Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Πρωτοφανής πρόκληση η δίωξη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας

ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Αφού τα δικαστήρια αθώωσαν το ναζιστή Κ. Πλεύρη το Μάρτιο του 2009, ασκούν ποινική δίωξη κατά των κατηγόρων του. Φαίνεται ότι το έγκλημα πρέπει να ολοκληρωθεί για να καταλάβει και ο πιο ανύποπτος δημοκράτης ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει σε αυτή τη χώρα.

Μετά λοιπόν από μήνυση του ναζιστή Κ. Πλεύρη η εισαγγελία Πλημ/κών της Αθήνας άσκησε δίωξη κατά των 3 μελών της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Άννας Στάη, Ρένας Κούτελου, Λάμπη Κατσιάπη που ήταν μάρτυρες κατηγορίας κατά του Κ. Πλεύρη για το ρατσιστικό του βιβλίο «Εβραίοι όλη η αλήθεια», στο οποίο αυτός υμνεί το Γ΄ Ράιχ, καλεί σε εξόντωση των Εβραίων και «κατηγορεί» τον Χίτλερ ότι δεν την ολοκλήρωσε «ενώ ηδύνατο»! Ο Πλεύρης αθωώθηκε κατά σκανδαλώδη παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου 927/79. Η δίωξη κατά των 3 μαρτύρων κατηγορίας γίνεται επειδή στη διάρκεια της δίκης η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία κατήγγειλε τη μεροληπτική στάση συγκεκριμένων δικαστών υπέρ του ναζιστή, τις αντισημιτικές θέσεις που αυτοί έκφρασαν και τις γενικότερες μεθοδεύσεις για την αθώωσή του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο αυτές οι καταγγελίες της Αντιναζιστικής κατά δικαστών αποτελούν «ψευδείς ειδήσεις» που μπορούν να προκαλέσουν «εύλογη ανησυχία στους πολίτες» (191 ΠΚ)

Οι πολίτες όμως δεν ανησυχούν όταν καταγγέλλονται αυτά τα εξαιρετικά ανησυχητικά και μοναδικά για τη δικαιοσύνη μιας ευρωπαϊκής χώρας φαινόμενα, αλλά ανησυχούν όταν αυτά αποκρύπτονται και αθωώνεται ο ναζισμός.

Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία θεωρεί τη δικαστική δίωξη των μελών της μια καθαρά πολιτική δίωξη μιας αντιφασιστικής οργάνωσης με ευθύνη όλου του πολιτικού συστήματος. Γιατί είναι αυτό το τελευταίο που απέκρυψε μεθοδευμένα αυτή τη δίκη, ώστε να μη μάθει ο κόσμος ούτε το εγκληματικό γενοκτονικό κάλεσμα του κατηγορούμενου ναζιστή, ούτε, κυρίως, τη νομική και ηθική αθώωση αυτού του καλέσματος από τους δικαστές.

Η μετατροπή από την εισαγγελία Πλημ/κών Αθήνας των 3 αντιναζιστών μαρτύρων κατηγορίας σε κατηγορούμενους και μάλιστα σε σύμπλευση με τον ναζιστή, θα πρέπει να ανησυχήσει κάθε δημοκρατικό άνθρωπο στη χώρα.

Η δίωξη αυτή έχει σαν στόχο να φράξει το στόμα μιας αντιφασιστικής οργάνωσης για να μην συνεχίσει τις καταγγελίες της ενάντια στο δικαστικό και πολιτικό σύστημα και ακόμα να τρομοκρατήσει όλους τους πραγματικούς δημοκράτες που θα επιχειρήσουν στο μέλλον να κάνουν το ίδιο.

Πιστεύουμε ότι τελικά η δίωξη της Α.Π θα πετύχει το αντίθετο αποτέλεσμα: Καλούμε όλους τους δημοκράτες να σταθούν αποφασιστικά στο πλευρό μας για να υπερασπίσουμε τα στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα του λαού μας που πραγματικά απειλούνται από την αυξανόμενη βία των ναζιστικών συμμοριών και του ρατσιστικού λόγου.

Αθήνα 1 Δεκεμβρίου 2009

Για την Αντιναζιστική Πρωτοβουλία

Άννα Στάη

Ρένα Κούτελου

Γραφεία: Χαλκοκονδύλη 35, Αθήνα, Τηλ-φαξ: 210-5232553

http://www.antinazi.gr , e-mail: info@antinazi.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από ότι διαπιστώνω από την σελίδα της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας δεν είμαστε μόνο υπό οικονομική επιτήρηση αλλά και υπό επιτήρηση από τις ευρωπαϊκές κοινωνίες τους διεθνείς οργανισμούς και οργανώσεις για την εφαρμογή των αντιρατσιστικών νόμων και υποχρεώσεων της χώρας προς τη διεθνή κοινότητα.
Διαβάζω στο site της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας το παρακάτω απόσπασμα από το κέντρο Βίζενταλ:
Το βιβλίο του κ. Πλεύρη, είναι γεμάτο ανείπωτο μίσος και απροκάλυπτο αντισημιτισμό:
• «Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφο Χίτλερ τα εξής: Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο την Ευρώπη από τους Εβραίους.»
• «Ξυπνήστε. Οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των Εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει.»
• «Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα.»
• «Φταίει ο πολιτισμένος κόσμος που ανέχεται τα διεθνή παράσιτα που λέγονται Ιουδαίοι.φθάνει η ώρα των αντιποίνων.»
Οι δικαστές δεν διέταξαν τη σύλληψη του Κ. Πλεύρη ακόμα και μέσα στο δικαστήριο αλλά τον αθώωσαν και παρέπεμψαν σε δίκη τους μάρτυρες κατηγορίας! Αίσχος και ντροπή. Ντροπή αν δεν καταγγείλουμε τους υπεύθυνους, τους δικαστές και τις κυβερνήσεις, που υποθάλπουν συστηματικά το αυγό του φιδιού. Βέβαια αυτά είναι τα πολιτικά αποτελέσματα των οικονομικών θεωριών και εξηγήσεων για τη φτώχεια και την οικονομική χρεωκοπία που δίνουν τα κόμματα. Το κεφάλαιο τάχα σε μυστικές συγκεντρώσεις συμφωνεί τις τιμές, μαζεύει τον πλούτο της κοινωνίας, και ρίχνει στη φτώχεια και στη δυστυχία τον κόσμο, πριονίζει ολημερίς το δέντρο της ζωής και του έθνους όπως οι καλικάντζαροι τα Χριστούγεννα. Τα κέρδη είναι άπειρα λένε, για να υποβάλουν στον άνθρωπο του καναπέ, έμμεσα, ότι είναι απόλυτο και το κακό που προξενεί το κεφάλαιο στο λαό και γι’ αυτό και πρέπει να καταστραφεί. Μόνο τα δικά τους κεφάλαια π.χ Μπόμπολας, Κόκκαλης, Μυτιληναίος, Βγενόπουλος, Γερμανός είναι «κοινωνικά» κεφάλαια και δεν φταίνε ποτέ και για τίποτα. Από την «ανάλυση» αυτή λείπει μόνο ένα όνομα γιατί αυτή η «ανάλυση» έχει αναπτύξει πλήρως το περιεχόμενο του εβραίου, της εβραϊκής συνομωσίας και τον αντισημιτισμό.

Ανώνυμος είπε...

Nα υποστηρίξουμε όλοι την Αντιναζιστικη Πρωτοβουλία! Πόσοι πραγματικοί δημοκράτες μείνανε σ'αυτή τη χώρα?
Μόνον αυτοί ταβάλανε με τον ναζί Πλεύρη. Οι "προοδευτικοί αριστεροί" που είναι?
Κρύβονται πίσω από ακισμούς και γελάκια πίνοντας εσπρέσσο στα "στέκια" ότι ο Πλεύρης είναι γελοίος και δεν έχει ανάγκη από την επαναστατική τους καταδίωξη..Με το φωτοστέφανο της αριστεροσύνης να κρέμεται σαν φτηνή λάμπα νέον πάνω στις κεφάλες τους, οι σαπιοκοιλιάδες γίνονται συνεργοί στην εκκόλαψη του φιδιού..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι συνεργοί οι ΄΄αριστεροί΄΄ είναι συνειδητοί συνεργάτες, αυτοί δουλεύουν εδω και χρόνια στην κοινωνία τον πρωτόγονο μονόπλευρο αντισημητισμό και αντιδυτικισμό , οργώνουν δηλαδή το χωράφι που σπέρνει ο Πλεέρης και ο κάθε Πλεύρης...