Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Εν αρχή ήν ο Μάκης και κανένας άλλος!

Είναι γεγονός. Όταν ο Μάκης συναντήθηκε με το φως, το φως άλλαξε πορεία. Όταν όμως συναντήθηκε με το Σαμαρά, ο Αντωνάκης του έδωσε ….. συνέντευξη. Πολύ καλά διαβάζετε! Κρίμα που ο νέος πρόεδρος της ΝΔ χαράμισε την πρώτη του συνέντευξη στο Μάκη. Θα μπορούσε να είναι πιο αξιοπρεπής και θα μπορούσε η πρώτη συνέντευξη του 7ου προέδρου της ΝΔ να αποτελέσει ένα γεγονός και όχι μια «κίτρινη ζούγκλα».
Τι θα πει «χάρηκα που με πετύχατε;» Αστειότητες! Μετά κάποιοι παραξενεύονται που γελάμε με τέτοια «παθήματα»! Όλως τυχαίως συντονίστηκαν τα μεγάλα πνεύματα του Μάκη και του Μπομπ του Σαμαράκη! Μόνο σφουγγαρίστρες δεν κράταγαν, σαν καλές «νοικοκυρές» που είναι και οι δυο τους.

Όσο για τους επιπόλαιους θαυμαστές του Αντώνη που πιστεύουν ακράδαντα ότι πολύ καλά έκαμε και έδωσε συνέντευξη στον «αγωνιστή» Μάκη, να τους πούμε ότι καλό θα ήταν και οι ίδιοι να επισκεφθούν τον ψυχαναλυτικό καναπέ του Ταρζάν. Γιατί ως γνωστόν το παίζει τελευταία ψυχαναλυτής και δοκιμάζει τις αντοχές σας δωρεάν μια και εξειδικεύεται! Επίσης μην ξεχνάμε τις «ψυχαναλυτικές» υπηρεσίες που προσέφερε προεκλογικά στον φίλο του πρόεδρο. Αυτά βέβαια θα συζητηθούν στο δικαστήριο αλλά καλό θα ήταν να προσέξουμε ότι ο Μπομπ ο Σαμαράκης στέλνει μήνυμα στη Ντόρα! Μην τυχόν και πειράξει τους φίλους του! Το πιάσατε το υπονοούμενο; Ελπίζω!
Μετά από όλα αυτό το θέατρο δεν θα ήταν άσχημα αντί για σπογγάρια να πετάγονταν για κανά σφουγγάτο. Αν και δεν ενδείκνυται πολύ αυγό τη νύχτα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, exastal, αν και θαυμαστής σου, πρέπει να σου βγάλω κίτρινη κάρτα. Το 2007, κόντρα στους νταβάδες, το ΠΑΣΟΚ έβγαλε αρχηγό τον ΓΑΠ. Δεν είπαν, όμως, ούτε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν Βενιζέλο ούτε οι νταβάδες των ΜΜΕ, πάμε να υπονομευσουμε τον ΓΑΠ να βγεί ξανά ο Καρμανλής.Αντιθέτως, ξεκίνησαν συντονισμένη επίθεση κατά του Καρμαναλή, και τον έριξαν χουντικά απ' την εξουσία μέσα σε 2 χρόνια. Περιμένω το ίδιο και απ' τους οπαδούς της Ντόρας. Ολοι μαζί να διώξουμε το γρηγορότερο απ' την εξουσία τους νταβάδες, τα πράσινα ΜΜΕ , τους πρασινοφρουρούς και την κυβέρνηση των 100 ημερών!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση του νεοεκλεγέντος Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά (29/11/09): Με εντολή των ψηφοφόρων της ΝΔ, αναλαμβάνω την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσω την παράταξη σε νέους αγώνες για την πρόοδο του ελληνικού λαού, κ.τ.λ..
- Είσαι σίγουρος αγαπητέ Αντώνη, ότι έγινες πρόεδρος, με εντολή των ψηφοφόρων της Ν.Δ.; Είσαι πρόεδρος του 5%. Άντε στις εκλογές, να πάρεις ένα 20%, λόγω σφραγίδας της Ν.Δ. Δεν σε βλέπω για παραπάνω..

Ανώνυμος είπε...

=Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ στις 8:58

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2009
== ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΩΡΓΟ !!! ==
Μου το έστειλε φίλος αναγνώστης:

==ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΩΡΓΟ !!!==

«Ήρθες να πληρωθείς την άδεια;;;»

26/11/2009


Με αυτά τα λόγια με υποδέχτηκε συνάδελφος χθες το μεσημέρι στο πεζοδρόμιο έξω από την εταιρεία.

- Δεν κατάλαβα το υπονοούμενο, του απάντησα.

- Για την κανονική άδεια που πληρώνεστε οι απαλλαγμένοι συνδικαλιστές, σου μιλάω.

- Και ποιος σου είπε ότι συμβαίνει αυτό;

- Ρώτα τον ----------- και θα μάθεις, μου λέει.

Πράγματι, λίγο αργότερα, συναντάω τον ------------, του μεταφέρω τον παραπάνω διάλογο και του ζητάω να μου πει τι έχει γίνει.

Και εκείνος, με το γνωστό υβριστικό του ρεπερτόριο, μου απάντησε:

- 260 συνάδελφοι έχουν πληρωθεί διπλά την κανονική τους άδεια.

- Τρεις συνδικαλιστές έχουν επίσης κάνει το ίδιο.

- Και αυτός, με αγωγή που κατέθεσε κατά της εταιρείας διεκδικεί να πληρωθεί την άδεια και σε πρώτο βαθμό έχει δικαιωθεί.

Μετά από αυτά είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι:

Σχόλια, ψίθυροι και υπονοούμενα για ιδιοτελή συνδικαλιστική συμπεριφορά δεν με αφορούν. Ουδέποτε έχω πληρωθεί την κανονική μου άδεια και δεν το θεωρώ ηθικά έντιμο να συμβαίνει αυτό".

.....ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ


Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ στις 8:58

Ανώνυμος είπε...

Ν προτείνω κάτι στον κ. Σαμαρά. Κύριε Σαμαρά, προχώρα μπροστά! Κάνε την έκπληξη! Κάνε την υπέρβαση! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κι εγώ με τον παραπάνω ανώνυμο. Αγαπητέ κ. Σαμαρά, εσύ που ξέρεις από υπερβάσεις, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ όσο είναι καιρός. Να είσαι σίγουρος, πως εμεις οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες δεν σε θέλουμε για αρχηγό. Ας σε διαφημίζουν όλη μέρα τα πασοκοκάναλα και ας σε γουστάρουν τόσο πολύ οι πασόκοι. Για μας, από το '93 και μετά, είσαι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ! Τεράστιο το λάθος του Καραμανλή που σε έφερε πάλι πίσω. Σου προτείνω να πας στο Πασοκ, με το φίλο σου το Γιωργάκη. Είμαι σίγουρος πως θα σου δώσει μια καλή θέση στην κυβέρνησή του. Αν νομίζεις πως έτσι, νιώθω μόνο εγώ, κάνε ένα απλό γκάλοπ, να δεις πόσο πολύ αντιπαθητικός είσαι στον κόσμο της Ν.Δ.