Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Αυτό θα πει ΠΑΣΟΚ:Έκλεισαν το http://naxios.blogspot.com

Με διαδικασίες εξπρές έγινε ντου του εισαγγελέα ύστερα από μήνυση για πλημμέλημα στο σπίτι γνωστού blogger από τις Κυκλάδες. Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσουν το http://naxios.blogspot.com

Η υπόθεση αφορούσε ανάρτηση για το Γ. Ραγκούση η οποία και προφανώς ενόχλησε το βουλευτή ;;;

Χαρακτηριστικά...
το http://olympia.gr γράφει
"ΠΑΣΟΚΟΜΗΝΥΣΗ ΕΞΠΡΕΣ. ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.

Μεσα σε τρεις ημερες κατατεθηκε μηνυση, εγινε αρση απορρητου για ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ σε blogspot! Α ρε πασοκαρα αθανατη! Καιρος να μετρησουμε τις δυναμεις μας."

Προφανώς έχουμε νέα αντίληψη περί της ελευθερίας της διακίνησης ιδεών στη χώρα των NBAers.

Ντροπή και αίσχος.Έκλεισαν το http://naxios.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν γνωρίζατε την ποιότητα αυτού του τύπου, που λέγεται Βασ. Γρατσίας την πολύπλευρη φασιστική του δράση, τον άνθρωπο που παρενέβαινε επί Ν.Δ., με τις πλάτες του βουλευτή αφεντικού του Βρούτση, ακόμη και στην αστυνομία με απειλές για να προστατεύει τους παράνομους, που δυστιχώς είναι και Ναξιώτης, πατριώτης μου και ντρέπομαι δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις. Δηλαδή δημοκρατία είναι να βρίζεις ανώνυμα, να συκοφαντής και να εκβιάζεις χωρίς στοιχεία. Μπράβο σας να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνετε τέτοιους νεοδημοκράτες. Δεν υπήρξατε ποτέ δημοκράτες και γιαυτό δεν ξέρετε τι σημαίνει δημοκρατία. Εσείς όπως κιαυτός μάθατε την δημοκρατία του Παπαδόπουλου και του Πατακού όπως σας την διηγήθηκαν οι πατεράδες και παπούδες σας, θαυμαστές και ευγνώμονες της χούντας επειδή κατάφερε να ρίξει και να φυλακίσει την εκλεγμένη από τον λαό κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου.