυτές οι δηλώσεις που είχαν προηγηθεί από τον κ. Σταμάτη και εκτοξεύονταν ιδίως μέσα απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το twitter και το face- book , δεν προμήνυαν σε τίποτα την επιστροφή του στη γαλάζια παράταξη !
 Τελευταία να θυμίσουμε πως ο κ. Σταμάτης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ίδρυσαν το νέο κόμμα «Νέα Μέρα», στελέχη του οποίου αιφνιδιάστηκαν με την επιστροφή του στη Ν.Δ.! Ο πρόεδρος της Νέας Μέρας Χ. Ζώης δεν θέλησε να σχολιάσει τα της επιστροφής του ιδρυτικού μέλους του κόμματος του αλλά περιορίστηκε στο να ποστάρει στο twitter κάποια tweets του κ. Σταμάτη για τον πρόεδρο της Ν.Δ. Α . Σαμαρά!
·  Δημήτρης Σταμάτης ‏@StamatisDim 8 Νοε
Ξεκάθαρο πλέον το πού βαδίζουμε.Κυβέρνηση συνεργασίας. Αλλά υπό ποιον; Την Κυριακή,τελειώνουν Π:ΑΣΟΚ και ΔΜΑΡ. Σαμαρας,στις ευρωεκλογές!!

·  Δημήτρης Σταμάτης ‏@StamatisDim 11 Νοε
Αντώνη,στη θέση σου,με τόσες αυτοκτονίες,τόσους άστεγους,τόσα συσσίτια,τέτοιο κοινωνικο ρατσισμό,θα ντρεπομουν τις μαγκιές και τα υφακια….

·  Δημήτρης Σταμάτης ‏@StamatisDim 11 Νοε
Θα ήμουν ένας ΣΟΒΑΡΟΣ πρωθυπουργός.

Υ.Γ. Να σημειώσουμε ότι τα περι αυτοκτονιών ο κ. Σταμάτης τα έγραφε 16 μέρες νωρίτερα! Άραγε πω ς μεταβλήθηκαν τόσο νωρίς τα αισθήματα του προς τον κ. Σαμαρά αλλά και στην πολιτική Σαμαρά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: