Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Η Φεβρωνία ξαναπήρε μπρος

Νέα ανάρτηση στο BLOG της Νέας Δημοκρατίας.
Με δηλώσεις Σαμαρά φυσικά. Οι μηχανισμοί της Φεβρωνίας ξαναπήραν μπρος. Σα να μην πέρασε μια μέρα. Οι άνθρωποι που αδυνατούν να κατανοήσουν τον ρόλο των νέων μέσων και απέτυχαν παταγωδώς σε αυτές τις θέσεις, επέστρεψαν αμέσως στα πόστα τους. Σε όλους τους μηχανισμούς της Ρηγίλλης περιχαρείς ….. οι ίδιοι άνθρωποι, ξανάπιασαν δουλειά! Πολύ γενναιόφρων ο Αντωνάκης μια και όλοι αυτοί υποτίθεται υπηρετούσαν την Μπακογιάννη. Ο Σαμαράς όμως δεν κάνει δίχως τους.
Κανένας δεν κουνήθηκε απ’ τη θέση του. Η ίδια μούχλα ιδεών συνεχίζει να πίνει καφέ στο νεοκλασικό! Τουλάχιστον κάνουν κάτι!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oyte 25 tois ekato den pairnei o samaras
MONO AN TON PSIFIZOUN OI PASOKOI...OPOS EXTES
ND TELOS

F5PILOT είπε...

Όλα τα μωρά στη πίστα. Που χάθηκε αυτή; Μάλλον την έκρυψε ο Σαμαράς.

Ανώνυμος είπε...

Και για μένα, όπως και για πολλούς άλλους φαντάζομαι νεοδημοκράτες, απ'ότι ακούω, η Ν.Δ. με τον Σαμαρά, είναι ξεγραμμένη από κόμμα εξουσίας. Μα, πως είναι δυνατόν, να ξαναψηφίσουμε Ν.Δ. με έναν προδότη για αρχηγό, που βγήκε πρόεδρος με ψήφους πασόκων;;;
Τον βλέπω στη φωτογραφία να χαζογελάει με τον Γιωργάκη το φίλο του και μου'ρχεται να ξεράσω!
Η μόνη μας ελπίδα η Ντόρα τώρα.. Εύχομαι να μην περιμένει 4 χρόνια και εν τω μεταξύ να τον αφήσει να καταστρέψει το κόμμα. Λάθος της κι αυτής, που πήγε στη Ριγίλλης να κουβεντιάσει μαζί του. Με προδότες δεν συζητάς. Τους φτύνεις και φεύγεις! (συγχωρέστε με, αλλά η αγανάκτιση είναι μεγάλη). Αν υπήρχε κάποιος τρόπος να δούμε ποιοί ψήφισαν τον Σαμαρά, θα καταλαβαίναμε πολλά.. Αλλά δυστυχώς, το παιγνίδι ήταν τέλεια στημένο από το πασοκ και τα Μ.Μ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι επέστρεψε στη Ρηγίλλης αυτή;
Πάντως είναι γεγονός ότι στήριζε Σαμαρά.
Θα ήθελα πολύ να δω πως ακριβώς θα ανανεώσει τη ΝΔ ο Σαμαράς. Ένα μουχλιασμένο προϊόν που δε βλέπετε και τρώγεται με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν έβγαινε η Ντόρα ποιους θα χρησιμοποιούσε ρε παιδιά. Τη Βούλτεψη; τον Γιακούμάτο; το τρελλο αγόρι1; το τρελό αγόρι2; τον Σκυλακάκη; Μη τρελαθούμε! Εντάξει καταλαβαίνω τη πικρία αλλά η Ντόρα πλήρωσε το μάρμαρο. Όποιος είχε καθαρό μυαλό το έβλεπε. Και για τον φίλο που είπε ότι στους 800,000 ψηφοφόρους ψήφισαν και οι Πασόκοι αυτό είναι ιεροσυλία. Μάλλον δεν καταλάβατε τι έγινε τη Κυριακή ή είσαστε βαθιά ανττιδημοκρατικοί!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εσυ δεν το έχεις καταλάβει τι έγινε την Κυριακή. Την Κυριακή γράφτηκε το τέλος του κόμματος της Ν.Δ., η παράταξη υπάρχει και θα υπάρχει για πολύ ακόμα....