Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη + Σχόλια [αρχειοθέτηση σε περίπτωση που κατέβει]

Η συγκεκριμένη ανάρτηση βρίσκεται στη διεύθυνση :

Την κρατάμε για καλό και για κακό ..... Ποτέ δεν ξέρεις! 

Απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Από factorx στις 18/11/2011
Given URL is not allowed by the Application configuration.: One or more of the given URLs is not allowed by the App's settings. It must match the Website URL or Canvas URL, or the domain must be a subdomain of one of the App's domains.

371
Share
Ρωτήσαμε τον Φαήλο για την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και μας είπε: “Το ποια είναι η πλειοψηφία της λαϊκής πατριωτικής μας βάσης το απέδειξε η 29 Νοεμβρίου 2009 και η συντριπτική νίκη τουν Αντώνη Σαμαρά. Τους βουλευτές έχει δικαίωμα να τους κρίνει οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε και για οτιδήποτε. Πρωτίστως δε οι απλοί πολίτες που τους εκλέγουν ,όπως εγώ, ο τελευταίος από τους 800.000. Όποιος διεκδικεί το αλάθητο να προσχωρήσει στον Καθολικισμό και να γίνει Πάπας. Είναι αλήθεια πως η δράση μου από τα 16-17 μου δεν ήταν και δεν είναι στενά κομματική. Ήταν και είναι για την εθνική πολιτική, την συμπαράσταση στον Κυπριακό και Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, στο Αρμενικό και Κουρδικό Κίνημα. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, την Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγια μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους, τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος.Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμα του. Εγώ πάντως στις 4 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα Νέα Δημοκρατία και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά. Κάποιοι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τι εύχονται“.
This entry was posted in Επισημαίνουμε. Bookmark the permalink.

227 σχόλια στο Απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

  1. Γιωργος Χ είπε:
    …επίσης Φάηλε δεν χρειάστηκες τηλεφωνικό κέντρο με 120 τηλέφωνα Ζήμενς..
    Ρε τι ακούμε εδώ μέσα από τους άκαπνους της πολιτικής και του επαγγέλματος, που αν δεν είχαν τον μπαμπά να καθαρίζει, ούτε βοηθοί σε περίπτερο δεν θα δουλευαν..
    • ΝΕΣΤΩΡ είπε:
      Επειδή κοντεύουμε να τρελαθούμε με τα όσα διαβάζουμε, να κάνω 2 παρατηρήσεις, σα μεγαλύτερος:
      1) Συμφωνώ απόλυτα ότι η πλειοψηφία των 800.000 Νεοδημοκρατών εξέλεξε τον Αντώνη Σαμαρά με σύνθημα την αξιοπρέπεια της λαϊκής Δεξιάς.
      ΕΡΩΤΗΣΗ: η μειοψηφία θα πρέπει να εξαφανιστεί από τη ΝΔ;;;
      Αν ΝΑΙ, τότε οι 800.000 δεν ισχύουν κ μειώνονται αρκετά…
      Αν ΟΧΙ, τότε μαζί με τους ψηφοφόρους αυτούς, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΣΤΕΛΕΧΗ.
      2) Γιατί δεν εισηγείσθε και τη Διαγραφή των 5 βουλευτων της ΝΔ που μάζευαν υπογραφές για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ;;; Προφανώς, δεν απηχούν το αισθημα της λαϊκής Δεξιάς…
      Επειδή, λοιπόν, πρέπει να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, ας είμαστε πιο προσεχτικοί στη διατύπωση κατηγοριών εναντίον ανθρώπων που υπηρετούν ή υπηρέτησαν την παράταξη… ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ή ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΆ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      • ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ είπε:
        ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ”….
        ΕΠΙΣΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ , ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ( ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ) ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛ.
        ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 5 ΠΟΥ ΛΕΣ? ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ¨ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ” ΑΥΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!
        • ΝΕΣΤΩΡ είπε:
          Μάλλον, αγαπητέ, δεν κατάλαβες τα όσα έγραψα…
          Η θέση σου για τη θέση του κόμματος είναι λάθος, καθώς αυτή εκπορεύεται από τα όργανα του κόμματος, με ανώτερο όλων το συνέδριο, κ όχι από τη θέληση μερικών για να σπάσουν τα νευρα στους δήθεν αντιπάλους στο κόμμα…
          Η προσηλωση στις πολιτικές θέσεις του νέου αρχηγού ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΑΛΛΆ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ.
          Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ.
          Μέχρι στιγμής, το μόνο που βλέπω είναι ενας διαρκής αγώνας κάποιων να εξοβελίσουν κάποιους άλλους…
          Επιτέλους, από πότε κάποιοι ανέλαβαν κ με ποιο δικαιωμα να “καθαρίσουν” το κόμμα από πολιτικούς του μεσσαίου χώρου;;;;;;
          Ο Καραμανλής που πορεύτηκε τόσα χρόνια σαν κεντροδεξιός, δεν ήξερε;;; Δεν καταλάβαινε το δικό σας “δίκιο”, της λαϊκης Δεξιάς;;; Ή μήπως δε μπορούσε να απομακρύνει αντιφρονούντες;;;;
          Σκεφτείτε λογικά τα παραπάνω κ μετά ξανασκεφτείτε τα…..
          Για να σας προλάβω, απαντώ ότι είχε κ παραείχε τη δύναμη….. οσεβασμός προς την ελεύθερη σκέψη του άλλου όμως, είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα… κ ο Καραμανλής είχε καταφέρει να ενώσει τα “πριν διεστώτα”….
          • Στρυμών είπε:
            Στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη , που απ’ ότι θυμάμαι δήλωνε απλός στρατιώτης μετά την εσωκομματική ήττα , προσφέρθηκε αξιόλογος και σοβαρός τομέας του κόμματος και σαν απλός στρατιώτης που ήταν προτίμησε να την κάνει και ιδρύσει δικό της κόμμα.
          • φωνη είπε:
            Δηλαδή θεωρείς ότι το μητσοτακεϊκο φέρθηκε εντάξει απέναντι στον Καραμανλή;
            Σεβαστηκε την πολιτική του και την ενωτική του διάθεση; Η Μπακογιάννη ήταν ο μεγαλύτερος υπονομευτής της πολιτικής του (ΥΠ.ΕΞ.). Τι σεβασμό να δείξεις στον υπονομευτή σου;
            Έπειτα, γιατί τον ΝΔκράτη ψηφοφόρο να τον εκφράζει μια πολιτική οικογένεια που ζει παρασιτικά σε βάρος της παράταξης και μόνη της δουλεία είναι να υπονομεύει τους αρχηγούς που η βάση κάθε φορά αποδέχεται και στηρίζει και στην περίπτωση του Σαμαρά όπως είπες τον ανέδειξε κιόλας;
            Τα νήματα αυτής της ιστορίας από μεριάς αυτών των πολύ λίγων (και όχι μόνο αριθμητικά) βουλευτών τα κινεί η αγία οικογένεια (θα τη βοηθάνε βέβαια και οι φίλοι εκδότες). Από μεριάς τους η ιδεολογία είναι η πρόφαση, δεν είναι πολιτικοί που υπηρετούν ιδέες. Μετά τη διαγραφή τους πηγαίνουν ένας ένας στη Μπακογιάννη ,που σου είπα τι ρόλο κράτησε. Με τον Καραμανλή δε συνεργάστηκε τίμια, με το Σαμαρά δε δέχτηκε καν να συνεργαστεί παρότι της το πρότεινε και φρόντισε γρήγορα- γρήγορα να φύγει από τη ΝΔ, την οποία τώρα χτυπάει περισσότερο από το ΠΑΣΟΚ. Όχι ότι δεν έκανε το ίδιο και πριν το Μητσοτακεϊκο απλά τώρα το κάνει φανερά. Δεν μπορούν αυτοί να παραπονιούνται για έλλειψη ενωτικής διάθεσης. Δεν τους το επιτρέπουν οι πολιτικές τους επιλογές.
            Όμως, για ποιά ιδεολογία να μιλήσουμε εκ μέρους τους;Έγιναν και τα φράγκα ιδεολογία…..;;;; Οι ψηφοφόροι αυτούς τους…αγωνιστές της παράταξης θα τους βλέπουν αύριο μεθαύριο να κατηγορούν την παράταξη τους (και για το παρελθόν της και για το παρόν της), όπως ήδη κάνουν όσοι έφυγαν.
          • sofia είπε:
            Ο ΜΕΣΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΜΕΣΟΑΣΤΟΣ Ή ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ) ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ή ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ… ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η ΚΕΝΤΡΩΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΥΡΥ ΠΝΕΥΜΑ, ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ, Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΞ’ ΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΕΝΤΡΩΟ? ΝΑ ΠΕΙ” ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΜΕΣΣΑΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ”? ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΩΡΑΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ: “ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ… ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ- ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ε.Ρ.Ε. ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ: ” ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ… ΜΟΝΙΜΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ”. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ Ν.Δ. ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ… ΕΜΠΡΙΜΕ!
      • apostolis - kastoria είπε:
        Το πρόβλημα νομίζω ότι δεν είναι ιδεολογικό κύριέ μου .Όλοι καταλαβαίνουμε και βλέπουμε διαρκώς τους ίδιους συγκεκριμένους ανθρώπους , όταν βλέπουν την ΝΔ να παίρνει τα πάνω της , να κάνουν κάποιες δηλώσεις ή ενέργειες για να την πλήξουν και να την καθηλώσουν στα ποσοστά ΚΚΕ που αυτοί την έφτασαν . Οι ίδιοι γνωστοί τύποι βάζανε τρικλοποδιές και στον Καραμανλή πόσω μάλλον και στον ΜΕΓΑΛΟ τους εχθρό τον Σαμαρά . Ποιός άραγε μπορεί να πιστέψει ότι ο Κυριάκος είναι με την ΝΔ όταν η αδελφή του “την έκανε” και έκανε δικό της κόμμα και ο πατέρας του (όπως άλλωστε και ο ίδιος με τους κολλητούς του μητσοτακέικου) σε κάθε ευκαιρία πετάνε μπανανόφλουδες στον Σαμαρά και στην ΝΔ ? Είναι θέμα ιδεολογίας σε κάθε σοβαρό θέμα να εκφράζουν διαφωνίες με την επίσημη γραμμή του κόμματος ? (μνημόνιο – Σκόπια , όνομα – σχέδιο Ανάν – μεταναστευτικό – συγκυβέρνηση – συνυπογραφή ….και τόσα άλλα) ? Αν είναι , τότε η ΝΔ δεν τους χωράει άλλο . Ας της αδειάζουν λοιπόν την γωνιά να αισθάνονται και αυτοί πιό άνετα .
      • Y. είπε:
        Για ποιά αλληλεγγύη μιλάς? Αν ο Κούλης ήταν αλληλέγγυος, θα φρόντιζε να πάρω και εγώ ένα λενονοστίφτη (..ο παλιός μου χάλασε, και τα στίβω με το πιρούνι)
      • nimou είπε:
        Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ΝΕΣΤΩΡ. Όμως θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται για κατηγορητήριο που «οι πατριώτες» αφελώς εξαπολύουν κατά ιστορικών στελεχών και πολιτικών με την δικιά τους θετική ή αρνητική παρουσία για πολλές δεκαετίες μέσα στην παράταξη. Παίζουν το πονηρό παιχνίδι «λέγε για εμένα, να με κρατάς στην επικαιρότητα και ας με βρίζεις». Ο κ. Κρανιδιώτης και οι ομογάλακτοι νομίζουν ότι κατέλαβαν το …..κάστρο. Έχουν την εντύπωση ότι τη ΝΔ είναι η γιάφκα πίσω από την Μητρόπολη και ότι έχουν να κάνουν με τον νεοϋορκέζο εκδότη, αναλυτή σήμερα περιθωριακού καναλιού. Εξαπολύοντας λοιπόν ύβρεις ακατάσχετα ο κ. Κρανιδιώτης «ερεθίζει» τους εκδότες, που ευκαιρία ψάχνουν να επιτεθούν στον Σαμαρά, για να βρίσκεται στη δημοσιότητα. Βεβαία, και ο Μητσοτάκης το ίδιο παιχνίδι παίζει. Η δημοσιότητα τον ενδιαφέρει και όχι η ουσία. Γιατί και ο κοινός νους θα αντιλαμβανόταν ότι ο κ. Κρανιδιώτης, ο οποίος ως υποψήφιος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ δεν βρήκε ούτε την ψήφο του, παρά τις προσπάθειες του Αγγέλακα, δεν εκφράζει παρά μια εισοδιστική εθνικιστική ομαδούλα που προσέλαβε την εσωκομματική νίκη του Σαμαρά ως εφαλτήριο επικράτησής της. Είναι οικτρά γελασμένοι αν νομίζουν ότι ανοίγεται για αυτούς μέλλον λαμπρό. Ο Σαμαράς είναι πρόεδρος της ΝΔ και όχι οπαδός τους. Οφείλει, όμως, ο Πρόεδρος να αντιληφθεί ότι «δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ΄ ανέβει στο κρεβάτι». Οφείλει να αντιληφτεί ότι δεν χρειάζονται συνδιαχειριστές, κι ότι άμεσα οφείλει να απομακρύνει αυτά τα καρκινώματα από κοντά του. Το πολύ-πολύ να χάσουμε 45 ψήφους…. Τόσοι δεν είναι στο δίκτυο 21;
      • sofia είπε:
        ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, Η ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ ΗΡΞΑΤΟ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ή “ΚΥΒΕΡΝΟΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΚΑ” ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ? ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ, ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ…
    • koinos_nous είπε:
      Πλακα κανεις? Για βοηθος περιπτερα θελει και προσοντα οχι μονο να ειναι κουνενες.
    • διηνεκης είπε:
      Προσκαλω ολους τους αγανακτισμενους,το κινημα δεν πληρωνω και οποιων αλλων θελει και μπορει βεβαιως βεβαιως για ενα σαβατοκυριακο στο περτουλι τρικαλων στο ξενοδοχειο εξοχικο χατζιγακη φατε πιειτε και οτι εχετε ευχαριστηση
  2. Ignoramus είπε:
    φαηλος=πελε
    κυριακος=φουλατσικλης
    να η διαφορα των αντρων
  3. sertis είπε:
    ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΔΕ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ….ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ….ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ…….Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ……
  4. HΛΙΑΣ είπε:
    φαήλο είσαι φοβερός.
  5. dima είπε:
    Εγώ που δεν ανήκω στο χώρο της δεξιάς(το αντίθετο ), να εκφράσω τώρα μια συμπάθεια?
    Με τα χίλια για λόγους αισθητικής και αξιοπρεπειας κ. Κρανιδιώτης, μόνο και μόνο γιατί δε φορά τα λαμέ κουστούμια στυλ τραγουδιστη Αθηνών-Λαμίας και δευτερον γιατί δεν έχει ακουστεί να αφήνει επί μακρόν απλήρωτους λογαριασμούς.
  6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΜΟΣ είπε:
    Η Θοδώρα Μητσοτάκη κάνει βρώμικο παιχνίδι με τη μειονότηατα της θράκης αυτές τις μέρες. Με τον κολλητό της Αχμέτ Ιλχάν γυρίζει τα χωριά και τάζει λαγούς με πετραχείλια στους μειονοτικούς. Οι ΝΟΔΕ Ξάνθης και Ροδόπης της ΝΔ πρέπει να δουλέψουν και να μην αφήσουν πάλι τη μειονότηατα στα νύχια ΠΑΣΟΚ-Μητσοτακαίων..
  7. μπερμπάντης είπε:
    Δεν παρέλαβε απ’ τον παππού του κανένα πολιτικό τιμάριο ήθελε να πεί, όχι απ΄τον πατέρα του….από βιολογικής πλευράς…….
  8. ΝΙΚΟΛΑΟΣ είπε:
    Φαήλο, γκολ στο πιάτο σου έστρωσε το ατομάκι!
    Είναι και μια καλή ευκαιρία να επανενωθεί η “αγία” οικογένεια στη ΔηΣυ, μιας και η σημερινή ΝΔ τους παραπέφτει αξιοπρεπής και φιλολαϊκή!
  9. Απορία είπε:
    Σε απάντηση όλων των κυριάκων, των μιλτιάδηδων, των αλέξηδων και λοιπών άλλων, ο Σαμαράς οφείλει να ανοίξει κι άλλο το κόμμα σε εκτός “παραδοσιακής” ΝΔ άξια άτομα.
    Με τις συνεχείς επιθέσεις των παραπάνω, σε Κρανιδιώτη, Ροδινό, Λαζαρίδη, antinews κλπ, είναι πλέον πασιφανές ότι προσπαθούν να εγκλωβίσουν τον απλό ψηφοφόρο της ΝΔ στο σκεπτικό ότι ο Σαμαράς έχει φέρει ετερογενή ακροδεξιά και αριστερά στοιχεία στο κόμμα, με σκοπό να το αλλοιώσει και να περιθωριοποιήσει τον παραδοσιακό πυρήνα της ΝΔ, το οποίον, δήθεν, εκπροσωπούν οι παραπάνω γόνοι.
    Η προσπάθειά τους είναι μάταιη, ο “αγώνας” τους και μαθηματικά χαμένος.
    Εκπροσωπούν το σύστημα που μας έφερε σε αυτά τα χάλια.
    Αυτό το σύστημα σε λίγο θα είναι παρελθόν και μαζί με αυτό παρελθόν θα αποτελεί ακόμα και η θύμηση αυτών και των οικογενειών τους.
    Ο Ανδρέας δεν είχε καταφέρει να βάλει τη δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
    Η ιστορία όμως τώρα θα ρίξει στον ΧΥΤΑ της τα σόγια και τη διαπλοκή και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατάντησαν την Ελλάδα μας πουτάνα όλης της υφηλίου.
    • Απορία είπε:
      Συμπλήρωση.
      Στόχος των παραπάνω γόνων είναι καθαρά να διασπάσουν την ΝΔ σε δυο κομμάτια. Υπο καθαρά εκλογικό και ψηφοθηρικό πρίσμα οι κινήσεις τους είναι επιεικώς ανόητες.
  10. Χρήστος Δημάρης είπε:
    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Η πολιτική έχει νόημα μόνο όταν αγωνίζεσαι για τα συμφέροντα του λαού και όχι για τα συμφέροντα του κόμματος σου ή της οικογένειας σου ή του εαυτού σου. Δεν σε ξέρω Φαήλο αλλά αυτή η επίθεση του Κυριάκου μόνο καλό σου έκανε αφού τώρα μάθαμε όλοι και από εσένα αλλά και από τον Κυριάκο για τους αγώνες σου και για τον Κυπριακό Ελληνισμό και για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, και για το Αρμενικό Κίνημα και για το Κουρδικό Κίνημα. Κυριάκο μήπως μπορείς να μας πεις και τους δικούς σου αγώνες;
    • μαρικα είπε:
      Εμεις ξερουμε τι μεγαλο αγωνα κανει,παει στην Πεντελη και προσεχει πως κανουν κακακια τα ελαφακια.
      • juliet είπε:
        Μαρίκα,καλησπέρα
        δεν υπάρχουνε ελαφάκια στην Πεντέλη ,καλογήροι μόνο και θρεμμένοι ,μπορεί να πηγαίνει να τον ευλογούν.
        Είμαι εκτός Ελλάδος γυρίζω αύριο και τα γεγονότα τα μαθαίνω απ΄εδώ .
    • danaos είπε:
      Χρήστο, για μια ακόμη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου!
    • ΕΥΑ είπε:
      Σωστά! Και πολύ χαίρομαι που ακούω για Κυπριακό, Οτσαλάν, Αρμενικό, κλπ…
    • juliet είπε:
      Χρήστο ,να σου απαντήσω ;
      Παραγγελίες ,παραλαβές ,τοποθετήσεις!
  11. ΗΛΙΑΣ είπε:
    …. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, την Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει ……….
    ΦΑΗΛΟ Ν’ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!! ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ !!!!
    • Στέφος είπε:
      ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ !!!!
      —————————————————–
      Αυτό φίλε μου πώς λέγεται; Μήπως ραγιαδισμός; Μήπως “σφάξε με αγά μ΄να αγιάσω”; Μήπως ειδωλολατρία;
      Στο τέλος θα τρελαθούμε με την καφρίλα….
  12. THEMIS LAMIOTIS είπε:
    Ποιός είναι αυτό ο Φαήλος ρε παιδιά? Ποιός τον έχει ψηφίσει? Που είναι εκλεγμένος? Ξεχνάτε πως ο Κυριάκος κρίθηκε και κρίνεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση απο το λαό. Μην τρελαθούμε με τους ψευτοκουλτουριάρηδες – ακροδεξιούς τώρα. Τα ισοπεδώσαμε όλα σε αυτή τη παράταξη μου φαίνεται. Να τον μαζέψει ο Πρόεδρος για να μην τρελαθούμε εντελώς και στο τέλος αρχίσουμε να ψαχνόμαστε… ΕΛΕΟΣ !!!
    • Lewnidas είπε:
      ένας μαχόμενος δικηγόρος, πολιτικός ακτιβιστής και φίλος του προεδρου της νέα δημοκρατίας.κάποιος που ασχολήθηκε μαζί του ο κυριάκος μητσοτάκης, μάλλον επειδή ενοχλήθηκε από την άποψη ότι δεν υπάρχουν νεοφιλελεύθεροι στην νέα δημοκρατία.
      όσο για το αν κρίθηκε από τον λαό τους πολιτικούς “καθεσπρεπισμους” στα διαπλεκόμενα καναλάκια και ραδιοφωνάκια γιατί ο κουλής είχε την στηρίξει ενός πολιτικού μηχανισμού που χτίστηκε με πολύ ρουσφέτι. εδώ μέχρι και από ποιον πρέπει να αγοράζει τσολιαδάκια το 2004 είχε φροντίσει η αγια οικογένεια. για να μην μιλήσω για τους οδοκαθαριστές του δήμου αθηνών. ένα προϊόν της “οικογενιοκρατικου” ρουσφετολογικού party που είχε στηθεί την προηγουμενη 10αιτια είναι ο κουλής.
    • bonanapo είπε:
      Και το Πασόκ ψηφίστηκε, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, μήπως και αυτό να μην το κρινουμε? Επίσης, οι “Εθνοπατέρες” κρίνονται από τον λαό όπως είπες, αλλά όχι μόνο “σε κάθε εκλογική αναμέτρηση”. Όσο για το ποιοι είναι ψευτοκουλτουριάρηδες…
    • Γιώργος Γ. είπε:
      και ψευτοκουλτουριάρης και ακροδεξιός πως γίνεται αλήθεια;;;
    • S.τ.γ.θ. είπε:
      O Kρανιδιώτης είναι αυτός που είναι και ότι κι αν είναι μόνος του.
      Ο Κυριάκος μπορείς να μου πεις τι είναι κι αν δεν ήταν γιός του Μπαμπά του θα τον γνώριζε άραγε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του ;
      Και πότε ήταν και από πότε Νεοδημοκράτης
      Κι ο Γιωργάκης ο Σωτήρ ψηφίστηκε και πήρε και 10 πόντους κεφφάλι.και είδαμε την αξία του.
  13. YIANNA είπε:
    Πάντως εσύ αγαπητέ Φαήλο δεν έχεις εκλεγεί ποτέ από κανένα. Ούτε από εκλογικό σώμα ούτε από κομματικό. Αυτό είναι μία αλήθεια.
    Τουλάχιστον ο Μητσοτάκης έχει εκλεγεί τρεις φορές βουλευτής σε μία δύσκολη περιφέρεια.
    Σε ότι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές του 2009 δεν προεξοφλούν τίποτα. Ο Σαμαράς αν υπολογίσεις λευκά και άκυρα δεν ξεπέρασε το 50% και ο ΓΑΠ που πήρε 58% το 2007 είδαμε που κατέληξε απαξιωμένος από παντού ένα μεγάλο φιάσκο. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη………..
    • η γλωσσού είπε:
      δηλ. κα Γιάννα θα δούμε γλέντια των φλούφληδων και τον Κούλη σε ηγετικό ρόλο. Τότε κουκλίτσα μου θα σφαχτούμε γιατί εγώ ως Πατρινιά γουστάρω τον λεβέντη τον Άρη μου. Και στα κουστούμια και στην κοψιά σας τρώμε λάχανο μωρό μου.
      • juliet είπε:
        η γλωσσού
        Καλημέρες απο μια επίσης Πατρινιά.Πάνε χαμένες τόσες ομορφιές ,πες τα τους τρώμε στην ομορφάδα και στη τσακπινιά,άλλο ο αυγουλομάτης και άλλο ο μπιρμπιλομάτης……Αγάπες πολλές στην πόλη της καρδιάς μου .
    • Γιώργος Γ. είπε:
      ω! μα πόση απλοποίηση! εύγε για την τετράγωνη λογική σας μανδάμ…
      • Gas Bailey είπε:
        Γρήγορα πίσω στο πολιτικό πεζοδρόμιο του 1,9 του κόμματος των Νεοφιλελευθέρων, όπου και σας μάζεψε δυστυχώς ο Εθνάρχης.
    • Michal.V. είπε:
      Δηλαδή εσύ πιστεύεις στη νεκρανάσταση της αγίας οικογένειας; Και ο τελευταίος Έλληνας γνωρίζει το βίο και την πολιτεία της τα τελευταία 45 χρόνια, τις κονόμες και τις μίζες της. Ο Δράκουλας των Καρπαθίων έχει το θράσος ακόμα να διατηρεί τον τίτλο του επίτιμου; Και οι άλλοι της από εδώ πλευράς, γιατί δεν εισηγούνται στα αρμόδια όργανα του κόμματος την αφαίρεσή του; Ο άνθρωπος ζει μόνο να χτυπάει όσο μπορεί και όποτε μπορεί το Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία. Θέλω να πιστεύω, ότι σύντομα θ’ απαλλαγούμε από δαύτους.
      • Χαρίλαος είπε:
        Γιατί χαλάς την οικόνα της… αγίας? Μήπως δεν χτυπούσε φανερά και κρυφά προσωπικά και τον Καραμανλή?
        Τα είπαν οι προηγούμενοι… τι έχει προσφέρει η αγία στην πατρίδα γενικά? Διαπλοκή, πουλήματα, ρουσφέτι, μίζες και προβλήματα…
        Ντάλε κουάλε… όπως λέει ο λαός με την… άλλη γνωστή οικογένεια της συμφοράς…
  14. Lewnidas είπε:
    δεν του κόβει καθόλου μα καθόλου όμως.
    δεν καταλαβαίνει ότι μονο στο μυαλό του μπορεί να είναι κακό οι αγώνες ενός ανθρώπου για τους αρμενιους και τους κούρδους για όλους τους υπολοιπους είναι αποδείξεις πολιτικά ενεργού πατριώτη και ναι ρε είμαστε πατριώτες.
    ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν τι έγινε εκείνη την μέρα που ο δεξιός σηκώθηκε από τον καναπέ και πήγε και στήθηκε στην ουρα μονο και μονο γιατί δεν άντεξε να δει την μητσοτάκαινα πρόεδρο της νέας δημοκρατία!
  15. Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος είπε:
    Πολύ καλά τα είπες φίλε Φαήλο, δεν ξενίζει η στάση του εν λόγω, είναι γνωστός ”αριστόπαις”, το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά….
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Έχω σκάσει με την δανειακή και το αγγλικό δίκαιο……
  16. Φωτεινή είπε:
    Γειά σου λεβέντη ΦΑΗΛΟ!
    Ὁρμητικός, αὐθόρμητος, εἰλικρινής, παλληκάρι, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! Τέτοιους ἀγωνιστές θέλομε δίπλα στόν ἈΣ καί τήν ΝΔ!
  17. HP είπε:
    Επίτηδες το κάνεις Φαήλο; Θές να τον δείς με γουρλομένα μάτια σε σημείο παρεξηγήσεως;
  18. ΓΙΑΝΝΑ είπε:
    Φαήλο, δεν έπρεπε καν να μπεις στον κόπο να του απαντήσεις.
    Την απάντηση θα του την δώσουμε εμείς και θα είναι τόσο ηχηρή που θα κάνει καιρό να συνέλθει κι αυτός και τα άλλα νεοφιλελεύθερα σταγονίδια.
  19. Kennan είπε:
    Φαήλο, εκεί στον τρίτο όροφο της Συγγρού πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οτι ξεκίνησε το νέο σχέδιο αποστασία. η Ομάδα των “5″ μαζί πίνουν καφέ στο καφενείο της βουλής, μαζί έρχονται, μαζί φεύγουν, μαζί κάθονται στους διαδρόμους και …συζητάνε. Δεν ξέρω τι άλλο κάνουν μαζί, το μόνο σίγουρο είναι ότι διαβουλεύονται, συσκέπτονται και συνεργάζονται…! Και το κυριότερο, συσκέπτονται έξω από το γραφείο του μπαμπά Μητσοτάκη που έχει παραχωρηθεί – κληρονομικό δικαίω – στην Ντόρα (και τον Κυριάκο;). Και όταν τους ερωτούνται γιατί «βρέθηκαν» έξω από το γραφείο της Ντόρας (!!), να απαντάνε: “τυχαία”…(;)!
    Και φυσικά και κάποιος άλλος παίζει το παιχνίδι του Μητσοτάκη, αλλά ας μην τα πούμε όλα από τώρα. Ας κάνουν και καμιά δουλειά στην Συγγρού
  20. GR-HAWK είπε:
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ… ΕΞ’ΑΛΛΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ (SIEMENS &ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ), ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΑΞΙΕΣ, ΤΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ!!!!
    ΦΑΗΛΟ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΝΑΣΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΞΕΡΟΥΝ…
  21. Δικηγόρος είπε:
    Και μετά λένε ότι δεν έχει σχέσεις ο κ. Κρανιδιώτης με το antinews. Το άρθρο αρχιζει με τη φράση “ρωτήσαμε τον Φαήλο”.
    Δεκτή η άποψη του κ. Κρανιδιώτη αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ανοίξει βεντέτα μέσα στη ΝΔ και μάλιστα με σχόλια του τύπου “Κάποι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τις εύχονται“.
    Μην ξεχνάμε ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι αρκετά δημοφιλής στους ψηφοφόρους της ΝΔ.
    • Y. είπε:
      Η δημοφιλία του είναι αντιστρόφως ανάλογη, της δημοφιλίας που έχει κάποιος που ήταν πρόεδρος ενός κόμματος εξουσίας, για 9 χρόνια. Πολύ μικρή!
      • bonanapo είπε:
        Αυτήν την “διχόνοια και κακία” νιώθουν όσοι αγωνίζονται ενάντια στην πολιτική ελίτ του τόπου. Εσένα που προφανώς δεν σε ενοχλεί,μπορείς να την υποστηρίζεις…
    • Γιώργος Γ. είπε:
      Δημοφιλής υπήρξε και η αυτοκράτειρα γι αυτό και το κόμμα…το 2.5% όμως σταθερό και αταλάντευτο!
    • Balafara Hunter είπε:
      Επίσης είναι πολύ δημοφιλής στους σκορδοπαραγωγούς και στις ξεματιάστρες.
  22. Ίωνας είπε:
    Μερικοί εδώ μέσα, δεν εννοούν να καταλάβουν ότι πρωτίστως κρίνονται οι βουλευτές. Τα πεπραγμένα τους, είτε καλά, είτε άσχημα, τους ακολουθούν. Από ότι θυμάμαι, ο Φαήλος δεν υπήρξε ποτέ υποψήφιος βουλευτής, οπότε μπορεί να κριθεί μόνο σαν απλός ΝΔκράτης. Σαν τέτοιος λοιπόν, όντας και στο στενό περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά, τον κρίνω επαρκέστατο σαν αγωνιστή και πολύ χρήσιμο στους πολιτικούς αγώνες, που θα ακολουθήσουν. Μια πρώτη γεύση, πήραμε από τις εμφανίσεις του Φαήλου στα κανάλια, όπου μεγαλούργησε ποικιλοτρόπως. Και για να μην ξεχάσω. Από ότι θυμάμαι, κανείς δεν έχει ψέξει ως τώρα τον Κύριο Κρανιδιώτη για …ανύπαρκτα τιμολόγια, ούτε για πάσης φύσεως ύποπτες συναλλαγές. Ισχύει το ίδιο για τους κατηγόρους του και τους …υποστηρικτές τους? Και κάτι άλλο. Στις επερχόμενες εκλογές, ο Φαήλος θα είναι υποψήφιος. Κυριακή κοντή γιορτή. Τότα θα φανεί τί αποδοχή έχει ο καθένας από τους υποψήφιους, από την βάση της ΝΔ.
  23. karenin είπε:
    Πρόβα νυφικού λοιπόν. Το σχέδιο για περιθωριοποίηση της ΝΔ του Σαμαρά, ξετυλίγεται ξεκάθαρα και γρήγορα. Πρόκειται για μέγιστο πολιτικό αμοραλισμό, και είναι η ποιο τυχοδιωκτική πολιτική πράξη του ΓΑΠ. Ενοώ τα πολιτικά παιγνίδια του ΠΑΣΟΚ με τον ΛΑΟΣ.
    Απο καιρό ο ΓΑΠ, στο πρόσωπο του Καρατζαφέρη, είχε βρει συνομιλητή με βαθειά κατανόηση, και αυτός ανταποκρίθηκε με την ψήφηση του μνημονίου.
    Στην συνέχεια ανέλαβε τα προξενιά, και ανταμοίφθηκε με 4 υπουργικές καρέκλες. Η επιχείρηση εξωραισμού του Λάος είχε αρχίσει. Τα ΜΜΕ πατρονάρουν ασύστολα, το μεντιακό πολιτικό κατασκεύασμα, θα είναι η μετάλαξη του απο γραφικό ακροδεξιό κόμμα σε συντηρητική Δεξιά.
    Το αυγό του φιδιού άνοιξε και θέλει προσοχή. Ο απώτερος σκοπός ειναι η αποδυνάμωση του Σαμαρά, η μετατροπή της ΝΔ σε ΠΟΛΑΝ, για να κάμψουν πιο εύκολα το αντιμνημονιακό μέτωπο. Και το τελικό δίπολο θα είναι ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ, με σκοπό διατήρηση της πολιτικής εξουσίας μέσω συγκυβέρνησης. Αυτό είναι το τελικό σχέδιο.
    Ηταν μεγάλο λάθος που η ΝΔ δέχθηκε την συμετοχη στελεχών του Λαος
    στην κυβέρνηση, γιατί απέκτησαν κυβερνητική χρειά. Αλλα τα λάθη πρέπει να σταματήσουν εδω. Οι διαγραφές, και οι αντιπαραθέσεις θα ρίξουν τη ΝΔ σε ατέρμονη εσωστρέφεια, και είναι νερο στον μύλο των αντιπάλων.
    Θα συνιστούσα λοιπόν στον Φαήλο μετριοπάθεια, και στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο πιπέρι στο στόμα, στις εσωκοματικές αντιπαραθέσεις.
    Η συνειπαρξη τάσεων σε ένα κόμμα δεν είναι απαραίτητα κακή. Και είναι θέμα αρχηγού να το χειρισθεί. Οχι εξισοροπώντας με διαγραφές. Αλλά δινοντας προβάδισμα με τρόπο, σε αυτόυς που πιστεύει περισσότερο. Οι άλλοι με τον καιρό η θα μετατραπούν σε ακίνδυνη μειοψηφία η θα αποχωρήσουν.
  24. Κώστας Τσίπας είπε:
    Ως παλαιός Νεοδημοκράτης,ΕΡΕτζής και οπαδός του Λαϊκού Κόμματος από τον προπάππο μου,ζητώ την διαγραφή του Κούλη και λοιπών νεοφιλελεύθερων πορφυρογέννητων γόνων!
    Δεν είναι κομματικό θέμα,είναι θέμα Εθνικής Επιβίωσης!!!
  25. Η.Α είπε:
    Παιδιά έλεος με την βεντέτα. Η αλήθεια όμωε είναι ότι ο Φαήλος ξεκίνησε τις επίθέσεις. άρα δικαιούται να απαντήσει ο Κυριάκος και μάλιστα απάντησε πολύ στοχευμένα.
    • Θ. Σκουρτανιώτης είπε:
      Ποιά επίθεση ξεκίνησε; Είπε στην ΝΕΤ πως δεν υπάρχει καμμία φοβερή συζήτηση κι αναβρασμός στη ΝΔ, πως το πιο ακραίο, ολοκληρωτικό και ακροδεξιό πράγμα είναι η κοινωνική ανθρωποφαγία του νεοφιλεύθερισμού, ότι στη ΝΔ ΔΕΝ υπάρχουν τάσεις, απλώς κάποιοι λίγοι λένε κουβέντες για ν΄ ακούγονται και πως οι νεοφιλεύθεροι στη ΝΔ είναι μειοψηφία. Σε τί διαφωνείς; Μα αν ήταν πλειοψηφία, θα είχε βγει η μαντάμ Πρόεδρος. Hellow, έχασε!
  26. Αὐτὰ εἶναι. Μπρίκια κολλᾶμε; Σωστός!
    (ΥΓ: Mόνο πού, “Εγώ πάντως στις 9 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα Νέα Δημοκρατία και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά” γιατί ἀγαπητὲ Φαῆλε ἀπολογεῖσαι γιὰ τὸ τί ψήφισες; Ἂν τὸ ’09 εἶχες ψηφίσει κάτι ἄλλο θὰ ἔτρεχε κάστανο δηλαδή; Σάμπως τὰ πολιτικὰ πρόσωπα καὶ πράγματα ἔχουν μείνει στάσιμα ἔκτοτε καὶ ἀπαγορεύεται ἡ ἐπαναδιατύπωση τῆς τοποθέτησης τοῦ καθενός, σὲ ἕνα ρευστὸ τοπίο;)
    Αὐτὰ ποὺ λέει τὸ παιδὶ μὲ τὰ ἐκφραστικὰ μάτια τὰ ἔλεγε καὶ ἡ μητέρα του στὴν προεκλογικὴ τῆς ΝΔ περίοδο: “δὲν κατέθεσα ποτὲ τὴν κομματική μου ταυτότητα, δὲν ὐπέστειλα ποτὲ τὴν κομματικὴ σημαία”. Στὸ εὐρύτερο στεατοπυγικό μας ὑποσύστημα κι ἐμᾶς. Σὰ νὰ λέει “κοιτᾶχτε με, εἶμαι κομματάνθρωπος μιὰ ζωή, ποτὲ δὲν ἄλλαξα, μαντρὶ καὶ πάσης Ἑλλάδος”.
    • Β.Κ.Σ. είπε:
      Είναι αριστοτεχνικό μπηχτή για την γραμμή του μητσοτακέικου το 2009 για μη ψήφιση της ΝΔ του Κ Καραμανλή . Δεν άντεχε να περιμένει άλλο η κοράκλα…(πολύ κοντη μνημη ορέγεται η Οικογένεια για τους νεοδημοκράτες… εμείς όμως οι αριστεροί έχουμε μνήμη ελέφαντα…)
  27. Aris είπε:
    Με το συμπάθιο… Πιστεύετε ότι είναι ώρα για εσωτερικό ξεκαθάρισμα στη ΝΔ; Γιατί έτσι όπως το πηγαίνετε, η αυτοδυναμία πήγε περίπατο και η αριστερά σε λίγο θα είναι πρώτο κόμμα…
  28. ΜΑΚΕΔΩΝ είπε:
    ΦΑΗΛΟ ΣΕ ΧΤΥΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ Η 29 Νοεμβρίου 2009 και η συντριπτική νίκη τουν Αντώνη Σαμαρά
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ
  29. intruder είπε:
    Φαηλο ψυχραιμια.Μην πεσεις στην παγιδα του.Μην δωσεις συνεχεια στο θεμα. Κρατα χαμηλους τονους.Καλα εκανες και απαντησες αλλα μεχρι εκει.Καταλαβαινεις που το πανε,οποτε μην τους διευκολυνεις. Καλη συνεχεια σου ευχομαι.
  30. δημητρης είπε:
    Η ληψη υλικου για εξεταση DNA ιναι πλεον ευκολη.εν απαιτειται συγκαταθεση!! Ας προσεχουν λοιπον μερικοι γιατι θαχουμε ιστοριες. ( ο κοσμοε τοχει ..τυμβανον!!)
    • Κακαβούλης είπε:
      Τάκα τακα τακα τακα τακα τα!!!
      Τάκα τακα τακα τακα τακα τα!!!
      Τάκα τακα τακα τακα τακα τα!!!
      Τάκα τακα τακα τακα τακα τα!!!
      Καρδιά μου πως χτυπάς.
  31. ΒΙΣ είπε:
    Μία ερώτηση απλή στον Κυριάκο Μητσοτάκη:
    Εγώ λέω ότι είμαι δεξιός και το ίδιο νομίζω λέει η βάση της ΝΔ, τουλάχιστον κατά 90%. Δεν λέω γενικά οι ψηφοφόροι, που είναι φυσικό ότι ανά εκλογές αυξάνονται και μειώνονται, λέω η σταθερή βάση, αυτό το 30-35% ας πούμε σχηματικά.
    Ο ίδιος τι λέει ότι είναι;
    Λέει ότι είναι δεξιός ή ντρέπεται και κομπιάζει;
    Αντε, γιατί καιρός είναι να ανοίξουμε τα χαρτιά μας….
    Επίσης, θα ήθελα να μάθω αν, ως προβεβλημένος βουλευτής, έκανε κάτι για τον διαβόητο λαθρονόμο Αλιβιζάτου-Ραγκούση, ας πούμε καμία δήλωση, κάτι τέλος πάντων….Διότι ο ανεψιός του και νυν Δήμαρχος Καρπενησίου έγραψε κείμενο που θα μπορούσε να το είχε συντάξει η Αλ Σάλεχ, μαζί με τον Τάκη Καμπύλη, αυτοπροσώπως…
  32. Χρήστος Κ. είπε:
    Επιτέλους, κάποιος βάζει στις θέσεις τους εκείνους που ήξεραν από γεννήσεως τί δουλειά θα κάνουν όταν μεγαλώσουν.
    Τα ίδια έκαναν και το 1996, όταν έδιναν γραμμή σε όποιον ψήφιζε στην Α΄Αθήνας να ρίχνει μονοκούκι Ντόρα και όλοι οι άλλοι Σημιτάκο….
  33. Θοδωρής είπε:
    Ρε ρε ρε να που το μητσοτακεικο μας κάνει υποδείξεις . Εδώ διέσπασε το κόμμα η οικογένεια του παιδιού του μπαμπά και έχει λόγο δεν λέει ότι είναι έτοιμος αυτός και η γνωστή παρεούλα του να την κάνει από την ΝΔ υπονομεύοντας για ακόμη μια φορά το κόμμα αλλά τώρα τους έχουμε μάθει. Για την ζιεμενς τι λέει το παιδί
  34. Αὐτὰ εἶναι. Μπρίκια κολλᾶμε;
    (ΥΓ Mόνο πού, “Εγώ πάντως στις 9 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα Νέα Δημοκρατία και Κώστα Καραμανλή, τον οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά” γιατί ἀγαπητὲ Φαῆλε ἀπολογεῖσαι γιὰ τὸ τί ψήφισες; Ἂν τὸ ’09 εἶχες ψηφίσει κάτι ἄλλο θὰ ἔτρεχε κάστανο δηλαδή; Σάμπως τὰ πολιτικὰ πρόσωπα καὶ πράγματα ἔχουν μείνει στάσιμα ἔκτοτε καὶ ἀπαγορεύεται ἡ ἐπαναδιατύπωση τῆς τοποθέτησης τοῦ καθενός, σὲ ἕνα ρευστὸ τοπίο;)
    Αὐτὰ ποὺ λέει τὸ παιδὶ μὲ τὰ ἐκφραστικὰ μάτια τὰ ἔλεγε καὶ ἡ ἀδελφή του στὴν προεκλογικὴ τῆς ΝΔ περίοδο: “δὲν κατέθεσα ποτὲ τὴν κομματική μου ταυτότητα, δὲν ὐπέστειλα ποτὲ τὴν κομματικὴ σημαία”. Στὸ εὐρύτερο στεατοπυγικό μας ὑποσύστημα κι ἐμᾶς. Σὰ νὰ λέει “κοιτᾶχτε με, εἶμαι κομματάνθρωπος μιὰ ζωή, ποτὲ δὲν ἄλλαξα”.
  35. ManosUK είπε:
    Φαήλο παράτησα τη δουλειά εδω στο Λονδίνο για ανεβάσω το σχόλιό σου στο Facebook (like) και να σου πω ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις ευχαριστώ το Θεό που υπάρχουν ανθρωποι σαν και εσένα… Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, αλλά μια ευχή- Μακάρι να σε ακούγαμε από κοντά εδώ στις “μουτζαλωμένες πολιτείες του Βορρά” όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης. Εχουμε αναγκη από εθνική έπαρση!
  36. ΒΑΛΑΝΤΗΣ είπε:
    ΦΑΗΛΟ μη μασας και να ξερεις οτι ολοι η βαση του κοματος ξερει τι γινεται. αυτο που μονο μας ανχωνη ειναι εαν καταλαβενη ο προεδρος γιατη τωρα τελευταια των βλεπω οτι ειναι πολλυ εξαρτημενος απο αυτους φοβουμενος μηπος χασει την προθηπουργια
  37. dareios είπε:
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ Ο Α’ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΠΥ, Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Απαντώ με τον παραπάνω τίτλο σε άρθρο του Φαήλου στο http://www.antinews.gr με το οποίο παιρνει θέση, ΕΜΜΕΣΑ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ κατά τη γνωμη μου, στις κατηγορίες του Κυριάκου. Δυστυχώς, όσες φορές προσπάθησα να ξεκινησω ΔΙΑΛΟΓΟ στο site της δήθεν νέας ΝΔ οι admin του, κολλημένοι στο κομματικό τους παρελθόν, τον σταμάτησαν. Για να δούμε, αν υπάρχει ΘΕΛΗΣΗ, λόγω της κρισιμότητας των στιγμών, αυτός ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ να γίνει στο FACEBOOK… και να συζητήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, την ΟΥΣΙΑ των προβλημάτων μας ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ….
  38. κουτσωμπόλις είπε:
    Που δούλευε και πόσα έπαιρνε επί Εκσυγχρονιστών το παιντί;
  39. Kραντωρ είπε:
    Για τις εκλογες της 29ης Νοεμβριου δεν εχει επισημανθη τι ποσοστα ελαβε η μεγαλη κορη του Μητσοτακη στην Βορειο Ελλαδα. Ο Π.Ψωμιαδης γενικως εκυριαρχησε πλην τριων νομων, της Ροδοπης,Ξανθης και Φλωρινης. Στους δυο πρωτους νομους η Μπακογιαννη επρωτευσε με τις ψηφους τουρκοφρωνων μουσουλμανων.Η πρωτια στον νομο Φλωρινης οφειλεται στην υποστηριξη της απο φιλοσκοπιανα στοιχεια, τα οποια συνηθως ψηφιζουν τον κομμουνιστη βουλευτη του Πασοκ Γ.Λιανη. Η οικογενεια Μητσοτακη εχει συστησει ενα πολιτικο-οικονομικο πρακτορειο εξυπηρετησεως ξενων συμφεροντων. Με το αζημιωτον βεβαιως, βεβαιως…
  40. Γιάννης είπε:
    Έχεις δικιο Φαήλο, Αυτοί οι άκαπνοι οι ανιψο-εγγονο-γιοί των κολεγίων και των Harvard μας φάγανε
    • tak είπε:
      Βρε Γιάννη και ο δικός μας του Harvard είναι… Αλλά είναι … μπαρουτοκαπνισμένος! Έχει φάει και ξύλο από τα … ΜΑΤ και ΜΕΑ, για μια Ελλάδα νέα! Αν θυμάσαι… Όντας Βουλευτής!
      • H είπε:
        Επιτρέψτε μου, αλλά ο δικός σας είναι Harvard (MBA), ο άλλος-ΓΑΠ- σίγουρα ‘δεν είναι’. Fellow για κάποιους μήνες τον έστειλαν, μόνο κ μόνο για να το βάλει στο βιογραφικό του. Ούτε καν στο extension school όπως ο ΠΓ… Όσοι ξέρουν το πέρασμά του, απλά χαμογελούν…
      • H είπε:
        Όσο για τον ΚΜ είναι επίσης Harvard και μάλιστα πέρασε έχοντας αφήσει ένα πολύ καλό όνομα και αξιομνημόνευτες επιδόσεις στο Πανεπιστήμιο. Ατύχησε στο όνομα, δυστυχώς γι’ αυτόν, καθώς βεβαίως και σε πολλές επιλογές του (για να μην δημιουργούμε δικαιολογίες…)
        • Γιάννης είπε:
          δηλαδή αυτά τα περί ελίτ να τα αποφευγουμε γιατί μπορεί να είναι και οι δικοί μας;
          • tak είπε:
            Όχι βέβαια, κάθε άλλο! Αλλά έχουμε παραδείγματα “ελίτ”, όπως λες, που αγωνίστηκαν δίπλα μας μετά τις σκληρές μέρες του 1981, που δάρθηκαν και μάτωσαν και που δικαιωματικά μπορούν να πουν πως το “ελίτ”, που τους συνοδεύει, δεν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της πολιτικής τους εξέλιξης… Κι ας μη πάω παραπάνω… Το παράδειγμα του Πάνου Καμμένου νομίζω πως είναι αρκετό…
  41. Βρούτος είπε:
    Μολονότι με ενοχλούν λιγάκι οι σοσιαλιστικές τοποθετήσεις του κου Κρανιδιώτη και οι θέσεις για “προοδευτική” μείωση του δημόσιου τομέα, οφείλω να αναγνωρίσω ότι αν η ΝΔ είχε άλλους 30 τέτοιους σε στελέχη πρώτης γραμμής όχι μόνο θα την ψήφιζα και με τα δύο μου χέρια αλλά είναι πιθανό να εγκαθιδρύονταν ως μόνιμη κυβέρνηση στην χώρα για τα επόμενα 50 χρόνια. Ο ελληνικός λαός γουστάρει πατριωτισμό και Ορθοδοξία πως να το κάνουμε! Τώρα εγώ πιστεύω ότι πατριωτισμός και Ορθοδοξία μπορούν μια χαρά να παντρευτούν και με laissez faire οικονομικό μοντέλο αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Οι θέσεις της Οικογένειας είναι κατά την άποψη μου γενικά σωστές (δεν λέω “απολύτως σωστές” μόνο και μόνο γιατί είναι εξαιρετικά ήπιες) στα οικονομικά θέματα αλλά σε πατριωτισμό και ελληνορθοδοξία μηδέν. Και όσο νωρίτερα η Οικογένεια αποφασίσει να αποσύρει την Κόρη, τόσο το καλύτερο για το brand. Κάνει πολύ κακό publicity. O Κυριάκος έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα με τα κολλητιλίκια με Χριστοφοράκο αλλά αν φύγει η Ντόρα μπορεί σιγά-σιγά να ξεχαστούν αυτά και να ανακάμψει. Η νέα αυτή γενιά διανοουμένων που πλαισιώνουν τον Σαμαρά μπορεί, αν στηριχθεί, να καταφέρει αυτό που μέχρι πριν από μερικά χρόνια φάνταζε απίστευτο: να αμφισβητήσει και να ανατρέψει την απόλυτη κυριαρχία της αποκρουστικής, διεθνιστικής, απάτριδος, άθρησκης Αριστεράς στην διανόηση. Να βάλει την οριστική ταφόπλακα στην “γενιά του Πολυτεχνείου”. Αν η ευρύτερη ηγεσία της Ν.Δ. έχει ιστορικό αισθητήριο και επαφή με το συλλογικό υποσυνείδητο του έθνους θα πρέπει όχι απλά να προστατέψει αυτά τα στελέχη αλλά να τα προωθήσει στα ύπατα αξιώματα του κόμματος. Είναι πάντως ιστορικά μεγάλη ατυχία που στον αρχιεπισκοπικό θρόνο βρίσκεται ο παρά ο μακαριστός Χριστόδουλος.
    Βρούτος – “Εκκλησία, Πατρίδα, Αγορά”.
  42. Pyrros είπε:
    Ομολογώ ότι αισθάνομαι κάποια ικανοποίηση για τα τεκτενόμενα. Όταν στα τέλη του 2009 έγραφα στο Antinews και ειδικά στον Φαήλο εναντίον της απόφασης να δοθεί χαρτοφυλάκιο στον ΚΜ, με αποκλείσατε απο το σχολιασμό για ένα χρόνο. Τότε είχε τη λαική εντολή της ανανέωσης στο κόμμα ο αρχηγός. Τώρα, ας τα λουστεί και αυτός και ο Φαήλος.
  43. ΠΡΩΤΕΑΣ είπε:
    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ. ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
  44. T-Rex είπε:
    Από ετούτο εδώ το μετερίζι, ψηφίζουμε φανατικά Φαήλο γιατί… άμα κατέβει στη Β΄ Πειραιά δε θα μπορέσουμε να τον ψηφίσουμε (σνιφ!).
  45. Κ. Βέρος είπε:
    Φαήλε,
    Μήπως τελικά ο Χατζηγάκης , ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ανεξάρτητα απο το ποιόν και τα πεπραγμένα του καθενός) έχουν λίγο δίκιο να σε θεωρούν ακροδεξιό;
    Σε θυμάμαι από την εποχή του Οτσαλάν. Πες μας ποιoς σε πρότεινε να αναλάβεις δικηγόρος του , μήπως ο Ναξάκης και οι υπόλοιποι Ελληναράδες ηλίθιοι; Δεν νομίζω τυχαία να σε επέλεξε ο κύκλος του Οτσαλάν στην Ελλάδα.Περνούσαν έξω από το γραφείο σου είδαν φως και μπήκαν; Μας βγήκες Τουρκοφάγος ελέω Οτσαλάν;
    Διαβάζω και τις υπόλοιπες αναρτήσεις σου κυρίως αυτές που σχετίζονται με τους απόστρατους που μπούκαραν στο πεντάγωνο και τους εφέδρους που κάναν ασκήσεις ακριβείας στο Σύνταγμα. Λίγο μαυρίλα αποπνέουν. Φυσικά είσαι ενταγμένος στο κλίμα Σαμαρά , Μιχελάκη, Σταμάτη και των απόστρατων μυστικοσυμβούλων του Σαμαρά. H Νέα Δημοκρατία όμως δεν είναι αυτή και αν θέλετε να την κάνετε σαν το ΛΑΟΣ όταν ιδρύθηκε δικαίωμά σας , εμάς όμως ξεχάστε μας.
    Εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αλλά αν αυτό το κλίμα περάσει και με τη βοήθεια των άσπονδων φίλων του Σαμαρά προεκλογικά ο Σαμαράς δεν βλέπει αυτοδυναμία.
    • Tassos είπε:
      Δεν καταλαβαίνεις ρε Τουρκοπροσκυνημένε ότι αυτά που τον κατηγορείς είναι παράσημό του? Ηρωές σου οι κουκουλοφόροι που κατέδωσαν τον Οτσαλάν.
    • leonidas είπε:
      τι ειναι αυτος ο ακροδεξιος παιδια που λενε συνεχεια δεν το καταλαβαινω.αυτος που εχει δεξια ακρα? δεν το ποιανω με τπτ
    • Θ. Σκουρτανιώτης είπε:
      Δεν σου το είπανε καλά το ποίημα;, κ. Βέρο. Υπάρχουμε αρκετοί που τον γνωρίζουμε από την δεκαετία του 1980, όταν ήταν (1987-1988), όταν ήταν μέλος σςτην Ένωση για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών. Ήταν μέλος στην Επιτροπή Ανατολικής Μεσογείου. Λοιπόν ο Φαήλος ασχολιόταν με το Κυπριακό, το Κουρδικό, το Αρμενικό κλπ, πολύ πριν τα ανακαλύψουν ο Ναξάκης και άλλοι. Έτσι μετά τη Νομική και την στρατιωτική θητεία του, μόλις πήρε την άδεια δικηγόρου έγινε άμισθος νομικός σύμβουλος της Αντιπροσωπείας Βαλκανικών Χωρών του ΕΑΜ Κουρδιστάν (ERNK). Η Αντιπροσωπεία τον έστειλε πρώτα στη Ρώμη να δει τον Οτσαλάν και τους ιταλούς δικηγόρους του, τον Δεκέμβριο του 1998 και μετά τον Φεβρουάριο τον έστειλαν στο Ναϊρόμπι, όπου έστειλε τον Οτσαλάν η “Σημίτης Τουρς”. Τον είχαν δικηγόρο ήδη από το 1991-92 κι υπερασπιζόταν συνεχώς και τζάμπα κούρδους αγωνιστές στα δικαστήρια και τον εμπιστεύονταν. Οπότε τα ΄μαύρα παραμυθάκια σου πούλα τα αλλού.
    • S.τ.γ.θ. είπε:
      Στο ερώτημά σου αρμόδιος να απαντήσει ο ίδιος.
      Από ότι εγώ θυμάμαι τότε έλεγε ότι πριν ασχοληθεί μα τον Οτσαλάν, ήταν Δικηγόρος των Κούρδων στην Ελλάδα και έτσι ζήτησαν την συνδρομή του στο πρόβλημα.
  46. Diamond Angel είπε:
    Η απάντηση σου Φ.Κρανιδιώτη, τον βάζει στη θέση του και τον ‘ ταπώνει’ . Με μια διαφορά. Αν επρόκειτο για μια αντιπαράθεση μεταξύ δύο συνομιλητών. Εδώ πρόκειται για κάποιον που έχει ανδρωθεί μέσα στο ψέμμα , στη διαπλοκή , στην υπονόμευση και έχει μάθει να μετέρχεται των πάντων, με μόνο σκοπό το απόλυτα ιδιοτελές συμφέρον του . Αυτού του είδους οι άνθρωποι , δεν έχουν ευαισθησίες ,τουλάχιστον όσον αφορά το τι θα τους πούνε, για να μην επεκταθώ. Αυτός συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, σκοπό έχει να δημιουργήσει εντυπώσεις ,κατ’αρχήν,ως προς το κόμμα και τη συνοχή του και κατά δεύτερο, να αποδυναμώσει το Α.Σ. ή δυνατόν να τον εξευτελίσει και να κάνει όσο το δυνατόν, μεγαλύτερη ζημιά στο κόμμα. Ομως η γνώμη μου είναι, ότι τέτοιου είδους ξένοι ,δεν έχουν θέση στο χώρο μας . Είναι Δούρειοι Ιπποι και ανάλογα θα πράττουν. Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι η δύναμη και η απόλυτη επιβολή της……..
  47. Greco21 είπε:
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κ. Μητσοτάκης είχε την ανάγκη να κάνει δήμόσιες δηλώσεις για να εκφραστεί για το κόμμα…
    Αυτό το κόμμα δεν έχει όργανα;
    Αγκαλιά με τον δημοσιογράφο, τον μπλόγκερ και την κάμερα;
    Πρώτα η Τιβί και έπειτα η Βουλή;
    Υ.Γ. Να πω και το παράπονο μου. Υποτίθεται ότι το κόμμα θα ήταν “ανοιχτό”. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν το έχω αισθανθεί. Καμμία σοβαρή ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Θα πρέπει σύντομα να ανοίξει αυτή η κουβέντα πριν είναι και πάλι αργά.
  48. Bluesky είπε:
    Φαήλο, ωραίο και επικροτώ! Ξέχασες όμως κάτι.
    Έπρεπε να ρωτήσεις ποιός είχε διοριστεί από τον Σημίτη και έπαιρνε παχυλό μισθό;;
    Νομίζω στην Τράπεζα της Ελλάδος;;
    • Y. είπε:
      Στην Εθνική Κεφαλαίου (..της ΕΤΕ), επί διοίκησης Καρατζά, όπου είχε πάει ο μπαμπάς του να τον παρακαλέσει να κάνει το γιόκα του δ/νωντα σύμβουλο
  49. Τάκης είπε:
    Ρε παιδιά κρινόμαστε όλοι εκ του αποτελέσματος ή όχι;
    Τι έχει προσφέρει ο Φαήλος και οι πέριξ στο κόμμα της ΝΔ;
    Εϊναι δυνατόν το κόμμα τα παλεύει για ποσοστά αυτοδυναμίας;
    Το ΠΑΣΟΚ έχει λεηλατήσει την χώρα, μας κατέστρεψε ο ΓΑΠ και εμείς προσπαθούμε να μαζέψουμε ψηφαλάκια!
    Τι άλλο έπρεπε να κάνει δλδ ο ΓΑΠ για τους συντρίψουμε;
    Στην Ισπανία το Λαικό Κόμμα έχει ξεφύγει και πάει για ποσοστά ρεκόρ κ εδώ δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε αύριο!!!
    Αυτήν την βοήθεια έχει προσφέρει ο Φαήλος και οι πέριξ στο κόμμα;
    • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. είπε:
      12 μονάδες μπροστά είναι η ΝΔ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της VPRC στα Επίκαιρα
    • Κακαβούλης είπε:
      Tάκη
      Εσύ δεν κατάλαβες από που ξεκινήσαμε?
      Δεν κατάλαβες ότι μετά το φιάσκο 2004-2009 ο Ελληνικός Λαός έχει λόγους να δυσπιστεί στη Ν.Δ όταν μάλιστα βλέπει ίδιες φάτσες στο κάδρο?
  50. Panos είπε:
    Είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές αποψεις στο κόμμα! Αυτό θέλουμε όλοι μας. Αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποδεδειγμένο ότι έχει δώσει τους αγώνες του για το κόμμα. Στην σκληρότερη εκλογική περιφέρεια της χώρας την Β’ Αθήνας!!!
    Ο Φαήλος καλά κάνει κ συμβουλεύει τον νυν Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά!
    Ας αναλογιστεί όμως ο Φαήλος με τι “μούτρᔨθα πάνε οι Βουλευτές του κόμματος να ζητήσουν την ψήφο των πολιτών, όταν πριν μερικές μέρες η ΝΔ πέταγε κορώνες κατά του μνημονίου, όταν φώναζε ότι ο ΓΑΠ τα ξεπουλάει όλα μαζί με τον Καρατζαφέρη και τελικά φτιάξανε Κυβέρνηση με αυτούς τους δύο.
    Η πολιτική είναι κάτι παραπάνω από απλή διατύπωση ιδεών και απόψεων. Θέλει χάραξη πολιτικής. Οι κωλοτούμπες κοστίζουν ακριβά και εκθέτουν το κόμμα!
    Δεν θέλουμε στην Νέα Δημοκρατία ακαδημαικούς και φιλόλογους, θέλουμε μαχητές που θα κατέβουν στο δρόμο και θα πείσουν τον κόσμο. Το να γράφουν κειμενάκια στα sites δεν αρκεί!!
    • leonidas είπε:
      εχεις απολυτο δικιο αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα ο κυριακος δεν εχει ιδεες! δεν εχει καποια πολιτικη θεωρια κατι που να τον εκφραζει, καποια πολιτικη πλατφορμα.
      θα μπορουσε καλιστα να ειναι υπερ της οργανωμενης οικονομιας, των κυνοβιων, την ανεξαρτοποιηση του κωλονακιου, την σωτηρια της καρετα καρετα την αναδειξη του ντα-καπο σε προστατευομενο βιοτοπο, οτιδηποτε θα τον βολευε θα το ενστερνιζοταν απλα για να κανει την δουλεια του, της οικογενειας και των φιλω της.
      Δεν ειναι στεφανος μανος που μπορεις να πιεις τρια μπουκαλα ουισκι και να μιλατε 3 μερες για τον φιλευθερισμο και εας μην συμφωνεις μαζι του
  51. Xenios είπε:
    Αντώνη διώξε όλα τα σταγονίδια της Ντόρας και του Μητσοτακισμού τώρα. Ποτέ δεν υπηρέτησαν την ΝΔ αυτοί και στο λέει ένας κλασικός Καραμανλικός. (Του Κωνσταντίνου). Ευκαιρία είναι τώρα .. καθάρισε την κόπρο του Αυγείου.
  52. Geros είπε:
    Κύριε Κρανιδιώτη πρόσεξε ,τον Σαμαρά βαράνε ο Κυριάκος και οι άλλοι , όχι εσένα .
    Η επίθεση γίνεται σε εσένα γιατί δεν τους παίρνει να επιτεθούν ευθέως στον Σαμαρά.
    Κατά την γνώμη μου πρέπει να βγείς από το κάδρο γιατί όσο και να εμπιστεύεσαι τον Σαμαρά εγώ νομίζω ότι θα σε κάψει για να μην βγει προς τα έξω μια εικόνα διάλυσης στην ΝΔ σε μια τόσο κρίσιμη εποχή.
    Δεν είσαι τόσο δυνατός ακόμα στο κόμμα για να τραβάς τα φώτα πάνω σου.
    Το Μητσοτακικό μπλόκ θα παίξει τα ρέστα του και εσύ δεν κρατάς κανένα χαρτί πάνω σου παρα μονο την εμπιστοσύνη του Σαμαρά.
    Μην τον βάζεις στο δίλημμα να διαλέξει εσένα η την δυναμική νίκης του κόμματος γιατί θα διαλέξει το δεύτερο . Δεν είναι τώρα η εποχή για τέτοιες μάχες , αυτά να γίνουν στο μέλλον .
    Και όσοι λένε βαρίδια στελέχη που (με την αξια τους η όχι δεν το εξετάζω) κουβαλάνε μερικές δεκάδες χιλιάδες ψήφους δεν θέλουν νίκη μας στις επόμενες εκλογές.
    Έχεις δίκιο σε αυτά που είπες στον Κυριάκο όπως έχει δίκιο και αυτός σε αυτά που είπε για εσένα , μην ξεχνάς όμως την διαφορα σας , αυτός είναι εκλεγμένος και εσύ όχι.
    • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. είπε:
      Συμφωνώ. Φάηλε νομίζω ότι δεν θα πρέπει να λες δημοσίως για την προσωπική σου σχέση με τον Πρόεδρο. Το αν συμφωνείς μαζί του φαίνεται από τη στάση σου όχι επειδή το λες. Οι εκκολαπτόμενοι νεο-αποστάτες μόνο αυτό έχουν ως επιχείρημα να πουν: ότι δεν είσαι εκλεγμένος και ότι διαφημίζεις ως προσόν την προσωπική σου φιλία με τον Σαμαρά. Γι’ αυτό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάζεις συζήτηση όταν σε ρωτούν για να σε παγιδεύσουν και να λες μόνο για την ουσία της πατριωτικής πολιτικής πρότασης Σαμαρά
  53. ΦΙΧΤΙΩΤΗΣ είπε:
    Φαηλο απορω γιατι η απαντηση σου ειναι /στεκεσαι και κοιτας/
  54. konstantinos είπε:
    Εγώ λέω ότι είμαι κεντροδεξιός και ψηφίζω Νεα Δημοκρατία ανελιπώς απο τα 18 μου! Είναι έγκλημα?είμαι ντίντης κύριε φάηλε? Οι βεντέντες μπορούν να μείνουν εκτός κόμματος και φυσικά δεν αντιλέγω που λέτε πως είστε Δεξιός καθαρόαιμος κτλ αλλά άλλο είναι να ανταλλάζεις απόψεις και να μην συμφωνείς σε Πολιτικό επίπεδο και άλλο καθαρές επιθέσεις!Να σημειώσω πως Σαμαρά ψήφισα γιατί θεωρώ πως η Ντόρα δεν εκφράζει σωστά την εννοιολογική έννοια του φιλελευθερισμού ούτε βέβαια και ο Σαμαράς σε καμία περίπτωση αλλά ο Καραμανλής δυστυχώς δεν γυρνάει πίσω….
    • Manolis Papadomichelakis είπε:
      Πές τα γιατί κοντεύουμε να καταντήσουμε “πας μη Σαμαροφύλαξ Ντοράκιας”
    • Α.Ε.Σ είπε:
      Γιατί ό κ.Κρανιδιώτης είναι “καθαρός λαικός δεξιός” ;;
      Βάσει τίνος; δικού του αυτοπροσδιορισμού;;
      Πατριώτης Ελληνας ναι ..προεδρικός Σαμαρικός, ναι.. Λαικός δεξιός όχι!
      δεν θυμάμαι άρθρα του το 2000 ή το 2004,υπέρ της ΝΔ…Ισως όμως να μήν θυμάμαι καλά..Μπορεί να μου το θυμήσει, no problem..
      Καί αυτό το λέω διακαώς επιθυμώντας , κανένας Μητσοτάκης & Σία να μήν ανήκει στην ΝΔ.,άν είναι δυνατόν…
      Αλλά αυτό γίνεται μόνο μέσα από συνέδριο μελών και επαναπροσδιορισμού αρχών της ΝΔ.
      Μέχρι τότε το “αλληλοκάρφωμα” πολλών επιφανών,ενεργών ή μή, μάλλον αλλότρια ή προσωπικά σχέδια εξυπηρετεί από της παράταξης.
      Φιλτάτη όλων κύριοι ή αλήθεια…
      Τώρα να το σχόλιο ενοχλεί και δεν το δημοσιεύσετε δικαίωμά σας.
      Εγώ θα έχω πάρει την απάντησή μου,ούτως ή άλλως.
  55. Ραβινος είπε:
    Φαηλο ουτε παραγγελια να εκανες την παρεμβαση του πορφυρογεννητου τετοια θετικη διαφημηση δεν θα ειχες στον αιωνα τον απαντα ! Να σε εκρινε καποιος αλλος ε! ολο και κατι θα εμενε στην προκειμενη περιπτωση ολα τα δικαια ειναι με το μερος σου !Κατι εχει παθει το μητσοτακειοκο τελευταια σαν να εχουν δει πολλες μαυρες γατες να παιρνουν μπροστα τους μηπως κανενα ευχελαιο απο Χριστοφορακου η εστω Καραβελα μερια θα επιανε τοπο ?
  56. Κώστας ΜΠ είπε:
    Σε μία-και μόνο- ερώτηση καλείται να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε μία και δεν θα την γλιτώσει την ερώτηση. Θα του τεθεί και δεν θα χωρούν μισόλογα:
    -Συμφωνεί ναι ή όχι πως η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μεταβατική και πως η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές στις 19/2; Αν απαντήσει ναι έχει καλώς.
    Ας απαντήσει ναι, αν τολμά, για να διαψεύσει τη φημολογία πως όταν και αν η κυβέρνηση Παπαδήμου προχωρήσει πραξικοπηματικά και μετά τον Μάρτιο και όταν η ΝΔ δεν θα την στηρίζει πλέον, ο ίδιος μαζί με τους λοιπούς που συνωμοτούσαν με τον Βρετό σε αίθουσα της Βουλής θα προχωρήσουν σε νέα αποστασία( την πολλαπλή του μητσοτακέικου…).
    Ξεκάθαρα πράγματα, Κυριάκο: θες εκλογές τον 2/2011 χωρίς “ναι μεν αλλά” ή όχι;
  57. alejios είπε:
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ {ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ} ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ.
  58. Komis Montechristo είπε:
    Όταν έγιναν οι δηλώσεις Χατζηγάκη,μόνο ξαφνικά δεν έγιναν.Είχα γράψει πως οι καιροί είναι πονηροί και τέτοιες εμπρηστικές και επιθετικές δηλώσεις μόνο τυχαία δεν ξεστομίζονται…Να που,τώρα,έχουμε τη συνέχεια…Επειδή σ’αυτή τη περίπτωση τίποτα δεν είναι συμπτωματικό,είναι ολοφάνερο πως στο πρόσωπο του Κρανιδιώτη χτυπιέται η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.Βγάζει μάτια το όλο σκηνικό.Θέλει φιλοσοφία;Στοχοποιούνται συνεργάτες του Σαμαρά με σκοπό ν’απογυμνωθεί και να εκτεθεί ο ίδιος ο πρόεδρος της παράταξης.Αφού δεν μπορούν να χτυπήσουν ολομέτωπα τον ίδιο τον Σαμαρά,χτυπούν ανθρώπους του κύκλου του με εξαιρετική πένα και αποδοχή στο διαδικτυακό χώρο.Θα υπάρξει συνέχεια…Κυριακή κοντή γιορτή….Και κάτι τελευταίο.Προ ημερών,είχα αναφέρει πως δημιουργούνται στα δυο μεγάλα κόμματα ομαδοποιήσεις και ύποπτες κινήσεις διάσπασής τους.Σκοπός των ξένων και της εγχώριας διαπλοκής είναι η μερική διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας,με σκοπό να ενισχυθεί το ”πείραμα Παπαδήμου” και να διαιωνιστεί με άλλες μορφές.Προσωπικώς,θεωρώ πως το παρασκήνιο θα επιδιώξει τα πάντα,πάση θυσία,και έχει μεγάλες δυνάμεις.Ας έχουμε το νου μας.Οι καιροί ου μενετοί.
  59. Αυτόνομος είπε:
    Από κοντά και το ΒΗΜΑ, μην χάσει
    Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση των φιλελεύθερων της Ν.Δ. με τους εκφραστές της πατριωτικής και λαϊκής δεξιάς, με τους κκ. Κυριάκο Μητσοτάκη και Φαήλο Κρανιδιώτη να έχουν πάρει τα όπλα, όπως είχε ήδη προαναγγείλει το Βήμα, ενώ στη διαμάχη παρενέβη και ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτη που συντάχθηκε με τον πρώτο, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον δεύτερο.
    Η σύγκρουση φαίνεται ότι θα είναι ανελέητη και πλέον η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, αφού εκπροσωπούν δυο τελείως διαφορετικές σχολές με επιρροή στο εσωτερικό της Ν.Δ. Το πολεμικό κλίμα συντηρείται και αποτελεί συνέχεια της εσωκομματικής αντιπαράθεσης που είχε η ομάδα των «πέντε» φιλελεύθερων της Ν.Δ., οι κκ. Μητσοτάκης, Βαρβιτσιώτης, Αρ. Σπηλιωτόπουλος, Κ. Χατζηδάκης και Ευ. Αντώναρος που πίεσε να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας με τα στελέχη της σκληρής λαϊκής δεξιάς που είναι υποστηρικτές του «όχι» .
    Ο χαρακτηρισμός του «όψιμου νεοδημοκράτη» που απέδωσε στον κ. Κρανιδιώτη ο τομεάρχης της Ν.Δ. μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Βήμα fm 99.5, προκάλεσε την οργή του δικηγόρου και προέδρου του Δικτύου 21, τον οποίο αποδοκίμασε ο κ. Βαρβιτσιώτης βοηθώντας πολιτικά τον κ. Μητσοτάκη.
    Με την κίνηση να συνταχθεί ευθέως με τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Βαρβιτσιώτης δίνει το στίγμα της ομάδας των φιλελευθέρων, οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους σκληροπυρηνικούς και εκφραστές της πατριωτικής – λαϊκής δεξιάς να επιβάλλουν την άποψή τους.
    Μετωπική επίθεση Κυριάκου κατά Φαήλου
    O κ. Μητσοτάκης, στον απόηχο της χθεσινής εκτίμησης του προέδρου του Δικτύου, ότι οι φιλελεύθεροι στη Ν.Δ. είναι μειοψηφία, εξαπέλυσε μετωπική επίθεση κατά του κ. Κρανιδιώτη, λέγοντας: «Εχει αγωνιστεί έως τώρα για τον Οτσαλάν και για τον Αραφάτ, αλλά απ’ ότι ξέρω όχι για τη Ν.Δ.».
    Παράλληλα επεσήμανε ότι δεν μπορεί ο κ. Κρανιδιώτης να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές, ενώ σημείωσε, διαφωνώντας με τις διαγραφές, ότι η ΝΔ «κέρδισε την αυτοδυναμία όποτε συνέθετε όλες τις φωνές».
    Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για πρόσωπο χωρίς θεσμική ιδιότητα που δεν βοηθά στην προσπάθεια της ΝΔ καθώς προκαλεί διχασμό αντί σύνθεσης στο κόμμα.
    Η αναφορά του κ. Μητσοτάκη πυροδότησε ένταση και η απάντηση ήταν άμεση από τον κ. Κρανιδιώτη που έχει κατά καιρούς επικρίνει την ομάδα των φιλελευθέρων για τη στάση τους.
    Ρουκέτες Φαήλου κατά Κυριάκου
    «Οποιος διεκδικεί το αλάθητο να προσχωρήσει στον Καθολικισμό και να γίνει Πάπας. Είναι αλήθεια πως η δράση μου από τα 16-17 μου δεν ήταν και δεν είναι στενά κομματική» απάντησε ο κ. Κρανιδιώτης όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη και συμπλήρωσε πως η δράση του ήταν και είναι για την εθνικά πολιτική, την συμπαράσταση στον Κυπριακό και Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, στο Αρμενικό και Κουρδικό Κίνημα.
    «Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, τη Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγια μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους, τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος.Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμα του» υποστήριξε ο κ. Κρανιδιώτης.
    Στη συνέχεια άφησε αιχμές για τη στάση του κ. Μητσοτάκη και τις επιδιώξεις του, λέγοντας: «Εγώ πάντως στις 9 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα Νέα Δημοκρατία και Κώστα Καραμανλή, τον οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά. Κάποι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τι εύχονται».
    Σκηνικό ρήξης
    Η σφοδρή δημόσια αντιπαράθεση των δυο προσώπων, προβληματίζει μεγάλο αριθμό βουλευτών που θεωρούν ότι διαμορφώνεται σκηνικό ρήξης, μεταξύ δυο τάσεων εντός της Ν.Δ.
    Από τη μια πλευρά είναι οι φιλελεύθεροι που υποστήριζαν με πάθος την ιδέα της κυβέρνησης συνεργασίας και από την άλλη οι οπαδοί της λαϊκής δεξιάς που διαφωνούσαν πλήρως.
    «Μόλις ψηφισθεί η δανειακή σύμβαση θα δείτε ότι θα βγούνε οι γνωστοί φιλελεύθεροι της Ν.Δ. οι οποίοι είχαν ετοιμάσει κουστούμια, πριν συμφωνήσει ο Σαμαράς, θα πουν ότι εμείς για το καλό της Ελλάδας στηρίζουμε την κυβέρνηση και θα φύγουμε από τη Ν.Δ.» είπε χθες ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, αν και μέλος της Ν.Δ., ο κ. Π. Καμμένος.
    Βαρβιτσιώτης: «Δεν τον γνωρίζω ως στέλεχος της Ν.Δ.»
    Τον κ. Κρανιδιώτη στόχευσε ο κ. Βαρβιτσιώτης που εξαπέλυσε πολύ πιο σκληρή επίθεση, τασσόμενος στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη.
    «Εγώ τον κ. Κρανιδιώτη ως στέλεχος της ΝΔ πάντως δεν τον γνωρίζω. Ξέρω ότι έβαλε μια φορά υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή του κόμματος, και δεν εξελέγη, μάζεψε 10-12 σταυρούς, κάτι τέτοιο» τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης στο Ρ/Σ ΑΝΤ1 97,2.
    Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. υποστήριξε ότι υπάρχουν τα θεσμικά όργανα, τα στελέχη της παράταξης, οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ένα συγκεκριμένο ρόλο και θέση, είτε είναι κομματική είτε είναι πολιτική, οι οποίοι εκφράζονται και υπάρχουν διάφοροι οι οποίοι σχολιάζουν την πολιτική πραγματικότητα.
    «Εγώ τον κ.Κρανιδιώτη τον θυμάμαι ως υπερασπιστή διαφόρων κινημάτων, και τον θυμάμαι και ως πολιτικό στέλεχος μιας κίνησης που νομίζω δεν είχε κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αν θυμάμαι καλά του κ. Χαραλαμπίδη, κάτι τέτοιο. Τώρα ο ίδιος περιφέρεται ως στενός φίλος του Α. Σαμαρά, τι να σας πω τώρα αν αυτό αποτελεί πολιτική θέση, για μένα δεν αποτελεί πολιτική θέση» είπε με εμφανώς ειρωνική διάθεση ο κ. Βαρβιτσιώτης.
    Ο ίδιος ανέφερε πως δεν τον θυμάται σε κανέναν αγώνα της ΝΔ, η οποία όπως διευκρίνισε πάντοτε υπήρξε ένα δημοκρατικό – φιλελεύθερο, ευρωπαϊκό κόμμα, ανοιχτό κόμμα.
    • Μπέμπα Μπλανσ-Ντυμπουά είπε:
      Ξέρετε τι εννοεί “αγώνες” το παιδί (του μπαμπά) με τις ανταύγειες; Τα 3.652 πάρτυ που έχει πάει.
      Ε, ναι, τρυφερό αγόρι, σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση να συναντηθείτε εκεί με τον Φαήλο, ούτε και την συντριπτική πλειοψηφία της βάσης, οι οποίοι δεν είμαστε κοσμικοί μπιζιμπόντηδες!
  60. stefanos είπε:
    Καλά ρε Φαήλο δεν είπαμε να μη κλέβεις…..” εκκλησίες”;
  61. Αυτόνομος είπε:
    Μ. Βαρβιτσιώτης:
    - .Εγώ τον κ. Κρανιδιώτη ως στέλεχος της ΝΔ δεν τον γνωρίζω. Ξέρω ότι έβαλε μια φορά υποψηφιότητα για την Κ.Ε. του κόμματος και δεν εξελέγη, μάζεψε 10-12 σταυρούς, κάτι τέτοιο. Δεν εκφράζει παρά μόνο τις προσωπικές του απόψεις.
    - Υπάρχουν τα θεσμικά όργανα, τα στελέχη της παράταξης, οι άνθρωποι που έχουν συγκεκριμένο ρόλο και θέση, θεσμική κλπ που εκφράζουν (σ.σ. την παράταξη) και υπάρχουν και οι άλλοι που σχολιάζουν την πολιτική πραγματικότητα. Εγώ τον κ. Κρανιδιώτη τον θυμάμαι ως υπερασπιστή διαφόρων κινημάτων και ως πολιτικό στέλεχος μιας κίνησης που νομίζω ότι δεν είχε κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αν θυμάμαι καλά του κ. Χαραλαμπίδη ήταν, κάτι τέτοιο. Τώρα ο ίδιος περιφέρεται ως στενός φίλος του Α. Σαμαρά, τι να σας πω; Αν αυτό αποτελεί πολιτική θέση, για μένα δεν αποτελεί πολιτική θέση. Σε κανέναν αγώνα της ΝΔ δεν το θυμάμαι ώστε να σχολιάζει τη ΝΔ, που πάντα υπήρξε ένα δημοκρατικό φιλελεύθερο ευρωπαϊκό κόμμα, ανοιχτό, ένα κόμμα που έχει προχωρήσει πολύ μπροστά. Όποιος έχει διαβάσει με σαφήνεια την ιδρυτική της διακήρυξη, που τη θεωρώ μνημείο πολιτικού λόγου του Κων. Καραμανλή θα καταλάβει ότι η ΝΔ δεν είναι η συνέχεια της παλαιάς δεξιάς όπως την ξέρουμε στον τόπο αλλά έβαλε ορισμένους στόχους, που έχουν σχέση με την δημοκρατία, την ευημερία, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και τους υπηρετεί με συνέπεια.
    - Η ΝΔ είναι ένα φιλελεύθερο κόμμα, το να είσαι λίγο ή περισσότερο φιλελεύθερος, δεν υπάρχει. Ή είσαι φιλελεύθερος ή δεν είσαι. Απλώς σε διάφορες φάσεις δίνουμε στην έννοια ή στην πολιτική πρακτική του φιλελευθερισμού διάφορες αποχρώσες κατευθύνσεις. Δηλαδή από τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό που είχε εγκαθιδρυθεί από τον Κων. Καραμανλή, έχουμε πάει στον κοινωνικό φιλελευθερισμό με στόχο την κοινωνική συνοχή, γιατί αυτή πλήττεται πολύ περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Αυτό όμως είναι κάτι εφήμερο, που πολιτικά έχει σχέση με την εποχή που ζούμε. Ο ριζοσπαστικός του Κων. Καραμανλή είχε σχέση με την πολιτική υφή, ότι δεν κρατιόμαστε στο παρελθόν κλπ. Κι εκεί που η δεξιά είχε τα σκήπτρα του αντικομμουνισμού στη χώρα προχώρησε στη νομιμοποίηση του ΚΚΕ. Σήμερα ο κοινωνικός φιλελευθερισμός έχει να κάνει με το να διατηρήσεις την κοινωνική συνοχή.
    Δημ.: Έχετε εντοπίσει καμιά ομάδα στο εσωτερικό της ΝΔ που να πρεσβεύει την κοινωνική ανθρωποφαγία, όπως λέει ο κ. Κρανιδιώτης;
    Βαρβιτσιώτης: Σε δηλώσεις που έχουν και παραληρηματικό (??δεν μιλάει καθαρά) χαρακτήρα δεν μπορώ να σχολιάζω.
    - (Για ενδεχόμενη συνεργασία με ΛΑΟΣ): Καταρχάς δεν συνεργαζόμαστε μόνο με το ΛΑΟΣ. Δεν ξέρω για καμία αλλαγή σε ψηφοδέλτια και δεν φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή. Αρκετά στελέχη της ΝΔ και ο ίδιος ο κ. Καρατζαφέρης υπήρξε βουλευτής της ΝΔ. Υπάρχει ο κ. Κιλτίδης, που ήταν βουλευτής της ΝΔ, τη ΔΗΣΥ και τώρα του ΛΑΣΟ. Υπάρχουν μετακινήσεις αλλά δεν έχω δει κανέναν από το ΛΑΟΣ να έρχεται στη ΝΔ για να πείτε κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι υπάρχουν σαφείς και διακριτές διαφορές που όσο πάμε και στις εκλογές θα τις κάνουμε και πιο αισθητές.
    - Ο προϋπολογισμός είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα, που έχουν αποτύχει. Για να αλλάξει ο προϋπολογισμός πρέπει να καταρτιστεί η σύμβαση για το PSI και να δούμε σε ποιο βαθμό θα γλιτώσουμε τοκοχρεολύσια και να αλλάξει δραστικά η οικονομική πολιτική. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σήμερα με την κυβέρνηση που έχουμε. Μπορεί να γίνει μετά τις εκλογές με τον Α. Σαμαρά και τη ΝΔ ώστε με φρέσκια λαϊκή εντολή να πείσουμε τους δανειστές ότι χρειάζεται αλλαγή της πολιτικής.
  62. μητσος καρδιτσα είπε:
    αδερφια νεοδημοκρατες. καταλαβατε τωρα ποσο σημασια εχει ο σταυρος του καθενος μας στις εκλογες που ερχονται. μαυριστε οτιδηποτε ντορικο κυκλοφορει ακομη μεσα στη νου δου. πρεπει η κοινοβουλευτικη ομαδα που θα βγει απο τις εκλογες να ειναι ενιαια και αδιαιρετη. μια γροθια για να βοηθησει τον προεδρο και επομενο πρωθυπουργο στο εργο του. οι μητσοτακηδες δεν εχουν μπεσα.
    θα προσπαθησουν να τον ριξουν τον σαμαρα απο πρωθυπουργο. γιαυτο πρεπει να εξαφανηστουν απο τη νου δου.
  63. no fear είπε:
    Είναι προφανές οτι ξεκίνησε το σχέδιο αποδόμησης του Σαμαρά ή σαλαμοποίησης όπως θα έλεγε και το ΚΚΕ και περιλαμβάνει τη σταδιακή απομόνωσή του από τους ανθρώπους που είναι κοντά του.Η αρχή έγινε με τον Βάρδα ο οποίος εξαφανίστηκε,συνεχίστηκε με Χρύσανθο Λαζαρίδη στην περίπτωση του σχηματισμού μεταβατικής κυβέρνησης που σιωπά σήμερα και συνεχίζεται με Φαήλο Κρανιδιώτη.Σημειώστε και τη συνεχή επίθεση στο Antinews το blog που κατάφερε να ταρακουνήσει το μιντιακό κατεστημένο.Διαφορετικά κέντρα πολιτικά,κομματικά,οικονομικά,ευρωπαϊκά συγκλίνουν στον ίδιο στόχο,την αποσύνθεση του πολιτικού status όπως το ξέραμε έως σήμερα. Οι λόγοι προφανείς. Όσο πιο αδύναμοι τόσο πιο ευάλωτοι.Δεν είναι τυχαίο οτι όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει σοβαρά προβλήματα και γιαυτό η στάση ορισμένων εντός της Ν.Δ. είναι αμφιλεγόμενη.Θυμήθηκαν την εσωκομματική δημοκρατία αυτοί που όλα τα χρόνια κατοχύρωναν την κομματική τους ισχύ με βάση ποσοστώσεις σε συμφωνίες κορυφής?Επειδή όμως το δάσος είναι η Ελλάδα σήμερα και όχι το κόμμα χρειάζεται προσεκτική διαχείριση της όλης κατάστασης.Υ.Γ.Ελπίζω να μη φιμώσουν και τον Φαήλο στο τέλος.
    • Μπάμπης είπε:
      Απίστευτη η ευκολία με την οποία βλέπουμε τις συνωμοσίες να ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια!Δε χρειάζεται να συνωμοτήσει κανείς φίλε,ετοιμόρροποι είμαστε από μόνοι μας χρωστώντας 340 δις και με το κομματικό σύστημα να παραπαίει αδύναμο να προσαρμοστεί έξω από τα γνωστά λιμνάζοντα νερά του.
  64. Αυτόνομος είπε:
    Ολα τα Ντοράκια επι σκηνής:
    Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και ο Γρηγόρης Αποστολάκος, βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ ,με δηλώσεις του στο Ράδιο 9, αναρωτήθηκε για τον ρόλο του Φαήλου Κρανιδιώτη, λέγοντας πως δρα στα κομματικά και πολιτικά περιθώρια!
  65. Αυτόνομος είπε:
    Έτοιμη για νέο … συλλογικό χτύπημα είναι η ομάδα των «5», με αφορμή την βεντέτα Κυριάκου-Κρανιδιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, μετά τον Μιλτιάδη βαρβιτσιώτη, δυναμικές παρεμβάσεις ετοιμάζουν και οι Αντώναρος, Χατζηδάκης και Άρης, οι οποίοι αναμένεται να τα… χώσουν άγρια στον Φαήλο. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό, πως ο μυστικοσύμβουλος του προέδρου της ΝΔ έχει μπει εδώ και καιρό στον στόχο των φιλελεύθερων στελεχών.
  66. TAKHS είπε:
    Οταν πρωτοεμφανιζοταν ο κυριακος στο γυαλι ειχε το νου του κοιτωντας δεξια αριστερα μη φαει καμια αδεσποτη,τωρα ξεψαρωσε και βγαζει γλωσσα.
    Ο αρχηγος δεν θα του κανει τη χαρη να τον διαγραψει, θα φαει φουμο στις εκλογες απο τον λαο που τοσο περιφρονει.
  67. Γιώργος Γρύλλος είπε:
    σαν λίγο ξαφνικά δεν βρέθηκαν να κάνουν σχόλια κάποιοι κατά του Φαήλου εδώ;…ξαφνικά και μαζικά μετά την ιστορία του Χατζηγάκη και της “αγανάκτησης” των 2 αδελφών…για κοίτα…
  68. agitatoras είπε:
    ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΔΟΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ, ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ!
    http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_3352.html
  69. ΜΠΑΜΠΗΣ είπε:
    ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΧΟΙ ΟΜΩΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.
    ΕΣΥ ΦΑΗΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΣΦΥΚΑΜΨΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΩΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    ΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    Η ΤΟΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΟΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ……………………….
    • ΜΠΑΜΠΗΣ είπε:
      Υ.Γ.
      ΦΑΗΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.
      ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
      ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ.
  70. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ είπε:
    Έτσι κοπάνα τους Φαήλε!!! Και να τους πετάξει ο Αντώνης έξω σύντομα γιατί αυτοί ετοιμάζουν χουνέρι τον Φεβρουάριο και θα χρειαστούμε πάλι στρώματα για κωλοτούμπες. Η απήχηση των απόψεων τους στην κοινωνία είναι μηδενική, να τελειώνουμε με το κακό παρελθόν.
  71. Ασμχος ( ε.α) Ηλίας Λαγωνίκας είπε:
    Αγαπητέ Φαήλο,
    ” Και οι έσχατοι έσσονται πρώτοι “….. δυστυχώς. Δεν είναι αλλά και δεν θα είναι η τελευταία φορά που κάποιος ή κάποιοι όψιμοι ζηλωτές των ηγεμονικών θώκων της εξουσίας προσπαθούν να σκεπάσουν με άναρθρες κραυγές τη φωνή αγωνίας ενός μπροστάρη σε μια μάχη.
    ” Εάλω η πόλη ” αλλά ο Κων/νος Παλαιολόγος συνέχισε να σπαθίζει και να πολεμά μέχρι το τέλος του.
    Με φιλικούς χαιρετισμούς
  72. Kennan είπε:
    Ιδού τι μετέδωσε το ΑΠΕ (λίνκ έβαλαν; χα χα χαααα)
    Την αντίδραση του Φαήλου Κρανιδιώτη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος με αφορμή πρόσφατες τοποθετήσεις του πρώτου επισήμανε ότι είναι «άκομψο να μιλά για τη ΝΔ ένας όψιμος νεοδημοκράτης».
    «Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, την Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγια μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους, τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος. Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμα του», αντέτεινε ο κ. Κρανιδιώτης.
    Απαντώντας στις αιχμές του κ. Μητσοτάκη ότι «δεν έχει δώσει κανέναν αγώνα» για τη ΝΔ, τόνισε ότι «στις 4 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα ΝΔ και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά».
    «Κάποιοι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τι εύχονται», πρόσθεσε με νόημα.
    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
  73. geothe είπε:
    Στην αρχή όταν διάβασα το θέμα είπα ΟΚ το Κούλι αναπνέει, δεν είναι βαλσαμωμένο. Όταν όμως είδα από κοντά το Βήμα με αυτήν την ομαδούλα των γιγάντων (υποψήφιων δημάρχων, κλπ.) κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν είναι απλά.
    Φαήλο ξέρεις εσύ τι να κάνεις, απλά μην τους περνούμε για αστείους, είναι μάλλον επικίνδυνοι… Και επίσης έχουν πολύ καλά τηλεφωνικά κέντρα SIEMENS… Εγγύηση.
  74. Αυτόνομος είπε:
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Εμφύλιος» Φαήλου – Κυριάκου σε μπλε φόντο
  75. Y. είπε:
    Όχι Γ εθνικής. Δ εθνικής όπου παίζουν οι γριές και τα κάναν μπάχαλο τη περασμένη Κυριακή. Εγώ έριχνα τις μολότωφ κι ο Φαήλος σκότωνε με το τσεκούρι.
  76. ANTWNIOS είπε:
    etsiiiiiiiiiiii,mpravo fahlo,na eisai kala
  77. Αυτόνομος είπε:
    ΕΘΝΟΣ: ΦΑΗΛΟΣ VS Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  78. Αυτόνομος είπε:
    ΣΚΑΙ: Κόντρα Κυριάκου Μητσοτάκη – Φαήλου Κρανιδιώτη
    • Μάρκος Τσακαλώτος είπε:
      Άμα δεν κάνει την φουστιά του ο σταθμός του Alexis, δεν μπορεί.
      Ενώ ο Φαήλος είπε στη ΝΕΤ πως “Οι νεοφιλελεύθεροι στη Νέα Δημοκρατία είναι μειοψηφία”, ο άλαφουζοσταθμός γράφει πως ο Φαήλος είπε ότι οι φιλελεύθεροι είναι μειοψηφία στη ΝΔ! Δείτε το βίντεο. Α, ρε, τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς.
  79. Κώστας ΜΠ είπε:
    Φαήλε,
    αν μου επιτρέπεις μια γνώμη, μία συμβουλή…
    Είπες ό,τι είπες , απάντησες αμυνόμενος και άριστα έπραξες. Άριστα.
    Αλλά τώρα δεν πρέπει να δώσεις συνέχεια.
    Διότι:
    1. Υπάρχει κίνδυνος να αρχίσει μια ανύπαρκτη και κίβδηλη διαμάχη με τους κκ Κυριάκο Μητσοτάκη και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να οικειοποιούνται τη “μάσκα” του “φιλελεύθερου” που τάχα είναι σε κόντρα με τους υπόλοιπους. Οι άνθρωποι δεν είναι φιλελεύθεροι. Δεν είναι καν νεοφιλελεύθεροι , όπως είναι λχ ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος. Αλήθεια πιστεύει κανείς πως ο Μ. Βαρβιτσιώτης πχ γνωρίζει ή έχει διαβάσει τον Φρίντμαν ή τον Ludwig von Mises ; Το πολύ πολύ να νομίζει πως είναι κανένα κλαμπ στη Γλυφάδα…Οι άνθρωποι είναι αποιδεολογικοποιημένοι, στην τυφλή υπηρεσία των προσωπικών τους συμφερόντων και (μωρών) φιλοδοξιών στην καλύτερη των περιπτώσεων. Μην τους χαρίζεις λοιπόν ούτε καν τον τίτλο του νεοφιλελεύθερου. Είναι κοινές πολιτικές φούσκες.
    2. Kάλλιον εμού γνωρίζεις πως τους αντιπαλους μας τους επιλέγουμε και επιθυμούμε να έχουν αξία. Αλήθεια ποιός θα ήθελε για αντίπαλο του τον…Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη; Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα αντίπαλο με ανταύγειες …
  80. loretta είπε:
    ….τι εγινε βρε παιδια απο κομμα γιναμε drip irrigation system???Φαηλο βαλε μπρος τα sprinkler να καθαρισει το τοπιο!!
  81. Κώστας MΠ είπε:
    “Επιτέλους κάποιο στέλεχος με πολιτικό λόγο, όπως ο Κ.Μητσοτάκης”!!!
  82. Κρίτων είπε:
    Ο Κυριάκος και οι υπόλοιποι επαγγελματίες της πολιτικής δεν έχουν καταλάβει ακόμη πόσο έχει αποσαρθρωθεί το πολιτικό σύστημα. Ο κόσμος στην απόγνωσή του δεν θα ακολουθήσει την περπατημένη. Αυτά που ήξεραν έχου ήδη χαθεί. Τι να πούν σε κάποιο σήμερα ότι θα έλθουμε εμείς πάλι και θα σας τακτοποιήσουμε!Που; Στην επιχείρηση του μπαμπά. Έμαθαν κάπιοι μονιμοποιηθέντες πολιτικοί μόνο να παίρνουν από την συμμετοχή τους στην εξουσία. Ας καθήσει κάποιος από αυτούς έξω από το προσκήνιο,ας βγάλει τα της καθημερινότητας μόνος τουχωρίς τον κρατικό κουρβανά και μετά τα λέμε!
    Χρειάζεται κάτι διαφορετικό ο κόσμος σήμερα. Μπορεί να μην είναι ο Φαήλος αλλά δεν αποκλείεται κιόλας επειδή θα πρέπει να μιλούν μόνο οι μητσοτακοβαρβιτσίώτηδες ! Μια αναζήτηση του καινούργιου, του άφθαρτου του αγωνιστή, του επιτυχημένου του πατρώτη του…Αυτό θέλει η βάση της ΝΔ. Όχι άλλο κάρβουνο. Δώστε λύσεις. Προβάλετε πετυχημένους. Ανακαλύψτε ταλέντα.
  83. apostolis - kastoria είπε:
    Μϊλησε ο “Δούρειος ίππος” , για όψιμους Νεοδημοκράτες ? Τους προτιμάμε από τους μέχρι ΣΑΠΙΛΑΣ “ώριμους” ψευτονεοδημοκράτες του χειρίστου είδους . Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τα οικτρά χαμηλά ποσοστά της ΝΔ , πάει πολύ να μας αυτοπλασσάρονται σαν οι “αγωνιστές” και οι “μυξοκλαίγοντες” για την κατάντια της πολιτικής και του κόμματος . Το κόμμα της αδελφούλας του είναι απέναντι . Ας σηκωθεί να μας αδειάζει την γωνιά και να πηγαίνει προς τα εκεί , μιας και ο ίδιος ο Πρόεδρος συνεχώς του την χαρίζει . Εμείς θα τον αποχαιρετήσουμε με μεγάλη χαρά και αγαλίαση….ΟΥΦΦΦ… ή μάλλον ΟΥΣΤΤΤ….
  84. Tassos είπε:
    Αυτά που γράφεις δείχνουν άτομο άρρωστο, με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα. Φιλικά, ψάξου…
    • Tassos είπε:
      Να μη γίνει καμμιά παρεξήγηση απαντάω σε κάποιον άθλιο που διαγράφτηκε το σχόλιό του.
  85. NONOS είπε:
    Ευγε Αρχοντα Φαήλο,χωστα τους γιατι αρκετα τους ανεχτηκαμε..τους βαρωνίσκους που οικογενοιακώ δικαίω νομίζουν οτι πιασαν το παπά απ τα α@@@δια και εκφραζουν και αποψη οι ακαπνοι.Ας ξυπνησουν εκει στη Β αθηνών κι ας τους στειλουν απο κει πουρθαν κι ακομα παραπέρα.
    Κε Σαμαρα αντι να διαγραφεις τον Καμένο ασχολησου λιγο και μ’αυτα τα παιδακια γιατι για παιδακια πρόκειτα που αμα τους ριξεις μια κροτιδα απο δίπλα θα χεστούνε ακους εκει να πιανουν στο στομα τους το Φαήλο ο Φαήλος ρε μαγγες ειναι αντρας με το Αλφα κεφαλαίο δε φορα λαμε κουστούμια ουτε ξυρίζει τα στηθια του για να τον δει το αδελφατο της Μυκόνου……….κι οταν καποτε σπαγαμε κεφαλια εσεις τρωγατε τσις μπεργκερ στα goody’s του κωλωνακίου
  86. geosid είπε:
    ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 5 Η ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΣΟΥ.
  87. Aφροδίτη είπε:
    Φαήλε, ένα σκουντηματάκι χρειάζεται ακόμα και οι γνωστοί δούρειοι ίπποι θα επιστρέψουν στη μάντρα του κατασκευαστή τους!
    Μέχρι τώρα, προσπαθούσαν να πείσουν πως είχαν μείνει αυτοβούλως στο δήθεν σπίτι τους, ενώ ήταν πασιφανές πως η παραμονή τους ήταν με εντολή και ενταγμένη στο στρατηγικό σχέδιο της αθλίας οικογένειας. Άντε να τελειώνουμε με δαύτους!
  88. kissamos13 είπε:
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ CLUB ANΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΑΜΑΡΑ..ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΛΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ…ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΙΣΗ..Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ…ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΕΣ…ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ…ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ..(ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ)…ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ…ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΝΩΜΗ…ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ…ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΠΡΟΣΤΑ??ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ…ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΟΤΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ…
  89. Γενίτσαρος Πανεπιστημίου είπε:
    Το timing που ξεκινάει η επίθεση από τον Κ.Μητσοτάκη στο Φαήλο πρέπει να μας προβληματίσει.Είναι επίθεση αποδόμησης του πατριωτισμού, του κοινωνικού φιλελευθερισμού, της λαϊκής δεξιάς. Παρατηρώντας την μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου, προσωπικά βλέπω ξεφεύγει ολόκληρο το σύστημα, από την επίβλεψη του ξένου παράγοντα.Ο Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ εφαρμόζει πολυτονικό στο υπουργείο Ναυτιλίας, ο Βορίδης τα βρίσκει με τους ταξιτζίδες, ο Φαήλος αποθεώνεται σε κάθε εμφάνισή του.
    Η επίθεση του Κ .Μητσοτάκη είναι η άμυνα του συστήματος!!!
    Από πλευρά Φαήλου δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια, ο χρόνος είναι μαζί μας. Η εκδίκηση της αξιοπρέπειας είναι κοντά.
  90. ΕΥΑΓΟΡΑΣ είπε:
    ΦΑΗΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ .ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟhttp://www.youtube.com/watch?v=EcO5iuio7Oo
  91. Τασος είπε:
    Μπράβο Φαήλο.. Τα είπες και για μας! Μπράβο!
  92. Pantelis είπε:
    Καλά του τα είπε… Μας έχουν κουράσει κάτι τέτοιοι σαν τον Μητσοτάκη. Απλά υπάρχουν για να υπονομεύουν…
  93. Bluesky είπε:
    Φαήλο το μεγάλο τσοντοκάναλο σε ”χτυπά” , το βλέπεις άλλωστε.
    Επίσης, ξιπάστηκε άλλος ένας πορφυρογέννητος που πήρε την πολιτική πελατεία του πατέρα του!!!
    Γιαυτό η ΝΔ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, πάντα υπήρχαν και υπάρχουν Δούρειοι ίπποι που την άλωναν και αλώνουν από μέσα!
  94. adespotos είπε:
    Μια οικογένεια δύο βουλευτές……………………στους τριακόσιους……………αλλα 10 εκατομμύρια τους υπόλοιπους 280………………..Χρόνια τώρα μας κυβερνούν γόνοι οικογενειών……………και κατάντησαν την Ελλάδα μας να μας πληγώνει………….Και τώρα χωρίς ντροπή …………..λένε στον Κρανιδιώτη που είσουν όταν αυτοί βουλιάζανε τον τόπο…………..και ότι δεν έχει δικαίωμα να τους κρίνει…………ποιούς αυτούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!………..Φαήλε δυνατά………… …………..όπως πάντα………..και ελπίζω σύντομα το σοκ που περνάμε να το νοιώσουν αυτοί περισσότερο……….όλοι τους……
  95. αλέξανδρος πιστοφίδης είπε:
    2:04,
    “Πάντως εσύ αγαπητέ Φαήλο δεν έχεις εκλεγεί ποτέ από κανένα. Ούτε από εκλογικό σώμα ούτε από κομματικό. Αυτό είναι μία αλήθεια”. Το επιχείρημα είναι ανόητο.
    To ότι ένας Νεοδημοκράτης (Κ. Μητσοτάκης) στην ηλικία των 27 διορίστηκε στην Αγροτική Ασφαλιστική επί ΠΑΣΟΚ και έπαιρνε μόνο 6.000.000 δραχμές το μήνα σαν σύμβουλος,βγήκει πρώτος βουλευτής στη Δυτική Αττική, όπου υπάρχουν εκατοντάδες νέοι με τα ίδια προσόντα και είναι άνεργοι εδώ και χρόνια, δεν τιμά αυτούς που τον ψήφισαν.
    Αλέξανδρος Πιστοφίδης
    • Y. είπε:
      Ο συμμαθητής μου μαθηματικός?
    • Κούλης Χατζηδγάκης είπε:
      Ε, και τί έγινε που δεν έχει εκλεγεί (ακόμη);
      Το λέει στην δήλωση: “Τους βουλευτές έχει δικαίωμα να τους κρίνει οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε και για οτιδήποτε. Πρωτίστως δε οι απλοί πολίτες που τους εκλέγουν ,όπως εγώ, ο τελευταίος από τους 800.000. Όποιος διεκδικεί το αλάθητο να προσχωρήσει στον Καθολικισμό και να γίνει Πάπας”. Πού διαφωνείς;
  96. ΚΑΒΑΛΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ είπε:
    ομοιδεάτες νεοδημοκράτες είναι ευκαιρία να καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία διαγράφοντας τον ΚΟΥΛΗ για να μην υπάρχει πλέον Μητσοτάκης στον τόσο ταλαιπορημένο χώρο της κεντροδεξιάς
  97. ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ είπε:
    Τουλαχιστον ο Κρανιδιωτης ειναι Νεοδημοκρατης και πιστος στον Αρχηγο του . Οι Μητσοτακαιοι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ Νεοδημοκρατες και ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΟΤΕ κανενα αρχηγο !!!! Της προσκολλησεως ΠΑΝΤΑ και υπονομευτες των αρχηγων απο την εποχη που εξηφανισθη με (κατα συμπτωση )αντιστοιχα ποσοστα με την θυγατερα του και ο πατερουλης με ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ κομμα του , που δεν θυμαμαι ουτε το ονομα του .
    Τυχαιο;;;
    Μονο το σλογκαν θυμαμαι , γιατι γελουσαμε πολυ εκει στην Τσιμισκη 40 με δαυτο !!!
  98. Γιώργος 33 είπε:
    Αφήστε κάποιοι τα παραμύθια περι εκλεγμένων.
    Δεν κατάλαβα τι παραπάνω έχουν οι εκλεγμένοι;
    Ισα ίσα τα είδαμε τα χάλια τους.
    Και ο Γιωργάκης εκλεγμένος είναι με 43% αλλά αποδείχτηκε προδότης και καταστροφέας της Ελλάδας.
    Κανείς δεν νοείται να υποστηρίζει τους βουτυρομπεμπέδες τζακάδες που κληρονόμησαν το βουλευτιλίκι λες και επρόκειτο για οικόπεδο στο Λαγωνήσι
    1000 φορές Κρανιδιώτης παρά αυτοί οι λεκέδες που καίγονται μόνο για να διασφαλίσουν τις τεράστιες περιουσίες τους.
    Αυτά όμως να τα βλέπει ο Σαμαράς.Που σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.Ο Αρούλης,ο Κυριάκος και ο Μιλτιάδης βεβαίως βεβαίως.
    Και αντί να τους πετάξει έξω με τις κλωτσιές όταν τακίμιαζαν πρόσφατα με την Βάσω Παπανδρέου και το μνημονιακό Πασοκ, διέγραψε τον Καμμένο.
    Ε όχι ρε σείς.
  99. ΗΛΙΑΣ είπε:
    Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΝΟΤΥΠΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ DNA ( ΓΟΝΙΔΙΑ)ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ, ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΕ , ΑΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ,ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ…….
  100. Ηλιοπότης είπε:
    Οί όψιμοι,κατά Κυριακο Μητσοτάκη, Νεοδημοκράτες φίλοι του Αντώνη
    Σαμαρά,είναι σήμερα στην πρωτη γραμμή υπερασπιζόμενοι τίς θέσεις καί αγω-
    νιζόμενοι σε όλα τα μέτωπα υπέρ της Ν.Δ. καί του Προέδρου της.
    Εκτός αν μας πεί κανείς,οτι άλλο ο Πρόεδρος του κόμματος και άλλο το κόμμα.
    Ποιός λέει οτι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός αποκλείει τούς Πατριώτες
    και όσους αγωνίζονται με πάθος γιά τα Εθνικά μας δίκαια.
    Όποιος πίσω από τη ταμπέλα του ΄΄φιλελεύθερου΄΄ αφοριζει΄ πατριωτικές
    ιδέες και ανυποχώρητες Εθνικες θέσεις,έχει μοναδικό στόχο να δημιουργήσει
    πρόβλημα.
    Ή αγωνία γιά την επανεκλογή,το άγχος της εξουσίας,στήν οποία εχουν
    εθιστεί,τους κάνει να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο.
    • Μάρκος Τσακαλώτος είπε:
      Ηλιοπότη άλλο ο κοινωνικός φιλελευθερισμός, που είναι η βασική ιδεολογία της λαϊκής πατριωτικής δεξιάς ή κεντροδεξίάς, αν προτιμάς, του κορμού της ΝΔ, κι άλλο η γάγγραινα του νεοφιλελευθερισμού, με τον μισελληνισμό της και το σέρβις που έχει κάνει στο μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ.
    • ΔΗΜΑΡΑΤΟΣ είπε:
      Θλιβερή και το κυριότερο άκρως επικίνδυνη για ένα δημοκρατικό κόμμα, όπως η νέα δημοκρατία, η εικόνα εξωθεσμικών προσώπων οιονεί “φίλων του Προέδρου” δρώντων για το κόμμα και μάλιστα επ’ ονόματι του. Πρόκειται για εικόνα καμαρίλας!
      Υ.Γ. Ο Πρόεδρος πρέπει να φροντίσει να δυαλίσει την εικόνα αυτή, για την οποία θέλω να πιστεύω ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
      • Κακαβούλης είπε:
        Δημάρατε
        Ελπίζω να μην είσαι ο Γιάννης από Παπάγου.
        Κατάλαβες τί λες και τί λέτε?
        Ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει Δημόσιο Λόγο εδώ και χρόνια και τον κατέκτησε μέσα από τους Κοπινωνικούς και Εθνικούς Αγώνες που έδωσε παίζοντας το κεφάλι του κορώνα- γράμματα
        Ο Αείμνηστος Κύπριος Εθνομάρτυρας Θεόφιλος Γεωργιάδης ιδρυτής της “Κυπριακής επιτροπής Αλληλεγγύης στον Κουρδικό Λαό” που δολοφονήθηκε από τη ΜΙΤ έξω από το σπίτι του στη Λευκωσία το 1994 ήταν συναγωνιστής του.
        Διάβασε ένα περιληπτικό βιογραφικό του που βρήκα στο διαδίκτυο και σκέψου μετά ποια σχέση έχει με την καμαρίλα, αν γνωρίζεις την έννοια της λέξης.
        Μακάρι να είχαμε άλλους πέντε τέτοιους αγωνιστές στη Ν.Δ σαν το Φαήλο.
      • Μάρκος Τσακαλώτος είπε:
        Δημάρατε, επειδή πολλοί από δω παρακολουθούμε τις παρεμβάσεις του Φαήλου, πάντα ξεκινάει κόβοντας τους τον βήχα περί “συμβούλου”, “μυστικοσυμβούλου” κλπ, και δηλώνει ότι η πολύχρονη στενή φιλία του με τον ΑΣ δεν συνιστά πολιτική ιδιότητα. Αντιθέτως πάντα δηλώνει πως είναι “ο τελευταίος από τους 800.000, μέλος της ΤΟ ΚΟρυδαλλού και της ΕΚΟ Δικηγόρων της ΝΔ” και πως μιλάεςι σαν απλό μέλος της βάσης. Αυτό είναι που γουστάρουμε και που μάλλον ενοχλεί τα golden boys με τα τρυφερά χεράκια.
  101. ορτικι ορτικαδ είπε:
    ΤΑ ΣΠΑΕΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ!!!!!!!!!
  102. k_preve είπε:
    Τι έγραφε στο TWITER ο Βουλγαράκης……ΑΙΣΧΟΣ
    gvoulgarakis (42 minutes ago)
    Ευτυχώς και μιλάει αυτός, πως τον λένε…. Κρανιδιώτη; Και καταλαβαίνει ο Νέο Δημοκράτης πως βλέπει το κόμμα ο Σαμαράς…
    ………………………………
    ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!! ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!! Ο Υ Σ Τ……
  103. Κακαβούλης είπε:
    Πόσο τους πονάει!!!
    Επειδή η Ν.Δ αποκτά πατριωτικό λόγο.
    Επειδή δε λιγώνεται για να τους κάνει τεμενάδες.
    Επειδή διαπιστώνουν ότι αποκτά τη λαϊκή της υπόσταση.
    Επειδή ο καιρός των γυιών και των θυγατέρων παρήλθε ανεπιστρεπτί.
    Επειδή πλέον δεν τους σηκώνει το κλίμα.
    Εκατό φορές ο Φαήλος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι σύμβουλος του Σαμαρά.
    Απλώς είναι συνομιλητής του.
    Έχουν σχέση φιλίας και ανταλλαγής γνώμης.
    Γιατί ο Σαμαράς δεν είναι σαν τους Αρχηγούς που περιορίζονται μεταξύ δυο-τριών συμβούλων και αποκόπτονται από την Κοινωνία.
    Που επικοινωνούν μόνο με τους χρηματοδότες τους και οιονεί αφεντικά τους.
    Τους πειράζει που ο Σαμαράς δεν έχει στον κύκλο του Χριστοφοράκους.
    Πως να τον βάλουν έτσι στο χέρι?
    Φανταστείτε τον πανικό τους και την άγνοια που τους δέρνει, που κατηγορούν το Φαήλο για τη υποστήριξη του Οτσαλάν, αυτό το νέο Κυλώνειο Άγος της Πατρίδας.
    Του Οτσαλάν και του PKK που έχει στοιχειώσει τα όνειρα των Ισλαμοφασιστών της Άγκυρας.
    Μη μασάς-που δε μασάς Φαήλο.
    Ας είμαστε όλοι εμείς οι εφιάλτες του συστήματος της Διαπλοκής μέρα και νύχτα.
  104. Agonistis είπε:
    Τελικά η Ν.Δ. μπορεί να εφεύρει 1000+1 τρόπους για να αποδεικνύει καθημερινά την εσωτερική της ανεπάρκεια, τη σύγχυση απόψεων, τάσεων και αποφάσεων(βλέπε διαγραφή Χατζηγάκη και Καμμένου), την έλλειψη ενότητας την οποία θα έπρεπε να διασφαλίζει σαν κόρη οφθαλμού ο πρόεδρος της, και τέλος, την σύγχυση διάκρισης των ρόλων των στελεχών. Από πότε ο Φαήλος Κρανιδιώτης έγινε αγωνιστής της Ν.Δ. και κριτής των πάντων; Ποιο κομμάτι της Ν.Δ. εκπροσωπεί και με ποια αρμοδιότητα;; Τελικά ποιος είναι ο ρόλος του; Μήπως η Ν.Δ. δεν έχει βουλευτές να την εκπροσωπήσουν; (Περιμένω την αντίδραση του Προέδρου).
    Βέβαια, απάντηση υπάρχει!
    Λόγω ότι ο αγαπητός κ. Φαήλος ενδέχεται να μπει στα ψηφοδέλτια έπρεπε να κάνει λίγο ντόρο γύρω από το όνομα του. Φιλική συμβουλή “Μην προσπαθείς να κερδίσεις εντυπώσεις γιατί σε λίγο καιρό προβλέπω να γράφεις άρθρα και εσύ σαν το Χατζή. Που μόνο καλό δεν κάνουν στην παράταξή μας.” Αν και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αγωνιστές του κόμματος, η βάση της Ν.Δ., γνωρίζει να κρίνει και να μιλά με την ψήφο του.
    • Μάρκος Τσακαλώτος είπε:
      Τί λες μπρε παιδί μου; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Ένας από μας είναι ρε “αγωνιστή” και λέει την άποψη του υπογράφοντας φαρδιά πλατιά. Πρέπει να μιλάει μόνο η γραφειοκρατία; Κι άμα θες να δεις “ποιό κομμάτι της ΝΔ εκπροσωπεί”, διάβαζε Antinews για να μάθεις και μέτρα ρεκόρ σχόλιων!
    • ΣΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε:
      Θα σου απαντήσω εγώ φίλε μου, επωνύμως, μια που τον γνωρίζω καμμιά 25αριά χρόνια και φάγαμε κάποια στιγμή της ζωής μας απ’ την ίδια καραβάνα:ταπεινότατης καταγωγής, αυτοδημιούργητος, σκληρά εργασθείς/εργαζόμενος, πλήρως εκπληρώσας κάθε υποχρέωση σ’αυτό που λέγεται πατρίδα.Οχι,δεν συναθροίστηκε στις κομματικές συγκεντρώσεις κρατώντας πλαστικές σημαιούλες, ούτε σε κομματικά “τέϊα” πήγαινε.Και αυτό διότι έπαιζε το κεφάλι του κορώνα-γράμματα πότε στο Κουρδιστάν, πότε στη Β.Ηπειρο και αλλαχού.Και το κυριότερο:δεν κρύφτηκε ποτέ αλλά αντιθέτως δημόσια εξέφραζε την άποψή του πάντα με γνώμονα το ευρύτερο εθνικό συμφέρον.
      Οχι,απ’ ότι ξέρω δεν διετέλεσε “στέλεχος” ή “πρόεδρος” Ν.Ε. ή συνδικαλιστικού φορέα. Ε και;Αυτοί είναι οι αγωνιστές ή μήπως διεκδικούν μόνο για πάρτη τους “δάφνες” και “οφφίτσια”;Μην τρελλαθούμε κιόλας…Δίπλα στον Α.Σ. μαζί με πολλούς από μας (Λεντάκης,Τάχερ,Βοντίδης,Μπεσμπέα κ.α.) όταν οι υπόλοιποι μας φτύνανε. Το “κακό” φίλε μου είναι ότι η στάση ζωής και η πολιτική σκέψη του Α.Σ. δικαιώθηκαν πλήρως.Αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν μερικοί.Τι να κάνουμε, c’est la vie. Σε ό,τι αφορά στον “ντόρο” γύρω από τ’ όνομά του: είναι γνωστός και “προγραμμένος” από κάποιες πρεσβείες εδώ και χρόνια, μη σκοτίζεσαι άδικα.Ετσι και μπεί στη Βουλή,σου υπόσχομαι ότι θα είσαι διαρκώς “στη πρίζα”, να είσαι βέβαιος…
  105. vaggelis είπε:
    ΦΑΗΛΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (δεν αργουν) ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ 29 11 2009
  106. Kώστας ΜΠ είπε:
    Λοιπόν, το πράγμα αρχίζει και σοβαρεύει. Και κυρίως μυρίζει. Για την ακρίβεια βρωμάει.
    Έχουμε και λέμε:
    Την Πέμπτη της μεγάλης αναμπουμπούλας και με τον Γιώργο Παπανδρέου να γυρνάει σα δαρμένο σκυλί από τις Κάννες οι κκ Κυριάκος Μητσοτάκης, Α. Σπηλιωτόπουλος, Κ. Χατζηδάκης, Σ. Χατζηγάκης και κάποιος που κάνει ανταύγειες ,κλείνονται σε ένα γραφείο με τον Βρετό του ΠΑΣΟΚ και συντάσσουν non paper(ανυπόγραφη διακήρυξη) υπέρ της συγκυβέρνησης. Πράξη αήθης, πεμπτοφαλαγγίτικη και δειλή( η μη υπογραφή).
    Από τότε:
    -ο ρουσφετολόγος πρύτανης της αναξιοκρατίας Χατζηγάκης επιτίθεται στο Φαήλο.
    -ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα τα ίδια.
    -ο- “ναι κάνω ανταύγειες”- Μ. Βαρβιτσιώτης συντάσσεται με Κυριάκο.
    - ο Γ. Αποστολάκος επιτίθεται στο Φαήλο.
    - τα ίδια , λεγεται και ο Κ. Χατζηδάκης σε κυριακάτικη εφημερίδα.
    Συμπέρασμα; Έχουμε να κάνουμε με οργανωμένο σχέδιο. Και αν δεν είναι έτσι ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Και μόνο ένας τρόπος υπάρχει: ο εν αμύνη Φαήλος Κρανιδιώτης να μην τους ξανααπαντήσει, να μην δώσει καμία συνέχεια, να τους αφήσει να εκτίθενται, οι δε συνομιλήτες του Βρετού να μας πουν αν συμφωνούν πως η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές στις 19/2 και να μας πουν αν συμφωνούν πως η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μεταβατική με τελικό ορίζοντα τον 2/2011.
    Στο κάτω κάτω είναι δημόσιοι άνδρες. Ο Καρατζαφέρης, στο γνωστό ρόλο του λαγού και του παγαπόντη, βγήκε σήμερα και το είπε: “να συνεχίσει επ αόριστον ο Παπαδήμος”. Αλλά Καρατζαφέρης είναι , ό,τι θέλει λέει. Οι κκ βουλευτες της ΝΔ όμως, με δεδομένη την συνεύρεσή τους με πασοκικούς βουλευτές πρέπει να ξεκαθαρίσουν αν συμφωνούν στον μεταβατικό χαρακτήρα της κυβέρνησης Παπαδήμου.
    Διότι αν έχουν άλλα στο μυαλό τους,δηλαδή αποχώρηση και στήριξη Παπαδήμου χωρίς εκλογές τον 2/2011 να βγουν να το πουν , αν έχουν στοιχειώδες πολιτικό θάρρος. Και να μην στήνουν καυγάδες προκαλώντας τον Φαήλο Κρανιδιώτη, διότι τίποτα δεν θα καλύψει την ύπουλη, διασπαστική και τυχοδιωκτική στόχευσή τους( αν την έχουν, αν δεν την έχουν ας το πουν) για επ αόριστον συνέχιση της πρωθυπουργίας Παπαδήμου με τον ελληνικό λαό φιμωμένο.
  107. Pluto είπε:
    Ν` αγιάσει το στόμα σου Φαήλο!
    Η αποστασία επαναλαμβάνεται,χρειάζεται επαγρύπνηση για να εξελιχθεί ως φάρσα καί όχι ως τραγωδία!
  108. RYaN είπε:
    Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προσέτρεξε προς υπεράσπιση Κυριάκου: “Τον κ. Κρανιδιώτη ως στέλεχος της ΝΔ δεν τον γνωρίζω”
    Στον ΑΝΤ1 97,2 FM: “Εγώ τον κ. Κρανιδιώτη ως στέλεχος της ΝΔ δεν τον γνωρίζω. Ξέρω ότι έβαλε μια φορά υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή του κόμματος και δεν εξελέγη. Μάζεψε 10-12 σταυρούς, κάτι τέτοιο.
    Περιφέρεται ως στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, τι να σας πω τώρα αν αυτό αποτελεί πολιτική θέση, για μένα δεν αποτελεί πολιτική θέση. Πάντως, σε κανέναν αγώνα της ΝΔ δεν τον θυμάμαι, η οποία (ΝΔ) πάντοτε υπήρξε ένα δημοκρατικό, φιλελεύθερο, ευρωπαϊκό κόμμα, ανοιχτό κόμμα, ένα κόμμα το οποίο τέλος πάντων, έχει προχωρήσει πολύ μπροστά”
  109. Κρίμα είπε:
    Μόνο με νεοφιλελεύθερες θέσεις έχει κάποιος την ελπίδα να αναριχηθεί στα πλαίσια της διεθνούς ελίτ.
    Έτσι, το “διακύβευμα” είναι απλό για κάποιους. Διατηρούν την προνομιακή θέση τους σ’αυτή τη γωνιά της Ευρώπης, αφού την κληρονόμησαν μετά κόπων και βασάνων (των προγόνων τους) και χρίζονται εκπρόσωποι αυτής της ταλαίπωρης χώρας και αποκλειστικοί συνομιλητές των “μεγάλων” (μέσα και έξω).
    Με αυτή την έννοια δεν θέλουν να έχει βήμα ο Φ. Κρανιδιώτης και άλλοι.
    Αν και διαφωνώ σε αρκετά σημεία με τη ρητορική του Κρανιδιώτη θα πρέπει να του αναγνωρίσω τα κότσια να αναμετρηθεί με τους -άκηδες. Θέλει θάρρος και ενίοτε θράσος η οποιαδήποτε διεκδίκηση.
    Όσον αφορά στη θέση κάποιων ότι αυτοί (οι -άκηδες και σία) δικαιούνται να εκφράζουν άποψη γιατί έχουν εκλεγεί υπάρχει και η αντίστροφη ανάγνωση, ότι δηλαδή ως εντολοδόχοι των εκλεκτόρων τους θα έπρεπε να μιλούν με περισσότερη προσοχή, εκτός βέβαια και αν έχουν εξασφαλίσει την διά παντός και επί παντός θέματος εκπροσώπησή τους. Ποιός μπορεί να το γνωρίζει; ίσως μόνον οι ίδιοι.
  110. Αυτόνομος είπε:
    ΑΝΤ1 RADIO (Λασκαράτος)
    Γ. Μανώλης:
    Ο κ. Κρανιδιώτης δεν είναι σύμβουλος του κ. Σαμαρά. Είναι απλά μέλος του κόμματος και νομίζω ότι έχει το δικαίωμα όπως όλοι να έχει άποψη.
    Έχω κι εγώ την άποψη ότι ο νεοφιλελευθερισμός είναι πολύ σκληρή ιδεολογία για τον πολύ κόσμο.
    Ο κ. Κρανιδιώτης δεν εκπροσωπεί τον κ. Σαμαρά ούτε το κόμμα, έχει μια άποψη όπως όλα τα μέλη της ΝΔ και καλό είναι να μην ψάχνουμε δικαιολογίες για να δημιουργούμε εικόνα αλληλοσπαραγμού στη ΝΔ, γιατί δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Η ΝΔ είναι ένα κόμμα πολυσυλλεκτικό και όλοι χωρούν, ο καθένας με τις δικές του απόψεις. Το σημαντικό είναι ποιες είναι οι απόψεις του κόμματος και η άποψη του κόμματος είναι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός.
    Δεν κρατάω φάκελο σε κανένα συμπολίτη μου αν είναι όψιμος ή παλιός ή νέος Νεοδημοκράτης. Λίγο με ενδιαφέρει αν κάποιος είναι στη ΝΔ 10 χρόνια ή 15. Έχει το δικαίωμα να λέει την άποψη του. Και οι κρίνοντες κρίνονται. Δηλαδή όταν ήμουν βουλευτής δεν θα επέτρεπα σε κανέναν να με κρίνει; Κριτής όλων μας είναι ο λαός.
    Ακούω διάφορα για λίστες, να μείνει αυτή η κυβέρνηση άλλα δυο χρόνια, σαν κάποιοι να φοβούνται την ετυμηγορία των Ελλήνων.
    Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται ούτε για η δική μου άποψη ούτε για τη δική μου ούτε για του κ. Κρανιδιώτη. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για το τι θα κάνει αυτή η κυβέρνηση.
    Μπορεί πράγματι να υπάρχει ένας Πρωθυπουργός τεχνοκράτης αλλά έχουμε μια συνέχεια μιας προηγούμενης κυβέρνησης με τα ίδια πρόσωπα και ελάχιστες αλλαγές. Έχουμε μια αντίληψη κομματικού κράτους του ΠΑΣΟΚ.
    Στις 15 του μηνός, όταν έπαιρνε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση ο Πρόεδρος των αστικών συγκοινωνιών έβγαλε 8 αποφάσεις με αναθέσεις σε διευθυντικές θέσεις ανθρώπων του συστήματος λες και δεν υπάρχει νέα κυβέρνηση και υπουργός.
    Με την εφεδρεία επίσης γίνονται παιχνίδια. Εκθέτουν και τον κ. Παπαδήμο ή τον υπουργό τους όσοι από κάτω λειτουργούν με αλαζονική συμπεριφορά. Έχω στοιχεία στα χέρια μου. Αν αυτή η κυβέρνηση συνεχίσει να με την ίδια νοοτροπία και λογική και αδικεί ανθρώπους βολεύοντας τους κολλητούς τους θα εκθέτει και την κυβέρνηση. Θέλω να προστατέψω και τον κ. Παπαδήμο.
  111. ΒΙΣ είπε:
    Μάλλον έχει έρθει η ώρα να ανοίξουμε ξεκάθαρα τους λογαριασμούς μας στη ΝΔ. Υπάρχει νεοφιλελεύθερο κόμμα, και μάλιστα όχι ένα, αλλά τουλάχιστον δύο: Η Δράση και η Δημοκρατική Συμμαχία. Και κάποιο άλλο γκρουπούσκουλο, ακραία φιλελεύθερο.
    Επομένως: Είναι άηθες άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως “φιλελεύθεροι” σκέτο να έρχονται στη ΝΔ για να εκλεγούν.
    Να πάνε στον φυσικό τους χώρο και να επιλέξουν εκεί το κόμμα ή κομματίδιο που τους ταιριάζει.
    Η ΝΔ είναι κόμμα συντηρητικό (conservative) κεντροδεξιό. Δεν είναι νεοφιλελεύθερο ή σκέτα φιλελεύθερο.
    Οποιος θέλει να είναι σκέτα φιλελεύθερος και δεν επιθυμεί να αποκαλειται δεξιός, να φύγει από τη ΝΔ, ξεκάθαρα. Δεν θα χάσουμε και τίποτα. Η βάση της ΝΔ δεν είναι νεοφιλελεύθεροι και ένα κόμμα με νεοφιλελεύθερους έχει λιγότερες πιθανότητες να προσελκύσει ψηφοφόρους από τον πατριωτικό κεντροαριστερό χώρο σε σχέση με ένα κόμμα συντηρητικό κεντροδεξιό.
    Ο λόγος είναι απλός: Το συντηρητικό ευρωπαϊκού τύπου κόμμα, ακολουθώντας τη χριστιανοδημοκρατική και γκωλλική παράδοση, εμμένει σε τρεις βασικές αρχές που οι νεοφιλ αποποιούνται:
    1. Εμμένει στη σημασία του έθνους.
    2. Εμμένει στην αναγνώριση του χριστιανισμού ως βασικού συστατικού πολιτισμικού παράγοντα της χώρας και παράγοντα συνοχής της κοινωνίας.
    3. Εμμένει στην αναγνώριση στο κράτος ενός σημαίνοντος μέρους στην οικονομική και κοινωνική ζωή, χωρίς να διολισθαίνει στον σοσιαλιστικό κρατισμό.
    Η πατριωτικη κεντροαριστερά τουλάχιστον στο 1 και το 3 είναι σύμφωνη. Αντίθετα με τους νεοφιλ δεν υπάρχει κοινό έδαφος.
    Αν ο Κυριάκος, ο Μιλτιάδης και τα άλλα παιδιά δεν αισθάνονται δεξιοί, αλλά φιλελεύθεροι σκέτο, η λύση είναι απλή: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ.
    • Εξαίρετες οι παρατηρήσεις σας ΒΙΣ, ως συνήθως, αν και φοβάμαι ότι το 3ο σημείο -το κοινωνικό κράτος- οι ευρωπαικές κοινωνίες είναι πλέον δύσκολο να το διατηρήσουν λόγω δημογραφικής υποχώρησης και αδυναμίας διατήρησης της αναλογίας εργαζομένων προς συνταξιούχους/αποδέκτες κοινωνικής πρόνοιας.
      Επί του θέματος, ακριβώς έτσι: η ΝΔ είναι κόμμα λαικό συντηρητικό -για αυτό και η ευρωπαϊκή οικογένεια λέγεται Λαϊκό Κόμμα (EPP)- υπό την πολιτική έννοια του όρου, έχει σχέση με την χριστιανοδημοκρατία, τον γαλλικό ρεπουμπλικανισμό, όχι τους φιλελεύθερους του FDP ή τον αγγλοσαξονικό liberalism (στις δε ΗΠΑ liberal σημαίνει κατ’ ουσίαν μεταμοντέρνα Αριστερά). Η χρήση των όρων ‘φιλελευθερισμός’ στην Ελλάδα από τη ΝΔ σχετίζεται με την απουσία ιδεολογικής αναφοράς και διανοουμένων, οι οποίοι θα προωθούσαν τις θέσεις της Παράταξης. Καιρός να ενισχυθεί η ιδεολογική αναφορά της Παράταξης και η προβολή των θέσεών της.
      Αλληλεγγύη στον Φαήλο Κρανιδιώτη. Τα ορφανά του Ρικάρντο ας πάνε στα ακροφιλελεύθερα γκρουπούσκουλα.
      • leonidas είπε:
        μην μου τα μπερδευεις γιατι θα ξεμεινει απο λαγκαβουλιν η γλυφαδα και απο γκρευ γκους το κολονακι μεχρι να βγαλουν οι τιτανες της πολιτικης ακρη με αυτα που γραφεις!!!!
  112. ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΡΙΔΑΙΑ είπε:
    ΦΙΛΕ ΦΑΗΛΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ Ν.Δ.
    ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Μ.Τ.Ο. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΜΗΤΙΚΟ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΜΗΝΑΝ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΦΑΗΛΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.
    ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ” ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ .
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ!
    ΧΑΙΡΕΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΛΜΩΠΙΑ
  113. Κακαβούλης είπε:
    ΔΗΜΑΡΑΤΕ
    Διάβασε το βιογραφικό και ξανασκέψου τι σημαίνει καμαρίλα.
    Ο Φαήλος Κρανιδιώτης γεννήθηκε το 1965 στον Κορυδαλλό από λαϊκή οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν τεχνικός υπάλληλος στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς κι η μητέρα του γαζώτρια σε βιοτεχνία στην Κοκκινιά.
    Σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μετά το πτυχίο του κατατάχθηκε εθελοντικά στις Δυνάμεις Καταδρομών, όπου υπηρέτησε επί 23 μήνες (2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών) ως έφεδρος Αξιωματικός. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και αρκετά Γερμανικά και Ισπανικά.
    Ασκεί ελεύθερη μαχόμενη δικηγορία στην Αθήνα από το 1992.
    Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ομάδας του Δικτύου 21. Έχει διατελέσει μέλος του Κέντρου Ερεύνης και Μελέτης Ελληνισμού και της Επιτροπής για την Κύπρο της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών. Το 1988 συλλαμβάνεται επειδή πέταξε από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, κατά τη διάρκεια της τελετής, το στεφάνι που κατέθεσε ο τότε δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Μπεντρεντίν Νταλάν, υπεύθυνος για την αρπαγή πολλών ελληνικών περιουσιών και μνημείων της Πόλης. Μέλος της Λέσχης Καταδρομέων – Ιερολοχιτών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.
    Από τα ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος στο πλευρό του ιδρυτή του Αντώνη Τρίτση. Μέλος της Τριμελούς Επιτροπής της Γραμματείας του Ε.Ρ.Κ. ως και μετά το θάνατο του Δημάρχου Αθηναίων.
    Υπερασπιστής των δικαιωμάτων των Κούρδων αγωνιστών στα δικαστήρια, συνδέεται με στενούς συναγωνιστικούς δεσμούς με το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Κουρδιστάν και τις οργανώσεις των Κυπρίων, Βορειοηπειρωτών, Κωνσταντινουπολιτών, Ποντίων, Ιμβρίων και την Αρμενική Εθνική Επιτροπή.
    Φίλος και συνεργάτης του αγωνιστή Θεόφιλου Γεωργιάδη που δολοφονήθηκε το 1994 στη Λευκωσία από όργανα της ΜΙΤ.
    Συντάκτης της εισηγητικής έκθεσης και της πρότασης νόμου του Αντώνη Σαμαρά, με την οποία αναγνωρίστηκε το 1996 από τη Βουλή των Ελλήνων η Γενοκτονία των Αρμενίων από το τουρκικό καθεστώς.
    Έχει διατελέσει επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος της Μητρόπολης των εν Ελλάδι Ορθοδόξων Αρμενίων και του Λαϊκού Κογκρέσου του Κουρδιστάν στην Αθήνα.
    Επίσης διετέλεσε πληρεξούσιος Δικηγόρος του κούρδου ηγέτη, κ. Αμντουλλάχ Οτσαλάν, στην Ελλάδα, στο πλευρό του οποίου βρέθηκε τον Φεβρουάριο του 1999 στο Ναϊρόμπι. Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, συνετέλεσε στην αποκάλυψη των μεθοδεύσεων που οδήγησαν στην ατιμωτική παράδοση του Κούρδου ηγέτη στα χέρια της Άγκυρας. Το 2003 υπερασπίστηκε τον κ. Οτσαλάν και δύο στενούς συνεργάτες του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Αθηνών, από το οποίο και αθωώθηκαν για τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στην Ελλάδα και της διατάραξης της διεθνούς ειρήνης της χώρας.
    Είναι πατέρας δύο κοριτσιών.
    • geothe είπε:
      Αν εξαιρέσω το τελευταίο σημείο του βιογραφικού του Φαήλου είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που εκπροσωπού οι Κούληδες, Αρούληδες και οι άλλο με τις ανταύγειες. Αφού δε ζήτησαν να κρεμαστείς μπροστά από τη Συγγρού Φαήλε ούτε στον παπά μη το πεις.
      Προσοχή στους Νεοδημοκράτες οικογενειακώ δικαίω είδατε τι εύκολα φτιάχνουν κόμματα; (και Συμμαχίες)
    • Κώστας Σταματάκης είπε:
      “Ο πατέρας του ήταν τεχνικός υπάλληλος στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς κι η μητέρα του γαζώτρια σε βιοτεχνία στην Κοκκινιά.”
      Πατριώτες αν θέλουμε να αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα τέτοιους ανθρώπους πρέπει να επιλέξουμε σαν ηγεσία του τόπου. Αυτούς που γνωρίζουν τι σημαίνει βιοπάλη και φτώχια. Τα βουτυρόπαιδα που κληρονόμησαν μια ζωή χαρισάμενη χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα, χωρίς να αξίζουν τίποτα, να πάνε σπίτι τους. Η πατρίδα μας έφτασε σε αυτή τη κατάντια από όλους αυτούς τους τενεκέδες, τα πριγκιπόπουλα της πολιτικής ηγεσίας που έχουμε βάλει στο σβέρκο μας, από τη βλακεία μας.
      ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 300 ΣΑΝ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ.
  114. Γιάννης Χριστόπουλος είπε:
    Ώστε βγήκαν πάλι από την πολιτική νεκρόκασα τα νεοφιλελεύθερα ζόμπυ λοιπόν! Ενδιαφέρον και, επιτρέψτε μου να πω, καθόλου τυχαίο!
  115. a.p. είπε:
    Προεδρε δεν επρεπε να πεσεις στην παγιδα να πεις το ναι στην μεταβατικη κυβερνηση, επρεπε να αφησεις τους 5 να εκτεθουν ανεπανορθωτα , τον ΓΑΠ να φυγει με ελικοπτερο( το CNN το ανεφερε δεν ειναι δικια μου εκτιμηση) και να επεμενες μεχρι τελους να μιλησει ο λαος. Τοτε ο καθε κατεργαρης θα επαιρνε την θεση που του αξιζει . Τωρα …
    -Ενας “οψιμος” δεξιος .( Ψηφιζω μονο Ν.Δ. απο το 1983 εως και σημερα)
    - Φαηλε δεν σε γνωριζω αλλα πιστευω οτι το δικιο ειναι με το μερο σου .
  116. alex είπε:
    η ομαδα των πεντε, με την αποπομπη χατζηγακη αποδυναμωθηκε και περιθωριοποιηθηκε(επικοινωνιακα και μεσα στο κομμα), και για αυτο ο κ.μητσοτακης επελεξε να επιτεθει σε καποιον που θεωρει οτι κινειται στο ιδιο μηκος κυμματος με τον κ. σαμαρα και υπαρχει η εικονα οτι λειτουργει συμβουλευτικα, οχι γιατι εχει κατι με τον κ. κρανιδιωτη, αλλα γιατι θελει να δωσει τροφη στα μμε να ασχοληθουν για να δημιουγησει δυναμικη προς τις ιδεες και τα σχεδια του..αν δεν εκανε κατι, τοτε απο φοβο, κανενας απο τους συνοδοιπορους του δεν θα τον ακολουθουσε στα επομενα σχεδια του..
    ακομα μην ξεχναμε τις δημοσκοπησεις που κανουν οι βουλευτες ενοψει εκλογων..
    αν καποιοι απο την ομαδα των 5, δουν οτι δεν τους ‘βγαινουν’ τα κουκια, θα αποκτησουν φυγοκεντρες τασεις …
  117. cormoran είπε:
    Τι να πει κανεις… Οσο ποιο γρηγορα φυγουν αυτοι οι “βουτυρομπεμπεδες”, τα καταλοιπα της καμαριλας, της οικογενειοκρατιας και των διαπλεκομενων, τοσο το καλυτερο για ολους μας… Φαηλο και Καμμενε, μαζι σας! Ευτυχως υπαρχει ακομη ελπιδα…
  118. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ είπε:
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΚΑ?? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ…ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ?? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΜΑΤΕ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙ ΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ.ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ.
  119. ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ είπε:
    Αδελφέ Φαήλο,
    είμαστε μαζί σου και με τον Αντώνη, για να φύγει επιτέλους αυτή η γάγγραινα που ταλαιπωρεί τον τόπο τις τελευταίες δεκαετίες.
  120. ΝΑΝΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε:
    Φάηλο,μη μασάς θα ακούσουμε πολλά μέχρι να γίνουν εκλογές και στείλει ο λαός κάποιους στο σπίτι τους για αυτά που έχουν κάνει και για αυτά που θέλουν να κάνουν…….αυτό που μας ενώνει όλους εμάς είναι η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ……
  121. Alexandrian είπε:
    Καλημερα …
    Προς κον Κρανιδιωτη …
    Το τελευταιο διαστημα , παρατηρειται μια προσπαθεια καποιων μεσων να διασπασουν την Ν.Δ με διαρροες του τυπου : “Αλλα ΑΝ ο κος Παπαδημος ΠΕΤΥΧΕΙ , τι γινεται ;; Θα ζητησει η Ν.Δ εκλογες ;; Πανω σε ποια βαση ;; ”
    Ειναι προφανης η προσπαθεια τους , να αναγορευσουν τον κο Παπαδημο σαν καταλυτη αλλα και σαν την αντιπαλη λυση απεναντι στον κο Σαμαρα και την Ν.Δ .
    Ταυτοχρονα αρχισαν το βρωμικο παιχνιδι “Γιατι αυτη την αντιμετωπιση ο Καμμενος και την αλλη ο Χατζηγακης ;;” παραβλεποντας το οτι ο μεν Καμμενος εξαφρασε μια αλλη αποψη , ο δε κος Χατζηγακης εκανε κριτικη ΕΝΑΝΤΙΟΝ του κομματος του , 2 διαφορετικα πραγματα δηλαδη .
    Στο ιδιο σχεδιο εντασσεται και η διαρκως τροδοφοδοτουμενη “αντιπαραθεση” Κρανιδιωτη-Μητσοτακη , με προφανη σκοπο να προκαλεσουν την επεμβαση του Α. Σαμαρα , ελπιζοντας πως ΑΝ στηριξει τον μεν εναντι του δε θα δημιουργηθει ρηγμα με προοπτικη διασπασης της Ν.Δ , ΟΠΩΣ ακριβως επιχειρουν να διασπασουν το ΠΑΣΟΚ … Και για μεν το ΠΑΣΟΚ , ας διασπαστει σε χιλια κομματια Το ζητουμενο για ΟΛΟΥΣ εμας ειναι η διατηρηση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ της παραταξης …
    Κε Κρανιδιωτη και κε Μητσοτακη …. κοινως , λαϊκιστι , ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ …. καθηστε σε ενα τραπεζι , πιειτε ενα τσιπουρο και ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ …
    ΔΕΝ περισσευει ΚΑΝΕΝΑΣ στην Ν.Δ
    Ας ΜΗΝ παιξουμε το παιχνιδι που θελουν καποιοι ..
    Φιλικα προς ολους
  122. Κ. Βέρος είπε:
    8-11-11
    Σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρό επεισόδιο έγινε το απόγευμα έξω από το γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.
    Ο Γιώργος Μουτούσης και ο Φαήλος Κρανιδιώτης επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του Δημήτρη Αβραμόπουλου, του Κώστα Αρβανιτόπουλου και του Χρύσανθου Λαζαρίδη.

    Μήπως ο Κρανιδιώτης έχει ξεφύγει εντελώς; Ποιος τον αναγόρευσε σε κριτή των πάντων και νομίζει ότι μπορεί να εγκαλεί και τον Αβραμόπουλο και τους υπόλοιπους εκλεγμένους Βουλευτές;
    Εκτός και ο Σαμαράς έχει στο επιτελείο του σφηκοφωλιά ακροδεξιών που θεωρούν την ΝΔ κτήμα τους.
    μιά
    • νεφέλη είπε:
      Αν ο Φαήλος είναι ακροδεξιός -με το παρελθόν και τους αγώνες του-
      τότε ο Κούλης τι είναι -ως ακραίος νεοφιλελεύθερος κι οικογενειακός φίλος βασιλικών και χουντικών-, γιατί έχω μπλεχτεί;;;
    • Κακαβούλης είπε:
      Aφου μερικούς δεν τους εγκαλεί ο εισαγγελέας, κάποιος πρέπει να τους εγκαλέσει.
  123. Άγρας είπε:
    Μπράβο Φαήλο, πέστα και βοήθα κι εσύ να καθαρίσει η κοπριά απο ‘δω μέσα…
  124. Stand είπε:
    Από τη σημερινή καθημερινή (κύριο άρθρο):
    Ακραία στοιχεία
    Η Ν.Δ. ήταν και είναι ένα μεγάλο αστικό κεντροδεξιό κόμμα. Από την εποχή του ιδρυτή της έως πρόσφατα δεν υπήρχε χώρος στις τάξεις της για ακροδεξιά στοιχεία ή οπαδούς του μίσους και της ξενοφοβικής παράνοιας. Ο αστικός κόσμος της Ν.Δ. με λύπη παρατηρεί να πληθαίνουν οι ενδείξεις πως μια ακροδεξιά ομάδα, η οποία χρησιμοποιεί μακαρθικές μεθόδους δυσφήμησης και λασπολογίας, επιχειρεί να αλώσει το κόμμα υβρίζοντας όποιον διαφωνεί μαζί της. Πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι επετέθησαν στον Αντώνη Σαμαρά όταν έκανε τη δύσκολη αλλά υπεύθυνη κίνηση της στήριξης της κυβέρνησης Παπαδήμου. Δικαίωμα των εν λόγω περιθωριακών στοιχείων είναι να διαφωνούν με τις παραδόσεις της Ν.Δ. και να θέλουν ένα αμιγώς εθνικιστικό και μισαλλόδοξο κόμμα. Ας τολμήσουν, λοιπόν, να ιδρύσουν κάτι τέτοιο, αλλά ας σταματήσουν να ωθούν τη Ν.Δ. και τον πρόεδρό της σε μεθοδεύσεις και κατευθύνσεις, οι οποίες διχάζουν και δεν βοηθούν τον τόπο αυτή την κρίσιμη ώρα.
