Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ο αποτυχημένος «κόκκινος» Πάνος εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ !!!

Ναι είναι αλήθεια.
Η κάθαρση στη ΝΔ ξεκίνησε. «Νέα» ελπιδοφόρα πρόσωπα καταλαμβάνουν τις θέσεις κλειδιά. Πρόσωπα που ήταν πιστά στα κελεύσματα του νέου προέδρου. Εκπρόσωπος τύπου αναλαμβάνει ο original δεξιός Πάνος. Πρώην σύζυγος της κόρης του Τσαλδάρη και νυν σύντροφος της κόρης του Λαλαούνη.
Φάτσα δηλαδή της πρώην «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης» αναλαμβάνει ο Πάνος. Άρχισαν ήδη να τον γλύφουν ως «ικανό», «την καλύτερη επιλογή», «άλλη κλάση» και «κατάλληλο». Κάποιοι φυσικά που μάλλον τον έχουν ανάγκη γιατί εμείς ….. γελάμε!
Θεωρείται λέει ο άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι το χώρο των media!!! Γι’ αυτό όποτε έβγαινε στο γυαλί, η ΝΔ έχανε από δυο μονάδες με το στεγνό και λαϊκίστικο ύφος, του illuminati της Δεξιάς! Όσο για τον τόνο της φωνής του και το περιεχόμενο του λόγου του, τι να πω! Αφού αρέσει στον Αντώνη, τουμπεκί εμείς.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πάνος είναι απ’ τους χειρότερους ever υπουργούς Απασχόλησης. Όταν έφυγε απ’ το υπουργείο ήχησαν οι σάλπιγγες πέρα ως πέρα … οι φοβερές σημαίες ξεδιπλωθήκαν στον αέρα ….!

Συγχαρητήρια κύριε πρόεδρε για τις επιλογές σας!!! Και μην ξεχνάτε. Κάντε κάτι και για το Μανόλη που ξεροσταλιάζει για μια θέση. Τον λυπάται η ψυχή μας! Α ναι. Μην ξεχάσετε και την Παπακώστα με τη νέα κουπ (μην πάει άδικα το κομμωτήριο!) και το «μοντελάκι» Φωτεινή Πιπιλή …… που έκαμε κορμάκι μπας και γίνει σκιά της Μπατζελή! .....Λυπηθείτε τους!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Exastal, σε διαβάζω πολύ καιρό, πρώτη φορά όμως αφήνω σχόλιο στο μπλογκ σου. Νιώθω, ότι εκφράζεις την ψυχή και την καρδιά της Νέας Δημοκρατίας. Να είσαι σίγουρος, πως οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες, νιώθουν την ίδια αγανάκτιση με σένα, που το σύστημα πασοκ, έβγαλε τον Αντώνη αρχηγό. Δυστυχώς όμως, είναι πάρα πολλοί ομοϊδεάτες μας, που δεν το καταλαβαίνουν.. Ήδη, ο νέος αρχηγός, ο πολιτικός του 5%, από τις πρώτες κινήσεις του, έδειξε ποιός είναι και πως πρόκειται να συνεχίσει.. Θα ήθελα να μου απαντήσει όμως κάποιος: Όταν ο "μεγάλος" αυτός πολιτικός, Σαμαράς, ίδρυσε την πολιτική άνοιξη, όλοι αυτοί που τον ψήφισαν τώρα, γιατί δεν τον ψήφισαν και τότε; Τί άλλαξε άραγε; Νιώθω ότι μόνο οι σφουγκοκολάριοι θα είναι μαζί του. Η συνείδηση του πραγματικού Νεοδημοκράτη, που δεν επηρεάστηκε από την πασοκική προπαγάνδα, σύντομα θα τον τιμωρήσει. Θα έχει κι αυτός την τύχη που είχαν όλοι οι προδότες, ανέκαθεν στην ιστορία.. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως αγαπητέ, οι προδότες κάποτε τα καταφέρνουν. Δές τον Μητσοτάκη.