Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Και όμως! Η "υπόθεση Κουτούπη" είναι καθαρή δίωξη από το «βαθύ Πασόκ»

Πριν λίγες μέρες σας έκανα μια ανάλυση για την «υπόθεση Κουτούπη». Και όμως ο ίδιος ο Μάκης με δικαίωσε απόλυτα! Ομολόγησε ότι του έδωσαν τα στοιχεία, οι ….. άμεσα ενδιαφερόμενοι! Κάποιοι κάνουν φύλλο και φτερό τα «βιογραφικά» των προσληφθέντων σε θέσεις γενικών γραμματέων, γιατί έχουν "προσβληθεί" από τις ανοιχτές διαδικασίες του προέδρου του Πασόκ! Τα θέλουν όλα δικά τους. Το παιχνίδι που αγαπά το «βαθύ Πασόκ» είναι χωρίς αμφιβολία το «πάρτα όλα». Τι θα πει ότι έγραψε μια κουβέντα παραπάνω στο FaceBook. Όλοι γράψαμε. Άρα η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης αποτελεί στοιχείο ….. απολύσεως από θέση που δικαιούσαι λόγω προσόντων!!! Και όμως η πραγματική αιτία που εξεδιώχθη ο κ. Κουτούπης είναι η πολιτική του ταυτότητα. Έκαμε το χείριστο των λαθών. Να ανήκει στη Νέα Δημοκρατία!!! Έγκλημα κολασιαίων διαστάσεων για το «βαθύ Πασόκ». Το «κολασιαίων» εκ της κολάσεως! Πως τόλμησε ο «επάρατος» να τους φάει τη θέση; . ….. "Σκοτώστε τον"! Πως τολμούν με «ανοιχτές διαδικασίες» και αυτό το internet να καπελώνουν κλαδικές, εργατοπατέρες και «αγωνιστές» της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης»; Δε γίνεται!
Συμπέρασμα από όλη την δήθεν συμμετοχική διαδικασία των προσλήψεων είναι ότι ο κάθε μελλοντικός ΓΓ πρέπει να κρατά το στόμα του κλειστό (εκτός και αν βρίζει δημοσίως μια Δεξιά κυβέρνηση ή τις διοικήσεις των δημοσίων υπηρεσιών «τους», που δεν τους αφήνουν να χαρούν το δικαίωμα στην απεργία) και να προσέχει τι ψηφίζει (εκτός και αν ψηφίζει Πασόκ, οπότε και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί). Κατά τα άλλα όλες οι «αυστηρές» προδιαγραφές είναι στάχτη στα μάτια των αδαών και χάντρες στα χέρια των ιθαγενών!
Προτείνω στο κύριο Κουτούπη να κινηθεί δικαστικά και να απαιτήσει τους μισθούς που του αφαιρέθησαν βίαια και αν δεν δικαιωθεί εντός Ελλάδος, να καταφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όπου σίγουρα θα δικαιωθεί. Μια και εκεί η ελευθερία έκφρασης των δημόσιων υπαλλήλων είναι κατοχυρωμένη και οποιαδήποτε νύξη για απόλυση λόγω πολιτικών πεποιθήσεων συντελεί στη βέβαιη καταδίκη της χώρας που δικάζεται! Ρίξτε μια ματιά και εδώ…

Είναι πασιφανές ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το facebook με ελευθεριάζουσα διάθεση και ειδικά σε περιπτώσεις εκλογών ή άλλων μεγάλων γεγονότων η χρήση του διαδικτύου απελευθερώνει ακόμα περισσότερο τον «χρήστη» που φτάνει μέχρι το σημείο της εκτόνωσης μέσω ύβρεων, μεταφορών, πλάκας και απλουστευτικού χιούμορ. Αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προσβολή της ελευθερίας της έκφρασης, να χρησιμοποιούνται προσωπικά σχόλια(-δημοσιεύσεις), εναντίον κάποιου με δυσανάλογο τρόπο και προσβάλλοντας την προσωπικότητά του. Εκτός και αν "πρέπει" να τεθούν όρια και στο δικαίωμα κριτικής που έχει κάθε άνθρωπος ή στον τρόπο που αυτή η κριτική εκφέρεται! Δε μπορεί αστείες εκφράσεις, που ξέρεις ότι ίσως τις διαβάζουν και εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι να εκλαμβάνονται κυριολεκτικά.

Στην απόφαση Peck κατά Ηνωμένου Βασιλείου ακόμα και όταν είσαι σε δημόσιο χώρο, υπό συγκεκριμένες συνθήκες (π.χ. άγνοια ότι υπάρχει κάμερα) προστατεύεται η ιδιωτικότητα και δεν μπορούν οι πράξεις που κάνεις εκεί νόμιμα να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου. Το μεγάλο λάθος της κυβέρνησης είναι ότι προσπαθεί να επιβάλει κανόνες δεοντολογίας ακόμα και στον τρόπο που κάνει κάποιος πλάκα με τους φίλους του. Στην «υπόθεση» Κουτούπη», έπαιξε το «βαθύ Πασόκ» και έχασε η κυβέρνηση! Η πλάκα στο facebook χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για να ανακληθεί ο διορισμός κάποιου που ενόχλησε η παρουσία του το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» εξαιτίας των πολιτικών του πεποιθήσεων. Ο κ. Κουτούπης δεν πρέπει να το αφήσει έτσι. Η φασίζουσα νοοτροπία του κομματικού κατεστημένου μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Ρίξτε μια ματιά και εδώ:«Η αβάσταχτη υποκρισία μιας κακώς νοούμενης διαφάνειας».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den aloigei to email apo to profil sou??

Ανώνυμος είπε...

Στην ουσία έχουμε μία προσπάθεια τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού.

Αυτό που λένε οι Σοσιαλοφασίστες (Σοσιαλιστές στα λόγια και φασίστες στην πράξη) είναι:

''Μην αρθώνετε λόγο ενάντια στο καθεστώς γιατί σας παρακολουθούμε και μπορεί να χάσετε και την δουλειά που έχετε...ακόμη και αυτή που θα αποκτήσετε...''

Αυτό που συμβαίνει είναι φασισμός είναι ολοκληρωτισμός και πρέπει κάθε δημοκράτης να αντισταθεί στην κοινωνία του φόβου που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.

Ανώνυμος είπε...

nai nai bathy pasok!!!

Ανώνυμος είπε...

tora me tous syfytites!!!

Ανώνυμος είπε...

exoume episodia sta exarxia???