    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_19/11/2011_1296850
    • Αυτόνομος είπε:
      WikiLeaks, «ο πλέον γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος
      Με «άριστα» βαθμολογεί η… αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα τον δημοσιογράφο, Αλέξη Παπαχελά, και την εκπομπή του «Νέοι Φάκελοι», που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επειδή παρουσιάζουν με θετικό τρόπο τις αμερικανικές θέσεις.
      Μάλιστα, ένας από τους τρεις συντελεστές της εκπομπής, την οποία εκτός του κ. Παπαχελά, συμπαρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου και Σοφία Παπαϊωάννου, ενημέρωνε το γραφείο Τύπου της αμερικανικής πρεσβείας ακόμη και για τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ.
      Τα παραπάνω καταγράφονται -μεταξύ άλλων- σε…
      τρία τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο Wikileaks. Εκτός από την εκπομπή «Νέοι Φάκελοι», αναφέρονται και στους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA, γενικότερα στον ΣΚΑΪ και στη free press εφημερίδα «Lifo», αλλά και εν γένει στην ελληνική δημοσιογραφία.
      Στο τηλεγράφημα, με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου 2008, ο συντάκτης χρησιμοποιεί κολακευτικά σχόλια για τον κ. Παπαχελά «ίσως τον πιο γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, και σημειώνει ότι, σε εκπομπή με θέμα την κρίση της Γεωργίας – Ρωσίας, ο δημοσιογράφος έκανε «πολύ καλή επιλογή παρουσίασης των αμερικανικών θέσεων». Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, ένας από τους τρεις παρουσιαστές της εκπομπής ενημέρωσε ακόμη και για το ποια πλάνα Ρώσων αξιωματούχων θα κόβονταν και ποια θα έμεναν.
      Τα όσα αναφέρουν τα έγγραφα ξεσκεπάζουν τη μυστική δραστηριότητα της αμερικανικής πρεσβείας σε κύκλους δημοσιογράφων, δημοσιογραφικές ομάδες, ακόμη και δημοσιογραφικές σχολές, που προφανώς επιχειρεί να επιστρατεύσει «νέο αίμα».
      Σχετικά τηλεγραφήματα
      http://bit.ly/qXojoS
      http://bit.ly/oZHQFQ
      http://bit.ly/rlQ3g7
    • Kώστας ΜΠ είπε:
      Aκροδεξιά είναι η Καθημερινή.
      Σε όλες τις χώρες και ιδίως στις ΗΠΑ οι οπαδοί ανεξέλεγτης Αγοράς,(νεοφιλελεύθεροι) οι συγκεκαλύμενοι οπαδοί της τραπεζοκρατίας τοποθετούνται στα άκρα του πολιτικού φάσματος(πχ δεξιά πτέρυγα ρεπουμπλικάνων).
      Ακροδεξιός ή μάλλον πιο σωστά υμνητής ακροδεξιών είναι ο διευθυντής της Καθημερινής:
      Παπαχελάς: Γιατί ανεβαίνει το ΛάΟΣ
      http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_11/03/2011_435437
      Άκραίοι νεοφιλελεύθεροι( ακροδεξιοί με οικονομικούς όρους) είναι αρθρογράφοι της Καθημερινής: Μανδραβέλης, Παπαδημητρίου κλπ.
      Να αφήσουν λοιπόν τα τσιτάτα και να αντιπαλέψουν τον Κρανιδιώτη(που εγώ στο κόμμα του Αντώνη Τρίτση τον θυμάμαι τη δεκαετία του ’80), το Antinews ή όποιον άλλο θέλουν με επιχειρήματα και όχι με ιδεολογική τρομοκρατία τύπου “αντιτίθεσαι στον Παπαδήμο; Είσαι ακροδεξιός!”), γιατί αν θέλουν να πάει σε καρατζαφέρειο επίπεδο η πολιτική διαμάχη αυτοί θα χάσουν. Και ο κόσμος της ΝΔ με την Καθημερινή και το γυάλισμα που έχει κάνει στο Μνημόνιο και τη λογική του τα έχει και όχι με τον Κρανιδιώτη που στο τέλος τέλος καμία θεσμική ιδιότητα δεν έχει και απλά εκφράζεται δημοσίως χρόνια τώρα.
  125. Eleni είπε:
    Ειλικρινα η δήλωση του Φαυλου Κρανιδιώτη( μέσω του antinews..) , εμένα ένα νέο ανθρωπο, με έκανε να καταλαβω οτι τελικά το παλιό και σαθρό πολιτικό κατεστημένο δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει στη χώρα…και σαν να μην έφτανε αυτό νέες αντιδημοκρατικές απόψεις εμφανίζονται στον ορίζοντα…Ειλικρινα κ. Κρανιδιώτη πως είναι δυνατόν εσεις ένας νέος ανθρωπος να υποστηρίζεται οτι οι πολτικοί πρεπει να κρίνονται μόνο απο τους αρχηγούς και όχι απο τον ίδιο τον λαό απο τον οποίο προέρχονται? Και στον οποίο κατα την γνώμη μου οφείλουν να λογοδοτούν…Μήπως γνωρίζεται τι απήχηση έχει ο Κυριάκος Μητσοτακης στη Β΄Αθήνας? Λέτε να είναι τυχαιο ή να του χαριστηκε κατι τέτοιο για τόσες συνεχόμενες εκλογικές νίκες ? Και ως γνωστον η Β΄Αθήνας δεν είναι το Κολωνάκι.. Αντι λοιπόν σε μια δυσκολη περίοδο για την ΝΔ να φροντίζετε για την ενότητα της παράταξης πάτε να την διχάσετε, καθισμενος πίσω από ένα γραφείο ? Εχθρός σας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ? ο οποίος σημειωτέον έχει δώσει τη ζωή του σε αγώνες μέσα στον κόσμο …εσείς αλήθεια κ. Κρανιδώτη πότε έχετε εκλεγεί από το λαό και δεν το θυμάμαι? ..και εμφανίζεστε τώρα να μιλατε εξ ονόματος της Νέας Δημοκρατίας…
    • Δ. Νάτσης είπε:
      Κυρία “Ελένη”, ο Φαήλος το αντίθετο λέει παραπάνω για τους βουλευτές – πολιτικούς: “Τους βουλευτές έχει δικαίωμα να τους κρίνει οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε και για οτιδήποτε. Πρωτίστως δε οι απλοί πολίτες που τους εκλέγουν ,όπως εγώ, ο τελευταίος από τους 800.000. Όποιος διεκδικεί το αλάθητο να προσχωρήσει στον Καθολικισμό και να γίνει Πάπας”. Οπότε μάλλον εσύ θέλεις στο απυρόβλητο τους “γόνους”. Το πως παίρνονται οι εκλογές από τα σόγια το ξέρουμε: όνομα του μπαμπά, χρήμα και προβολή από τα ΜΜΕ, με τα οποία έχει το σόϊ νταραβέρια. Ο Κούλης έδωσε τη ζωή του σε αγώνες μέσα στον κόσμο; Ωραίο! Αυτόι με τον πόντιο, τον γερμανό, την μεγαλύτερη αδερφή και τον κυρ Μιχάλη τον γαλαντόμο το ξέρεις;
      • Eleni είπε:
        Κύριε Δ.Νάτση κατα την αψοψή μου, είναι πολύ επιφανειακό (και ύποτο ίσως…) να θέλετε να κρίνετε τον Κυριάκο Μητσοτάκη μόνο λόγω του ονοματός του..σας παραπέμπω στις δηλώσεις και δράσεις του Κυριάκου σε πολλές περιοχές της Β΄αθήνας όλα αυτά τα χρόνια , όπου μάλιστα βοήθησε και στην επίλυση χρονιζόντων τοπικών προβλημάτων..αυτο θα πρέπει να κρινουμε κατα την άψοψη μου. Όσον αφορά την εξήγηση που δίνετε για την εκλογή του τόσες φορές , λυπάμαι που υποτιμάτε τόσο εύκολα την βούληση και την νοημοσύνη του εκλογικού σώματος και του απλού κόσμου που τον ψηφίζει…
  126. Οδυσσεύς είπε:
    Ο ΒΗΜΑ 99.5FM ο κατεξοχην σταθμος των διαπλεκομενων προσπαθει με καθε τροπο να δημιουργησει προβληματα στην Νεα Δημοκρατια.κανουν οτι μπορουν ΚΑΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ειναι οτι καποιοι εντος τοιχων παιζουν το ρολο τους..
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ,ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ σημερα η πιπιλη, κλπ, συνεχως προσπαθουν να δημιουργησουν προβληματα.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ το ρολο της εξυπηρετησης των διαπλεκομενων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Τα ιδια κανανε και εναντιον του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.Ο ΒΗΜΑ 99,5 ειναι ο σταθμος της Αγγελοπουλου,ο παλιος CITYfm ΕΠΙ καραμανλη.Ο μοναδικος σκοπος του ηταν να πεσει ο καραμανλης .Μολις επεσε η γιαννα τον πουλησε στον μπομπολα.Κανεις δεν μπορει να ξεχασει τον βρωμικο ρολο του συγκεκριμενου σταθμου το δεκεμβριο του 2008.
    ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΔΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ.
  127. foros είπε:
    Το πρόβλημά σου Φαήλο είναι ότι ασχολείσαι με αυτούς τους ανθρώπους. Όλοι γνωρίζουν το έργο τους που κινείται στο τίποτα. Είναι δημιουργήματα των ΜΜΕ. Ο λαός το γνωρίζει και στις εκλογές θα τους στείλει εκεί που αξίζουν: στα σκουπίδια!!!
  128. ΚΩΣΤΑΣ είπε:
    Με την πρόκληση του Πορφυρογέννητου στον Φαήλο, βρισκόμαστε στην αφετηρία της τελευταίας μηχανορραφίας του τζακιού των Μητσοτάκηδων,όπως κατά το βίοι παράλληλοι εξελίσσεται και η τελευταία μηχανορραφία της οικογένειας Παπανδρέου, για συντηρήσει το πασαλίκι της αντίπερα παράταξης . Το φεουδαρχικό σύστημα των δεινοσαύρων και των επιγόνων τους καταρρέει και καταλύτης είναι ο Αντώνης Σαμαράς.Με α αποφάγια μιας λεηλατημένης οικονομίας από τους Κοσκωτάδες, την mayo, την SIEMENS, τα χρηματηστήρια, τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ Γιαυτό τα αυτιστικά πολιτικά και δημοσιογραφικά κέντρα, οι σκηνοθέτες των δηλητηριασμένων δελτίων των οχτώ , επιχειρούν να χτυπήσουν πισώπλατα τον Ευπατρίδη πολιτικό , που επιζητεί να ξαναγυρίσει το ρολοι της Χώρας σε δημιουργικές στιγμές. Υπό άλλες συνθήκες , ο φαιδρός πρίγκηπας Κούλης , δεν θαξιζε , ούτε στοιχειώδους απάντησης.Τα βαμπίρ, δεν μπορούν να απαντήσουν, οι βρυκόλακες απλώς συντηρούν το σκοτάδι. Είναι τόσο ξύλινος , που ούτε για Δούρειος Ιππος δεν κάνει. Ζητάει πιστοποιητικά κομματικού πατριωτισμού από τον Φαήλο. Ποιός αυτός που αν δεν λεγόνταν Μητσοτάκης , όχι βουλευτής δεν θάταν αλλά ούτε θα περνούσε σε αδιάβλητες εξετάσεις του ΑΣΕΠ.Ο άνθρωπος που η σχέση του με τον φυγόδικο Χριστοφοράκο είναι πασιφανής. Στα μικρά νησάκια οι παρέες , είναι αποκαλυπτικές. Κακό χωριό τα λίγα σπίτια. Αλλά ο φθινοπωρινός αυτός κούκος , ξύπνησε σε κάποιες συνειδήσεις μνήμες αποστασίας. Ο πατέρας του θα μείνει στην Ιστορία ως επαγγελματίας διαλυτής κομμάτων. Ο γυιος έχει το θράσος και την αναίδεια να παραμένει στο κόμμα το οποίο λυσαλέα πολεμάει το σόι του και δεν έχει την ευθιξία της αποχώρησης και της ένταξης στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας , που ηγείται η Θεοδώρα η Β΄και αδελφή του. Καλά ποιόν νομίζουν , ότι δουλεύουν.Και έχουμε χρέος σαν αγωνιστές όχι της παράταξης αλλά του έθνουςνα αντισταθούμε απέναντι στην προσπάθεια σπίλωσης του Φαήλου, με την συνείδηση, πως ότι κάνουμε το κάνουμε για να δώσουμε μια ευκαιρία στον Αντώνη μας , “να κάνει ένα άλμα πάνω από την φθορά”
  129. Γιώργος Γκ. είπε:
    Τα μπαρουτοκαπνισμένα παιδιά των Μπαμπάδων τους ξιφούλκισαν φαινομενικά κατά του Φαήλου,στην ουσία όμως βάλλουν κατά του Σαμαρά.
    Ο ένας αποτυχών υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας!!!!!! (ο πατέρας του έχασε και την προεδρία του Ιδρύματος Καραμανλή) κι’ άλλος η πέμπτη φάλαγγα του Μητσοτακισμού μέσα στη ΝΔ. Κυριάκο δεν πας στο από-κομμα της αδελφής σου,μπας και σπάσετε το ρεκόρ του 2% ;Η βάση ξέρει ποιοί εκβίασαν την συνεργασία με το Πασόκ και θα τιμηθούν ανάλογα στις εκλογές,να είναι σίγουροι.
  130. OLYMPIOS PANOS είπε:
    Φαήλο αδικείς τον Κούλη, γιατί μεταξύ των άλλων αγώνων του-προσφορών του ήταν και η για τρία χρόνια στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας επι εποχής Σημήτη. Βλέπετε ο άνθρωπος είχε προσόντα, μεγάλες εμπειρίες και αυξημένο κύρος και έπρεπε να τοποθετηθεί απ ευθείας σε ηγετική θέση και φυσικά με παχουλό μισθό. Δεν υπήρχε άλλος έλληνας με ανάλογα προσόντα και δεν χρειάστηκε κανένας διαγωνισμός επιλογής του????
    Θυμίζω εκείνες τις εποχές ο μπάμπας του είχε ξεσαλώσει όταν έπαιρνε λίγο τα επάνω της η παράταξη έκανε και μια δήλωση υπερ Σημίτη???
  131. Orestios είπε:
    Υποστηρίζω Φαήλο.
    Δεν δέχομαι όλους αυτούς με το κληρονομικό “χάρισμα” του νεοφιλελευθερισμού (aka φασισμός)
  132. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ είπε:
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΗΛΟ. ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
    1) ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    2)ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.
    3)ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
  133. nikiplos είπε:
    ένα σχόλιο αν μου επιτρέπετε,
    για τους “εκλεγμένους” και τους άλλους…
    επειδή πολλοί (καθώς φαίνεται ) δεν έχετε συμμετάσχει ή έστω δεν έχετε μεγάλη εμπειρία από τους μηχανισμούς-τιμάρια (το είπε πολύ κομψά ο κος Κρανιδιώτης) των μεγαλων κομμάτων, ας θυμίσω μια ιστορία από τα παλιά…
    Ήταν τότε που γύρισε το μιλένιουμ κι μετά έγιναν οι εκλογές… Ο Επίτομος είχε βάλει στο τραπέζι απαίτηση εκτός από το γιό του να είναι εκλέξιμος, να έρθει και η Θοδωρίτσα πρώτη σε ψήφους, να δείξει έτσι έστω λίγο δυναμικότητα…
    Στο Γκρις, οι εκλογές γίνονται τσάμπα στην πλάτη του κοσμάκη… έτσι συνήθως τα δυό μεγάλα κόμματα, συνεννοούνται και αλλάζουν τους σταυρούς στα ψηφοδέλτια. Προσοχή: ΔΕΝ αλλάζουν το κόμμα προτίμησης… Ο ΠΑΣΟΚος στο ΠΑΣΟΚ θα ρίξει ψήφο… Ο ΝΔτης στη ΝΔ. Αλλά αλλάζουν το πρόσωπο που παίρνει τους σταυρούς, ανάλογα με τα “τιμάρια” και το μοίρασμα… Και εδώ οποία η έκπληξις… Οι κομματικοί μηχανισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, συνεργάζονται αγαστότατα…
    Όταν ο 30φυλλό, τα είχε σπάσει με την Αγία Οικογένεια, είχε κάνει και μια εκπομπή για αυτό… Τότε, πέρασε στο ντούκου… Λίγο έως πολύ είχε κάποιες ενστάσεις σε εκλογοδικείο, οι οποίες φυσικά είχαν εκδικαστεί 2 ή 3 χρόνια μετά… Σε όλες, είχαν κλαπεί ψήφοι του Δ. Αβραμόπουλου υπέρ του Κυριάκωνος… Έτσι είχε βγει το πορφυρογέννητο πρώτο σε ψήφους… κι όχι ένεκα δημοτικότητας ή αναγνώρισης από το σώμα ψηφοφόρων της ΝΔ…
    Η εκπομπή γρήγορα ξεχάστηκε πέρασε στο ντούκου, και είμαι σίγουρος, ότι έχει σβηστεί και από τα αρχεία…
    Για να εξηγούμαστε και να μην κάνουν κάποιοι τους έξυπνους, ότι τάχα εκλέγονται… Ιδίως το παιδί του Μπαρμπα-Γιάννη… που ξέρει πολύ καλά πως και γιατί εκλέχτηκε κάποτε… (μιλάω για τα πολύ παλιά χρόνια, εκείνα της σχολής…)
  134. farmakeros είπε:
    Φαήλο,να αγιάσει το στόμα σου!
    Πέστε μου,με το χέρι στην καρδιά,φίλοι κι οπαδοί της ΝΔ,τι έχουν προσφέρει στην πατρίδα πρώτα πρώτα και μετά στην παράταξη ,Αρης,Κυριάκος,Βαρβιτσιώτης ;
  135. aris είπε:
    Για απάντα και στο λεβέντη το Βουλγαράκη βρε Φαήλο…
    Δες εδώ
    Βουλγαράκης εναντίον Κρανιδιώτη και Σαμαρά
    http://logia-starata.blogspot.com/2011/11/blog-post_9587.html
  136. Νικήτας είπε:
    Τα παιδιά τύπου Κυριακού Μητσοτάκη εθισμένοι στην πολιτική ως επάγγελμα ,αποτέλεσμα της άκαπνης και άνετης ζωής που τους εξασφάλισαν οι πατεράδες τους , είναι ακατάλληλοι για την σύγχρονη εποχή που χρειάζεται αποφασισμένους ανατροπείς των πάντων ώστε να πάμε μπροστά.
    Το μόνο που κάνουν είναι να φρενάρουν τις αναπόδραστες εξελίξεις λειτουργώντας σαν φορείς της παρελθούσας νοοτροπίας , <> .
    Μάλλον δεν ελήφθη το μήνυμα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας όπου ο λαός ακύρωσε ένα προαποφασισμένο αποτέλεσμα με την αποφασιστική συμμετοχή του .
    Για πρώτη φορά συγχρονίστηκε η λαϊκή απαίτηση με την πολιτική απόφαση τσακίζοντας συνέδρια και πολιτικάντηδες .
    Αυτό που τώρα χρειάζεται ο τόπος είναι πολιτικοί που θα βάλουν πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας .
    Με γνώση και με δύναμη βγαλμένοι από τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού και με οδηγό την θυσιαστική αγάπη του Χριστού θα πετάξουν πάνω από πενταροδεκάρες συμφερόντων & περιουσίες
    χαρίζοντας σε αυτόν τον υπέροχο λαό την ελπίδα του.
    Σε τέτοιον πλου είναι φανερό πως νεοφιλελεύθερα αγοράκια τύπου Κυριάκου , Μιλτιάδη και λοιπών δεν τραβάνε .
    Χρειάζονται άντρες με μυαλό , ψυχή , δύναμη και ναυτοσύνη σαν τον Τριαντάφυλλο που μου λέει η διαίσθησή μου ότι κάνει.
    Σας ευχαριστώ για τον κόπο σας , Νικήτας Δημητρόπουλος
  137. Nίκος είπε:
    Όσο η αριστερά έχει ακτιβιστική λογική, ποτέ δεν θα δει εξουσία. Αντίστοιχα και η δεξιά.
    Ας βγάλουμε επιτέλους τον επαρχιοτισμό μας. Ίσως τότε να αποκτήσουμε και αστική τάξη.
    Καληνύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: