Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Σα να μην πέρασε μια μέρα....

Δεν πέρασαν κιόλας 24 ώρες και ο- "λαοπρόβλητος ηγέτης",η "νίκη ενάντια στη διαπλοκή και στα συμφέροντα",ο "αρχηγός που νίκησε την οικογενειοκρατία" και πλήθος άλλων επιθέτων -νέος Αρχηγός της Ν.Δ Α.Σαμαράς επιβεβαιώνει τη μικρότητα και τον αριβισμό του όχι σαν πολιτικός-αυτό το νιώσαμε καλά στο πετσί μας το 1993-αλλά κυρίως σαν άνθρωπος,αφού έδωσε τη πρώτη συνέντευξη σαν Πρόεδρος, στον άνθρωπο που έγραψε αυτό το κατάπτυστο στολισμένο με βοθρολύματα άρθρο για τον εφήμερο πολιτικό του αντίπαλο.

Η "Προεδράρα που έγινε Αντωνάκης" λένε σήμερα τα blogs,αντί του σωστού ο" Αντωνάκης που κατάφερε έστω και αργά να γίνει Πρόεδρος".

Αυτά τα ξέραμε.Είναι η πολιτική ιστορία του τόπου. Τα έχει γράψει το τεμπεσίρι της ιστορίας. Αυτό που δεν είχαμε ξεκαθαρίσει στο νου μας,αλλά μας διευκόλυνε από τη πρώτη κιόλας μέρα ο "ηγέτης" να το καταλάβουμε ήταν :

Έγινε Πρόεδρος για να ..... ξανακάνει τη Ν.Δ Κυβέρνηση... ή για να μην γίνει η Ντόρα Πρωθυπουργός; Σα να μην πέρασε μια μέρα από το 1993.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η Ν.Δ. δεν ξαναγίνεται κυβέρνηση, ούτε σε 40 χρόνια. Να χαίρεστε τον αρχηγό σας. Κορόιδα νεοδημοκράτες. - Πρασινοαίματοι -

Ανώνυμος είπε...

Το οτι οι μουσουλμανοι της Θρακης ψηφισαν την κ Μπακογιαννη με ποσοστα Ζωνιανων δεν σας λεει τιποτα παιδια;
Το ιδιο και η Φλωρινα με την εκει ψευτομειονοτητα της.
Δε νομιζετε οτι κατι τρεχει;

Και για να σας διευκολυνω ακομα περισσοτερο.
Προτιμοτερη η Μπουργκα, και οχι το Μπουργκαζ?

Ανώνυμος είπε...

η νεα δημοκρατια ειτε το θελετε ειτε οχι θα ειναι συντομα ξανα κυβερνηση..