Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ολόκληρο το αποτυχημένο περιβάλλον του Καραμανλή, τώρα με το Σαμαρά !!!

Το "περιβάλλον" που οδήγησε στην καταστροφή το κόμμα της ΝΔ και την χώρα με αποκορύφωμα την συντριβή στις εκλογές της 4ης Οκτωμβρίου με 11 μονάδες διαφορά, ποσοστό 33%, το μικρότερο που έχει ποτέ πετύχει το κόμμα της ΝΔ, τώρα .... στο πλευρό του Σαμαρά.
Μαζί με αυτούς και ο ίδιος ο κος. Καραμανλής στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά όπως ομολογούν όλοι και αυτός έχει πλήρη γνώση σε οτιδήποτε κάνουν οι δικοί του άνθρωποι άσχετα άν μερικοί θέλουν να μας παραστήσουν οτι σφυρίζει αδιάφορα.
Το τελικό συμπέρασμα αυτοί που κυβέρνησαν τα τελευταία 5 χρόνια δέν θα διαφέρουν σε τίποτα με μιά κυβέρνηση με πρωθυπουργό Σαμαρά.
Η εφημερίδα το ΒΗΜΑ τους ξεμπροστιάζει όλους αναλυτικά.
Κ.Αρβανιτόπουλος Γεν.Δ/ντής του ιδρύματος "Κωνσταντίνος Καραμανλής" διοργάνωσε 1 μήνα πρίν τις εκλογές μεγαλειώδη εκδήλωση παρουσία 75 βουλευτών με ομιλητή τον Αντώνη Σαμαρά, αμέσως μετά την εκλογή του ο κος.Σαμαράς διόρισε τον κο.Αρβανιτόπουλο διευθυντή του πολιτικού του γραφείου.
Μεν. Δασκαλάκης απο τους σημαντικότερους συνεργάτες του κου.Καραμανλή διατηρήθηκε και απο τον κο. Σαμαρά στην θέση του γενικού διευθυντή του κόμματος. διαβάστε περισσότερα
Θα προκαλούσε έκπληξη αν ο νέος αρχηγός θα απομάκρυνε το Δασκαλάκη...

Καμία εντύπωση δεν προκάλεσε το γεγονός της παραμονής του Μενέλαου Δασκαλάκη στην θέση του διευθυντή της Ν.Δ. Αντιθέτως, θα προκαλούσε έκπληξη αν ο νέος αρχηγός θα τον απομάκρυνε.

Ο Δασκαλάκης έκανε πολύ καλή δουλειά για τον Σαμαρά.
Στο Συνέδριο είχε δώσει καμιά διακοσαριά διαπιστεύσεις στο γραφείο του σημερινού προέδρου.
Επρόκειτο για άσχετα στελέχη που είχαν φτιάξει κερκίδα.
Πέραν αυτού ο Δασκαλάκης, διατηρεί άριστες σχέσεις με όλο το σύστημα του πρώην Μαξίμου.
Τον Ζακυνθινό, τον Λειβαδά και τα άλλα παιδιά.
Όλους όσους έφεραν σ' αυτό το χάλι τον Καραμανλή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΑΔΑΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΛΕΙΒΑΔΑ-ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ Η ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ. ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΟΥΦΛΙΑ,... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. Η "ΝΚΗ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ; ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ! ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ!