Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ας κάνουμε τον Άγιο Πειραιώς ... πρωθυπουργό, να ησυχάσουμε!

Η κυβέρνηση Σαμαρά πνίγεται στη διαμάχη του συμφώνου συμβίωσης. Κάτι που θα γίνει και στην Ελλάδα, ακόμα και αν διαφωνεί ένα ισχυρό συντηρητικό και υπερσυντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας. Όπως συνέβη και με τις ταυτότητες, μια και αφορά πανευρωπαϊκού τύπου οδηγία. Ξέρουμε που ...

κατέληξαν όλες οι σταυροφορίες Χριστόδουλου. Συνεθλίβησαν από την ισχύ της «ευρωπαϊκής οδηγίας» και συνεθλίβη η εύθραυστη υγεία του ίδιου του Αρχιεπίσκοπου! 
Δεν ξέρουμε ακριβώς τι πολιτική ακολουθεί η κυβέρνηση Σαμαρά με τους περίεργους συμβούλους. 
Για τους απάνθρωπους φόρους λένε ότι κάνουν αριστερή πολιτική. 
Το έχουν πάρει απόφαση να πάρουν τα σπίτια των ανθρώπων για να μη δώσουν όπως πιστεύουν, τη «χαρά» να τα πάρει ο Τσίπρας. 
Ήταν αν θυμάστε, σύνθημα σχεδόν στις τελευταίες εκλογές (Ιούνιος 2012), ότι αν βγει ο Τσίπρας … «θα σας πάρει και τα σπίτια»! 
Κάνουν λοιπόν αριστερή πολιτική για να προλάβουν το ΣΥΡΙΖΑ και νάχουν όλη τη χαρά δική τους .… 
 Για το σύμφωνο συμβίωσης, στο οποίο συμφωνεί το δεκανίκι της κυβέρνησης ο Βενιζέλος, διαφωνούν βουλευτές που θέλουν να τα έχουν καλά με κάποιους Ιεράρχες. Με τους οποίους έχουν σχέσεις ιδιαίτερες, πελατειακές και αλληλεξάρτησης.  
Και οι Ιεράρχες αυτοί απειλούν τους βουλευτές (που θα ψηφίσουν τα σύμφωνα), ότι θα αφοριστούν πάραυτα. 
Αποτέλεσμα: η κυβέρνηση Σαμαρά από τη μια κάνει «αριστερή» πολιτική και από την άλλη ακροδεξιά. Είναι ατιμιάρηδες. Κλέβουν και από ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ και από Χρυσή Αυγή. Έχουν τίποτα δικό τους να κάνουν, πέραν των περικοπών μισθών και συντάξεων και απολύσεων; 
Πρόταση: αφού φοβούνται τόσο πολύ τον Σεραφείμ, ας τον κάνουν πρωθυπουργό, να ησυχάσουμε! Να ξέρουμε και ποιος κυβερνά, βρε αδερφέ. Γιατί στο τέλος … αδερφές και παλικάρια, θα γίνουν όλοι, μαλλιά κουβάρια! Και δεν θα ξέρουμε πώς να τους ξεμπερδέψουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: