Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«Δειλός και ψεύτης ο υπουργός Υγείας»

«Δειλός και ψεύτης ο υπουργός Υγείας» είναι ο χαρακτηρισμός που δίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Σήμερα, ο υπουργός Υγείας Σπύρος - Άδωνις Γεωργιάδης εκτός από το νέο ρεσιτάλ δειλίας και ψεύδους προέβη και σε απόπειρα απάτης επί δικαστηρίω.
Συγκεκριμένα, σήμερα ο Σπύρος - Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από το σώμα να μην προβεί σε άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ώστε να μην εκδικαστεί η μήνυση που του έχει υποβάλλει ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.
 Ο ίδιος άνθρωπος όμως, κατά την πρόσφατη εκδίκαση της αγωγής του Πάνου Καμμένου για την ίδια υπόθεση, ζήτησε γραπτώς από το δικαστήριο να μην εκδώσει απόφαση, διότι εκκρεμούσε η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης!
Την οποία σήμερα επιχειρεί να παρεμποδίσει επικαλούμενος την βουλευτική του ασυλία! Επιπλέον, ο ίδιος άνθρωπος εξαπάτησε το Κοινοβούλιο υποστηρίζοντας ότι «δεν καταθέτει αγωγές», ενώ έχει καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου!
Η παραμονή αυτού του ανθρώπου στην κυβέρνηση εκτός από εξαιρετικά επικίνδυνη, αποκαλύπτει και της σκοπιμότητες της ίδιας της κυβέρνησης. Παρατίθενται αποσπάσματα από τα πρακτικά της ομιλίας του Σπύρου - Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή:
 «Τον κ. Καμμένο δεν τον ξέρω προσωπικά καθόλου. Η διαμάχη μας είναι μόνο πολιτική… Εγώ δεν έχω επιλέξει τη νομική οδό, δηλαδή να κάνω αγωγή και μήνυση, γιατί πιστεύω ότι όταν είμαστε εδώ στην Αίθουσα αυτή και είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αυτά τα οποία λέμε δεν είναι ποτέ επί προσωπικού, αλλά είναι επί της πολιτικής διαφοράς την οποία έχουμε. Υπό την έννοια αυτή, αιτούμαι τη μη άρση της ασυλίας μου». 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: